Telewiki: Apple iPhone 7 en iPhone 7 Plus geruchten

Over een aantal weken is het zover: de aankondig van Apple’s nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus. In deze Telewiki gaan Daan en Bouke je er alles over vertellen.

iPhone

Volgend jaar viert de iPhone zijn tiende verjaardag. Vandaar dat Apple waarschijnlijk ervoor heeft gekozen dan pas zijn iPhones te voorzien van een geheel nieuw ontwerp. En wat hoort er nou beter bij een nieuw ontworpen toestel dan een nieuwe naam? Daarom dat er twijfel bestaat rond de naamgeving van Apple zijn nieuwe iPhones. Kijkende naar het patroon dat Apple tot nu toe heeft gevolgd zijn een logische opvolger van de iPhone 6 de iPhone 7 zijn. Maar het kan dus goed zijn dat Apple tijdens de presentatie van zijn nieuwe smartphones een verrassing heeft: een andere naam voor zijn nieuwe iPhone dan iPhone 7.

iPhone 7 en iPhone 7 Plus

Omdat we er wel vanuit gaan dat de nieuwe iPhones de iPhone 7 en iPhone 7 Plus zullen heten gaan we deze naamgeving ook hanteren in deze telewiki. Zoals hierboven al even vermeld staat zullen de nieuwe iPhones van Apple, kijkende naar gelekte foto’s en renders, een ontwerp krijgen dat heel erg lijkt op dat van hun voorgangers. De enige echte verandering in het ontwerp zal zijn dat de antenne-lijnen niet meer over het toestel zullen lopen maar wel rond de onderste en bovenste rand van de iPhone 7. Hierdoor zien de toestellen er (op foto’s) veel netter uit. Maar de antenne-lijnen zijn natuurlijk niet de enige veranderingen. Zo zal de iPhone 7 Plus ook voorzien zijn van een dubbele achtercamera, zullen beide toestellen betere specificaties hebben en zal er hoogstwaarschijnlijk geen headphone-jack meer terug te vinden zijn op de iPhones. Mocht je dus muziek willen luisteren op de iPhone 7 (Plus) zul je een draadloze headset of één met een lightning-aansluiting moeten gebruiken.

Nog meer over de nieuwe iPhones van Apple vertellen we je in onderstaande video.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters