Telewiki: Apple Watch, iPhone 6 en iPhone 6 Plus

Apple kondigde afgelopen week drie erg belangrijke producten aan. De iPhone 6, iPhone 6 Plus en Apple Watch gaan we de komende tijd als het goed is nog veel zien. In deze Telewiki bespreken we Apple’s nieuwe aankondigingen.

Het ‘saaiste’ gedeelte van de persconferentie van Apple was wel de aankondiging van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus. De twee nieuwe iPhonemodellen, die een schermformaat van respectievelijk 4,7 en 5,5 inch hebben, waren zoveel gelekt dat daar weinig nieuws meer aan was. De iPhone 6 wordt het meest mainstream model en krijgt tegenover zijn voorganger een groter scherm, snellere processor, betere camera, nieuw design en nog een flink aantal nieuwe features. De iPhone 6 Plus is dus Apple’s eerste phablet, die verder erg op de iPhone 6 lijkt. Enkele verschillen zijn de aanwezigheid van optische beeldstabilisatie in de camera en een aantal toevoegingen in de software.

Interessanter was de Apple Watch. Hoewel ook daar al het nodige over was uitgelekt, waren veel details ook nog niet bekend. De Apple Watch zal in drie edities komen: een van staal, een van aluminium en een van goud. Apple heeft een heel nieuwe interface voor de horloges ontworpen en het apparaatje werkt met een klassiek draaiknopje om door de interface te navigeren.

Tot slot was er nog Apple Pay. Deze betaaldienst moet mobiel betalen eindelijk echt op de kaart gaan zetten. Apple heeft de nodige grote bedrijven achter zich gekregen en belooft dat Apple Pay eenvoudig werkt. De dienst maakt gebruik van nfc en wordt beveiligd middels de ingebouwde vingerafdrukscanner in de iPhone 6 en 6 Plus.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters