Telewiki: Apple Watch, iPhone 6 en iPhone 6 Plus

Apple kondigde afgelopen week drie erg belangrijke producten aan. De iPhone 6, iPhone 6 Plus en Apple Watch gaan we de komende tijd als het goed is nog veel zien. In deze Telewiki bespreken we Apple’s nieuwe aankondigingen.

Het ‘saaiste’ gedeelte van de persconferentie van Apple was wel de aankondiging van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus. De twee nieuwe iPhonemodellen, die een schermformaat van respectievelijk 4,7 en 5,5 inch hebben, waren zoveel gelekt dat daar weinig nieuws meer aan was. De iPhone 6 wordt het meest mainstream model en krijgt tegenover zijn voorganger een groter scherm, snellere processor, betere camera, nieuw design en nog een flink aantal nieuwe features. De iPhone 6 Plus is dus Apple’s eerste phablet, die verder erg op de iPhone 6 lijkt. Enkele verschillen zijn de aanwezigheid van optische beeldstabilisatie in de camera en een aantal toevoegingen in de software.

Interessanter was de Apple Watch. Hoewel ook daar al het nodige over was uitgelekt, waren veel details ook nog niet bekend. De Apple Watch zal in drie edities komen: een van staal, een van aluminium en een van goud. Apple heeft een heel nieuwe interface voor de horloges ontworpen en het apparaatje werkt met een klassiek draaiknopje om door de interface te navigeren.

Tot slot was er nog Apple Pay. Deze betaaldienst moet mobiel betalen eindelijk echt op de kaart gaan zetten. Apple heeft de nodige grote bedrijven achter zich gekregen en belooft dat Apple Pay eenvoudig werkt. De dienst maakt gebruik van nfc en wordt beveiligd middels de ingebouwde vingerafdrukscanner in de iPhone 6 en 6 Plus.

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters