Telewiki: Apple Watch, iPhone 6 en iPhone 6 Plus

Apple kondigde afgelopen week drie erg belangrijke producten aan. De iPhone 6, iPhone 6 Plus en Apple Watch gaan we de komende tijd als het goed is nog veel zien. In deze Telewiki bespreken we Apple’s nieuwe aankondigingen.

Het ‘saaiste’ gedeelte van de persconferentie van Apple was wel de aankondiging van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus. De twee nieuwe iPhonemodellen, die een schermformaat van respectievelijk 4,7 en 5,5 inch hebben, waren zoveel gelekt dat daar weinig nieuws meer aan was. De iPhone 6 wordt het meest mainstream model en krijgt tegenover zijn voorganger een groter scherm, snellere processor, betere camera, nieuw design en nog een flink aantal nieuwe features. De iPhone 6 Plus is dus Apple’s eerste phablet, die verder erg op de iPhone 6 lijkt. Enkele verschillen zijn de aanwezigheid van optische beeldstabilisatie in de camera en een aantal toevoegingen in de software.

Interessanter was de Apple Watch. Hoewel ook daar al het nodige over was uitgelekt, waren veel details ook nog niet bekend. De Apple Watch zal in drie edities komen: een van staal, een van aluminium en een van goud. Apple heeft een heel nieuwe interface voor de horloges ontworpen en het apparaatje werkt met een klassiek draaiknopje om door de interface te navigeren.

Tot slot was er nog Apple Pay. Deze betaaldienst moet mobiel betalen eindelijk echt op de kaart gaan zetten. Apple heeft de nodige grote bedrijven achter zich gekregen en belooft dat Apple Pay eenvoudig werkt. De dienst maakt gebruik van nfc en wordt beveiligd middels de ingebouwde vingerafdrukscanner in de iPhone 6 en 6 Plus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Gelekte renders tonen driedubbele camera Huawei P20 lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 duikt eindelijk ook op in het wild lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters