Telewiki: batterijen

In de Telewiki hebben we het wekelijks over een bepaald onderwerp op het gebied van smartphones. Deze week gaan we het hebben over batterijen in smartphones.

Waar je vroeger nog met gemak een week met je telefoon kon doen, is dat inmiddels al lang niet meer mogelijk. Sinds de komst van de smartphone is het al slecht gesteld met de accutijd ervan, en daar zien we voorlopig weinig verandering in. In dit item zullen we de zaak wat uitgebreider bespreken en vertellen of wij denken dat er nog hoop is voor batterijen in smartphones, of dat je er maar aan moet wennen dat je smartphone met moeite het einde van de dag haalt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Eddddd -

    'Losjes' is prima, maar een woord als "k*t" gebruiken in een medium dat zich professioneel wil voordoen is gewoon armoede. De enigen die het kunnen waarderen zijn de mensen die je liever niet onder je doelgroep schaart. Met een goede inhoud heb je dergelijke taalgebruik absoluut niet nodig. Sterker, het ondermijnt je reputatie waar je zo hard aan werkt (neem ik aan?).

    Vroeger had je batterijen geïntegreerd in de achterklep. Sommige modellen hadden dikkere accu's (inclusief achterklep) beschikbaar. Dan heb je een prima alternatief, met keuze tussen lekker plat of heerlijk lange batterijduur. Lijkt me niet lastig of onhandig in het ontwerp en je vergroot je doelgroep aanmerkelijk. Al breng je als merk maar één van je high end toestellen op die manier uit.

WhatsApp taggen

WhatsApp rukt op: Facebook wordt steeds minder als nieuwsbron gebruikt lees verder

iOS 11 opslagruimte

Videobyte: 25 nieuwe functies in iOS 11 lees verder

OnePlus 5 Apple iPhone 8

Zo ziet de iPhone 8 eruit als het scherm aan staat lees verder

Pixel 2 toestell lijkt op originele Pixel

Specificaties Pixel 2 en Pixel XL 2 duiken op lees verder

HTC U11 Edge Sense

HTC toont nieuwe functies Edge Sense op HTC U11 lees verder

Huawei Mate 10 opvolger van Mate 9

Flink aantal details Huawei Mate 10 duiken op lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters