Telewiki: Beveiliging

Nu onze telefoons steeds meer het apparaat worden waar al onze persoonlijke informatie op staat en wat ook een belangrijk doelwit is van diefstal, wordt beveiliging steeds belangrijker. In deze Telewiki vertellen we je er alles over.

Virussen zijn in opkomst voor vooral Android om smartphonegebruikers data te ontfutselen en dagelijks worden grote aantallen smartphones gestolen in Nederland. Mocht je daar slachtoffer van worden, dan wil je natuurlijk wel dat je persoonlijke gegevens veilig zijn en wil je als het even kan ook je smartphone terug. In deze Telewiki hebben we het over de vingerafdrukscanner en andere biometrische beveiliging die in opkomst is, over anti virus apps en over find my phone-services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Jannick Boon -

    Leuk onderwerp alleen er klopt niet zo veel van jullie beveiligingsverhaal, Een apk moet gesigned zijn om geinstalleerd te kunnen worden, dit heeft dus verder geen invloed op virussen, en je kan een apk alleen unsigned installeren via een emulator. Als je via een emulator een apk kan installeren dan ben je nooit zo dom om een virus te installeren en weet je precies wat voor apk het is. Play store is daarnaast niet echt veilig. En die opmerking over windows virusscan is natuurlijk ook onzin. Je hebt vaak genoeg dat je een virus via een website binnentrekt die automatisch naar je pc upload zonder toestemming te vragen, je hebt dus wel degelijk een antivirus of anti malware programma nodig. Bij windows 8 en 8.1 is dit minder van toepassing daar zit automatisch al MSE geinstalleerd, Maar heb je bijv. nog xp dan is het een must :). Verder wel interessant onderwerp, ik mis alleen wel is de voorbereiding bij jullie.

Pokémon Go Halloween derde generatie update

Halloween update: hackers vinden afbeelding nieuwe Pokémon in Pokémon Go lees verder

headphone jack

Waarom Google headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

WhatsApp Emoji

Whatsapp ondersteunt binnenkort in groepen videobellen lees verder

Huawei Mate 10 Pro

Huawei Mate 10 Pro onthuld: high-end smartphone met dunne schermranden komt naar Nederland lees verder

Specificaties en foto eerste smartphone van Razer gelekt lees verder

Samsung Galaxy A5 2018 Galaxy A7 2018

Flink aantal renders Samsung Galaxy A5 2018 en Galaxy A7 2018 gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters