Telewiki: CES 2017

De Consumer Electronics Show domineerde de afgelopen week het technieuws. De jaarlijkse beurs in Las Vegas is in volle gang en in deze Telewiki praten we je bij over de ontwikkelingen op de CES 2017.

Virtual Reality

2017 lijkt het jaar van Virtual Reality te worden als we de ontwikkelingen op de CES serieus mogen nemen. Er werd nogal wat aangekondigd op het gebied van VR en AR en dat zullen we later dit jaar terugzien in de winkels. Nieuwe headsets, nieuwe controllers en nieuwe smartphones moeten de virtuele ervaring verbeteren het komende jaar. Samsung maakte bovendien trots bekend al meer dan 5 miljoen Gear VR-apparaten aan de man gebracht te hebben, waarmee VR ook langzaam zijn weg naar het grote publiek lijkt te vinden. In deze Telewiki bespreken we onder andere de VR bril van Lenovo, een handige VR-controller en een setje VR-sandalen.

Zelfrijdende auto’s

Ook auto’s worden steeds slimmer en dat bleek wel weer op deze beurs. Toyota en BMW lieten slimme concept cars zien en EV-startup Faraday Future kondigde zijn langverwachte eerste auto aan. De FF91 is vooral een supersnelle Tesla-concurrent, maar is ook voorzien van de laatste tech-snufjes om het rijden eenvoudiger en comfortabeler te maken. Een erg interessante auto al met al.

Verder op de CES 2017

Natuurlijk werden er op de CES 2017 ook een aantal telefoons aangekondigd, waarvan twee toestellen van Asus het meest opvallend waren. LG zette vooral in op domotica en kwam met een robot voor thuis. Daarnaast vielen audio- en videoproducenten over elkaar heen om de nieuwste speakers, headsets, televisies en cameras aan te kondigen. Maar die producten zullen we in deze Telewiki buiten beschouwing laten omdat ze weinig met telecom te maken hebben.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters