Telewiki: CES en Nokia Lumia 1520

De Consumer Electronics Show is inmiddels al een tijdje afgrond en Danijel is weer terug uit Las Vegas. Tijd om tijdens deze Telewiki is op de show terug te blikken dus. Daarnaast gaan we het het hebben over de Nokia Lumia 1520, het nieuwe vlaggenschip van Nokia.

De Consumer Electronics Show in Las Vegas is jaarlijks ’s werelds grootste tech-beurs. Hoewel de beurs vooral gericht is op zaken als televisies en multimediasystemen, zijn ook telefoons en tablets een jaarlijks terugkomend onderwerp op de show. Danijel was erbij en zal in deze Telewiki samen met Dominick de beurs doorspreken. Tijdens de CES werd onder andere een hele lijn aan tablets van Samsung aangekondigd en een nieuw toestel van Sony in de vorm van de Xperia Z1 Compact.

Verder is Nokia’s nieuwe vlaggenschip onlangs op onze redactie aangekomen. Deze Lumia 1520 is de eerste Windows Phone die qua specificaties helemaal mee kan met de concurrentie en tevens de eerste phablet die uitgerust is met het besturingssysteem. Ook de 20-megapixelcamera van het toestel is een uniek punt, waar we later in onze review volledig op terug zullen komen.

Microsoft Phone

Maak kennis met de Microsoft Surface Mobile lees verder

Windows 10 Creators update

Deze Windows Phones krijgen de Windows 10 Creators update lees verder

Microsoft Surface Phone

Iedereen online: Android voor het eerst populairder dan Windows lees verder

Pokémon Go

Geld blijft rollen: Pokémon Go verbreekt record lees verder

Super Mario Run Demo

Nintendo introduceert Super Mario Run event: Gold Goombas lees verder

LG G6 Google Assistant Now

‘Spraakassistent goed voor 20% van smartphone-acties in 2019’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters