Telewiki: Games

Iedereen heeft al wel eens een game gespeeld op zijn of haar smartphone. Wij natuurlijk ook. In deze Telewiki gaan we je bijpraten over de beste games die je kunt downloaden voor je smartphone en ook over Pokémon Go.

Games

Platform games behoren momenteel tot de meest gespeelde games, zelfs bij ons op de All About Phones redactie. Vincent zijn platform game voor het moment is badland. In dit spel speel je een ‘bolletje’ dat door obstakels moet vliegen. Een ander relatief populair genre is de first person shooter. Bij dit soort games kruip je in de huid van bijvoorbeeld een soldaat, en moet je je tegenstrijden neerschieten. Een populair spel in dit genre is ‘Deer hunter’. Zelf vinden we first person shooters niet zo leuk, maar we begrijpen wel dat er mensen zijn die dit wel vinden.

Bouke zijn favoriete game is Real Racing 3. In Real Racing 3 kruip je in de huid van een coureur en krijg je de kans om op echte circuits, zoals Circuit de Spa Francorchamps te racen in echte auto’s. Dit in een Gran Turismo stijl, en niet in een arcade stijl zoals bij de meeste andere race games het geval is. Wat de game nog interessanter maakt is dat hij gratis is, al is het makkelijker om iets te ‘bereiken’ als je iets in de app aankoopt.

Pokémon Go

Pokémon is een game dat iedereen op onze redactie heeft gespeeld, en van tijd tot tijd spelen we het zelfs nog eens via een emulator op onze smartphone. Toen Pokémon Go werd aangekondigd waren we dan ook niet te houden van enthousiasme. En nu dat er deze week nieuwe beelden van Pokémon Go online zijn gekomen, neemt het ongeduldig wachten alleen maar toe. Als je ooit Pokémon hebt gespeeld, zul je waarschijnlijk er wel eens (kort) over gedroomd hebben om in de echte wereld Pokémons tegen te komen en te kunnen vangen. Deze droom zou werkelijkheid moeten worden met Pokémon Go. Het spel gaat namelijk gebruik maken van de GPS en camera in je smartphone, en met augmented reality technologie zorgt het spel ervoor dat de Pokémon via je smartphone in de echte wereld wordt geprojecteerd. Na de Pokémon tegen te komen ergens buiten op straat, kun je hem dan proberen te vangen. Cool toch?!

Vanaf dat Pokémon Go beschikbaar is, we verwachten ergens eind 2016, gaan we het direct uittesten voor jou en kun je een review verwachten. Tot dan zullen we nog even in spanning moeten afwachten.

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters