Telewiki: Garantie en verzekering

Balen: je bent aan het bellen en opeens is je microfoon stuk. Wat zijn dan je rechten als consument? Of: je bent op vakantie en je smartphone is gestolen. Wat nu? Kijk dan deze Telewiki, want we gaan uitgebreid op dit soort vervelende scenario’s in.

Voor deze Telewiki hebben we video’s gebruikt van Protect Your Bubble USA en TechRax. We bespreken in deze video de garantie en verzekering van je smartphone. Waar moet je op letten? Hoe bespaar je geld? Wanneer sta je in je recht, terwijl de fabrikant het tegendeel beweert.

In deze Telewiki komen al deze onderwerpen aan bod. Dit omdat er vaak nogal wat onduidelijk hierover bestaat. Deze Telewiki is daarom mede dankzij het aandragen van jullie aangevraagde onderwerpen tot stand gekomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. JortJwz_ -

    nu net na een paar weken een barst in mijn iphone 6 gekregen terwijl ik heb gewoon vasthad. apple wil mij wel helpen maar het stoort mij vooral dat mijn provider er zo moeilijk over doet. want die willen binnen een maand na dato geld gaan vragen voor de reparatie.

  2. Jannes Van Dijck -

    In Augustus de s5 mini gekocht en rond november laadde hij niet op. 1 maand heeft hij naar Samsung moeten gaan en wanneer ik hem thuis probeer werkt hij, maar niet zoals hij zou moeten en na een week laad hij nog steeds niet op.
    Terug moeten opsturen, weer een maand zonder mijn smartphone. Nu werkt hij wel. Als hij een derde keer zou moeten opgestuurd worden, kan ik een klacht indienen, maar dat gaat ook nog lang duren.

    Voor mij nooit een Samsung meer. Ik denk eraan om een HTC te kopen aangezien zij wel een vrij goed garantie-systeem hebben.

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Samsung Galaxy S9

Eerste preview Samsung Galaxy S9 duikt op ⚠️ lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Google Assistant

Concurrentie voor Siri: Google Assistant nog dit jaar naar Nederland lees verder

Xiaomi Mi Mix 2S

Gelekte bestanden bevestigen specs veelbelovende Xiaomi Mi Mix 2S lees verder

iPhone crash karakter

Pas op: Indisch karakter doet elke iPhone crashen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters