Telewiki: groot nieuws over All About Phones

In deze Telewiki gaan we het eens een keer lekker ongegeneerd over onszelf hebben. Er zijn namelijk een paar belangrijke dingen veranderd op onze redactie en daar willen we je graag meer over vertellen.

WANT.nl

Zoals je misschien wel gezien heb de afgelopen weken is All About Phones sinds kort onderdeel van WANT.nl. WANT is hét online lifestyle magazine over innovatie en All About Phones is daar sinds kort onderdeel van.

WANT inspireert de lezer met toegankelijke artikelen en video’s over herkenbare innovaties die ons dagelijks leven efficiënter en leuker maken. WANT kijkt naar vandaag, morgen en de toekomst. Met soms een knipoog naar het verleden. Wij zijn dan ook trots om onderdeel van WANT te zijn.

Drie verdiepingskaternen

Onder WANT.nl kun je vanaf nu drie verdiepende katernen vinden: All About Phones, All About Cars en All About Home. All About Phones ken je natuurlijk en zal ook in de toekomst gewoon de beste content over smartphones en alle aanverwante zaken  blijven brengen.

Dankzij All About Cars ontdek je welke nieuwe innovatieve auto’s er op de markt komen en welke auto bij je past. In ons katern All About Homes brengen wij alle tips voor een smart home en inspireren wij dagelijks met items over een duurzame woonomgeving.

Telewiki

In deze Telewiki bespreekt Dominick samen met onze kersverse hoofdredacteur Rutger wat je precies van ons kan verwachten de komende tijd.

Telekoopwijzer uitgelicht

Telekoopwijzer: de beste smartphones van deze zomer lees verder

Facebook dataselfie persoonlijke data

Deze extensie laat je zien wat Facebook en andere bedrijven over jou weten lees verder

Smartphones samsung IDC vlaggenschepen smartphonemarkt phoneswap

Ondernemers starten PhoneSwap: veilig tweedehands toestellen (ver)kopen lees verder

WANT is op zoek naar een nieuwe redactiestagiaire! lees verder

Telekoopwijzer september staat klaar lees verder

Honor logo Honor 6S

Honor Nederland komt met eigen Honor Forum lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters