Telewiki: Honor en Huawei

Afgelopen donderdag heeft Huawei zijn nieuwste toestel in de Mate-lijn aangekondigd. Dit is de Huawei Mate 9. Dit vonden wij een goede reden om weer even bij te praten over Honor en Huawei. Dominick en Mark vertellen in deze Telewiki dus alles over deze bedrijven.

Honor

Honor is het dochterbedrijf van Huawei en focust zich vooral op het maken van goede smartphones aan een betaalbare prijs. Honor is niet te vinden in fysieke winkels en doet over het algemeen niet veel aan marketing. Dit jaar heeft het bedrijf de Honor 8 aangekondigd. Dit is een smartphone met high-end specificaties in een glazen behuizing. Het toestel staat in de digitale schappen voor vierhonderd euro.

Huawei

Huawei heeft vorig jaar onder andere de Nexus 6P uitgebracht. Dit is in samenwerking met Google op de markt gebracht. Het toestel heeft een Snapdragon 810-processor met 3GB aan werkgeheugen. Ook draait het op Android 7.0 Nougat en is er een beta-update mogelijk naar Android 7.1.1 Nougat. In december zal de update voor het grote publiek moeten verschijnen. In oktober is de eerste ontwikkelaarsversie uitgebracht en ergens deze maand nog zal er een tweede ontwikkelaarsversie worden uitgerold. Deze is te downloaden door mee te doen aan het bétaprogramma van Google. Natuurlijk is deze versie nog niet helemaal klaar voor de gemiddelde consument en kan de update nog wat bugs bevatten.

Huawei Mate 9

Afgelopen donderdag heeft, zoals eerder gezegd, Huawei de Mate 9 aangekondigd. Dit toestel komt in twee versies: een reguliere Mate 9 en een Porsche Design Mate 9. De laatste variant is een iets verbeterde versie van de Mate 9 en beschikt onderandere over een scherm met een Quad HD-resolutie en een Amoled-scherm, waardoor dit toestel geschikt is voor het Daydreamplatform van Google, in tegenstelling tot de ‘normale’ Huawei Mate 9. Als je meer wilt weten over beide toestellen, kijk dan even op ons YouTube-kanaal.

In deze Telewiki hebben wij het weer over de merken Honor en Huawei. Wij hebben het al eens eerder over deze bedrijven gehad. De video daarvan kun je hier vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
iPhone X

Zo krijg je het uiterlijk van iOS 11 en iPhone X op elke Android smartphone lees verder

Anyme Anime APP

Gratis anime kijken op je smartphone kan met deze app lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Dit zijn de beste high-end smartphones van dit najaar lees verder

The Machines AR game

Deze drie iOS 11 features zouden we ook graag bij Android zien lees verder

Apple vs Android

Android toestellen vertonen twee keer zo vaak kuren als iPhones lees verder

Nokia 8 meerdere toestellen

HMD Global bevestigt: alle nieuwe Nokia smartphones krijgen Android Oreo lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters