Telewiki: HTC One M9

In deze Telewiki bespreken we de HTC One M9. De One M9 is afgelopen week bij ons gearriveerd voor een review en in deze video zullen we hem vanuit een wat breder perspectief bekijken voordat we onze review publiceren.

HTC zal de One M9 31 maart in de winkels leggen en is daarmee de Galaxy S6 van Samsung net voor. Los daarvan lijkt de M9 er echter wat slechter voor te staan tegenover de S6, waarover in deze video meer. In ieder geval is de One M9 gewoon een uitstekende smartphone, met een 5-inch full HD-scherm, een 20-megapixelcamera en een Snapdragon 810-processor. De telefoon beschikt over de nieuwe Sense 7-interface van HTC en is natuurlijk weer voorzien van BoomSound-speakers. Ook de UltraPixel-camera is niet verdwenen: die maakt een comeback aan de voorkant als selfiecamera. We zijn inmiddels dus hard bezig met een review van de M9, die je over ongeveer een week kunt verwachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Danijel -

  Onze review van de HTC One M9 is een week uitgesteld als gevolg van een software bug in het toestel. We wachten even tot dat deze is opgelost door HTC. Maandag 23 maart gaat hij live op onze site en YouTube.

  1. Quasimodo -

   Blijkt wel weer hoe lastig het is om software bug vrij te krijgen. Zelfs als je relatief weinig zelf hoef te bouwen. Mensen onderschatten dat nog wel eens.

  2. frozenflame_ -

   weer al geen slimme actie van HTC, hebben ze geluk dat jullie zo eerlijk naar ze zijn, bij jullie collega's van tweakers wordt hem helemaal de grond ingeboord bij de review van vandaag.

   1. Quasimodo -

    Ik heb net even de review gelezen.
    Tweakers geeft volgens mij een realistisch beeld van de M9.

    Als belangrijkste tekortkomingen:

    – de 810 die makkelijk heet wordt (dat wisten we al)
    – het 5" paneel is van mindere kwaliteit dan die van de M8.
    – de camera is niet geweldig. Wellicht kan dit nog verbeteren door betere software. Maar gezien het feit dat er een Toshiba sensor is gebruikt zou dat wel eens de reden kunnen zijn.
    – accuduur niet geweldig. Ook hier zou software nog een verschil kunnen maken. Maar gezien de warmte ontwikkeling denk ik dat het nooit geweldig gaat worden.
    – de prijs. Belachelijk natuurlijk dat dit toestel meer kost dan een S6. En zoals tweakers zegt zelfs €100,00 duurder dan een Note 4.

   2. Danijel -

    Ik denk dat je via de software ook nog best het hitte probleem kunt tackelen. Het scherm een klein beetje, de camera sowieso en de accuduur ook een beetje. Accuduur staat gelijk aan de hitte, meestal. Dit omdat de processor extra werkt en dat heeft als gevolg hitte.

Anyme Anime APP

Gratis anime kijken op je smartphone kan met deze app lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Dit zijn de beste high-end smartphones van dit najaar lees verder

The Machines AR game

Deze drie iOS 11 features zouden we ook graag bij Android zien lees verder

Apple vs Android

Android toestellen vertonen twee keer zo vaak kuren als iPhones lees verder

Nokia 8 meerdere toestellen

HMD Global bevestigt: alle nieuwe Nokia smartphones krijgen Android Oreo lees verder

Back to school: dit zijn de beste budget smartphones van het moment lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters