Telewiki: HTC U Ultra & Play

Net als elke zondag is het ook vandaag weer tijd voor een traditionele Telewiki. Deze keer hebben we het over de twee nieuwe toestellen van HTC: de HTC U Ultra en de HTC U Play. In deze Telewiki zullen Mark en Bouke uitgebreid hun mening vertellen.

HTC U Ultra & Play

De HTC U Ultra en de HTC U Play zijn de twee nieuwe toestellen van de Taiwanese fabrikant. Beide toestellen zijn afgelopen week aangekondigd onder het motto ‘For U’. De meest krachtige van de twee, de U Ultra, beschikt over een Snapdragon 821-processor in combinatie met 4GB aan werkgeheugen. De mindersterke, de U Play, moet het doen met een MediaTek Helio P10-processor met 3GB aan werkgeheugen.

 

HTC U Ultra
De HTC U Ultra

Een van de belangrijke punten aan de U Ultra is dat dit toestel een tweede schermpje heeft aan de voorkant van het toestel. Boven het andere scherm, om precies te zijn. Dit schermpje zorgt voor de melding van de applicaties die je anders op je ‘primaire’ scherm te zien krijgt. De U Play beschikt niet over zo’n tweede schermpje. Deze designkeuze heeft veel weg van twee toestellen van LG, de V10 en de V20. De achterkant ziet er volgens velen uit als een Samsung Galaxy S7 of Galaxy Note 7.

HTC 11

Recentelijk is er vermeld dat het bedrijf HTC zes of zeven toestellen zal gaan uitbrengen, inclusief de recentelijk aangekondigde toestellen, de U Ultra en de U Play. Hiernaast zullen er dus niet vier a vijf toestellen uitkomen van het Taiwanese bedrijf. Ook staat er volgens geruchten geen HTC 11 op de planning.

Beschikbaarheid

Zowel de HTC U Ultra als de U Play zal komende lente uit moeten komen. De U Ultra krijgt een adviesprijs van $750,-, wat waarschijnlijk hetzelfde getal in Euro’s zal krijgen. De prijs van de U Play is vooralsnog niet bekend.

Wat Mark en Bouke van de HTC U-serie vinden, zul je zien in deze Telewiki. Fijn weekend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Samsung Galaxy A8 (2018) lekt in vol ornaat: Infinity Display lees verder

Samsung Galaxy S8 home knop

Onthullingsdatum Samsung Galaxy S9 en goed nieuws gelekt lees verder

T-Mobile

Kogel door de kerk: T-Mobile neemt concurrent Tele2 over lees verder

Vivo vingerafdrukscanner

Bevestigd: dit is de eerste smartphonefabrikant met vingerafdrukscanner in scherm lees verder

Samsung Galaxy S9 render

Betrouwbare leaker lekt fabrieksrenders Samsung Galaxy S9 lees verder

vuurwerk

Zo maak je tijdens oud en nieuw de perfecte vuurwerk foto’s lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters