Telewiki: IFA 2014

BERLIJN – De IFA 2014 zit er weer op voor ons, dus wordt het tijd om terug te blikken. Dat doen we middels deze Telewiki, dit keer met z’n drieën vanuit het mooie Berlijn.

Hoewel de beurs zelf nog volop aan de gang is, is al het nieuws inmiddels wel bekend en zitten wij weer lekker in Nederland. Hoog tijd om eens terug te blikken op alles wat we dit jaar op de grootste consumentenelectronicabeurs van Europa gezien hebben dus.

We begonnen onze week met Samsung en Sony, twee producenten die traditioneel groot uitpakten tijdens de IFA. Samsung maakte de Note 4 en de Note Edge bekend, samen met een nieuwe smartwatch en een heuse virtual reality-bril. Sony kwam met een driekoppige Xperia Z3-lijn en kondigde daarnaast nog de Xperia E3, Smartwatch 3 en Smartband Talk aan. Donderdag was het tijd voor Nokia, met de Lumia 735 en Lumia 830. Aansluitend kondigde Huawei twee nieuwe modellen aan, de Mate 7 en G7. De dag werd donderdag afgesloten bij Alcatel, die fabrikant had twee nieuwe toestellen in de Hero-lijn in de aanbieding. De Hero 2 en Hero 8 moeten Alcatel een stapje hoger in de markt krijgen. Vrijdag begonnen we onze dag met LG, hoewel die fabrikant zijn aankondigingen een week eerder al gedaan had. Daar bekeken we de G Watch R, de G3 S, de L70+ en de L80+. Vervolgens werd het tijd voor Motorola, dat de hele dag door preview-sessies hield in Berlijn. De getoonde producten waren iets eerder die dag al aangekondigd in Chicago en het ging daarbij om de Motorola Moto X, Motorola Moto G en Motorola Moto 360.

Mocht je trouwens zelf de komende dagen nog in Berlijn zijn, dan kun je ook zelf de beurs bezoeken. Nog tot 10 september is de IFA geopend voor het publiek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Anyme Anime APP

Gratis anime kijken op je smartphone kan met deze app lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Dit zijn de beste high-end smartphones van dit najaar lees verder

The Machines AR game

Deze drie iOS 11 features zouden we ook graag bij Android zien lees verder

Apple vs Android

Android toestellen vertonen twee keer zo vaak kuren als iPhones lees verder

Nokia 8 meerdere toestellen

HMD Global bevestigt: alle nieuwe Nokia smartphones krijgen Android Oreo lees verder

Back to school: dit zijn de beste budget smartphones van het moment lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters