Telewiki: IFA 2014

BERLIJN – De IFA 2014 zit er weer op voor ons, dus wordt het tijd om terug te blikken. Dat doen we middels deze Telewiki, dit keer met z’n drieën vanuit het mooie Berlijn.

Hoewel de beurs zelf nog volop aan de gang is, is al het nieuws inmiddels wel bekend en zitten wij weer lekker in Nederland. Hoog tijd om eens terug te blikken op alles wat we dit jaar op de grootste consumentenelectronicabeurs van Europa gezien hebben dus.

We begonnen onze week met Samsung en Sony, twee producenten die traditioneel groot uitpakten tijdens de IFA. Samsung maakte de Note 4 en de Note Edge bekend, samen met een nieuwe smartwatch en een heuse virtual reality-bril. Sony kwam met een driekoppige Xperia Z3-lijn en kondigde daarnaast nog de Xperia E3, Smartwatch 3 en Smartband Talk aan. Donderdag was het tijd voor Nokia, met de Lumia 735 en Lumia 830. Aansluitend kondigde Huawei twee nieuwe modellen aan, de Mate 7 en G7. De dag werd donderdag afgesloten bij Alcatel, die fabrikant had twee nieuwe toestellen in de Hero-lijn in de aanbieding. De Hero 2 en Hero 8 moeten Alcatel een stapje hoger in de markt krijgen. Vrijdag begonnen we onze dag met LG, hoewel die fabrikant zijn aankondigingen een week eerder al gedaan had. Daar bekeken we de G Watch R, de G3 S, de L70+ en de L80+. Vervolgens werd het tijd voor Motorola, dat de hele dag door preview-sessies hield in Berlijn. De getoonde producten waren iets eerder die dag al aangekondigd in Chicago en het ging daarbij om de Motorola Moto X, Motorola Moto G en Motorola Moto 360.

Mocht je trouwens zelf de komende dagen nog in Berlijn zijn, dan kun je ook zelf de beurs bezoeken. Nog tot 10 september is de IFA geopend voor het publiek.

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

Officieel: Samsung Galaxy Note 9 wordt op 9 augustus onthuld lees verder

cybersecurity

Maak (geen) kennis met ZooPark: alle enge malware in één lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters