Telewiki: IFA 2014

BERLIJN – De IFA 2014 zit er weer op voor ons, dus wordt het tijd om terug te blikken. Dat doen we middels deze Telewiki, dit keer met z’n drieën vanuit het mooie Berlijn.

Hoewel de beurs zelf nog volop aan de gang is, is al het nieuws inmiddels wel bekend en zitten wij weer lekker in Nederland. Hoog tijd om eens terug te blikken op alles wat we dit jaar op de grootste consumentenelectronicabeurs van Europa gezien hebben dus.

We begonnen onze week met Samsung en Sony, twee producenten die traditioneel groot uitpakten tijdens de IFA. Samsung maakte de Note 4 en de Note Edge bekend, samen met een nieuwe smartwatch en een heuse virtual reality-bril. Sony kwam met een driekoppige Xperia Z3-lijn en kondigde daarnaast nog de Xperia E3, Smartwatch 3 en Smartband Talk aan. Donderdag was het tijd voor Nokia, met de Lumia 735 en Lumia 830. Aansluitend kondigde Huawei twee nieuwe modellen aan, de Mate 7 en G7. De dag werd donderdag afgesloten bij Alcatel, die fabrikant had twee nieuwe toestellen in de Hero-lijn in de aanbieding. De Hero 2 en Hero 8 moeten Alcatel een stapje hoger in de markt krijgen. Vrijdag begonnen we onze dag met LG, hoewel die fabrikant zijn aankondigingen een week eerder al gedaan had. Daar bekeken we de G Watch R, de G3 S, de L70+ en de L80+. Vervolgens werd het tijd voor Motorola, dat de hele dag door preview-sessies hield in Berlijn. De getoonde producten waren iets eerder die dag al aangekondigd in Chicago en het ging daarbij om de Motorola Moto X, Motorola Moto G en Motorola Moto 360.

Mocht je trouwens zelf de komende dagen nog in Berlijn zijn, dan kun je ook zelf de beurs bezoeken. Nog tot 10 september is de IFA geopend voor het publiek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Google Maps Go

Bespaar nu data en batterij met Google Maps Go: nieuwe app nu beschikbaar lees verder

Samsung Galaxy S8 Plus design

Samsung bevestigt uitroldatum Android Oreo voor Samsung Galaxy S8 lees verder

Social Media

Zo helpt autofill in Android Oreo je om makkelijk overal in te loggen lees verder

iOS 12 en Android 9.0 krijgen zeer innovatieve feature: omkeerbare emoji 😱 lees verder

Samsung Galaxy S8

‘Deze Samsung Galaxy smartphones krijgen Android 8.0 Oreo’ lees verder

Google komt binnenkort met Project Treble

Waarom je nu moet wachten met het kopen van een Android smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters