Telewiki: LeEco

Zoals altijd is het elke laatste dag van de week weer tijd voor een Telewiki. Deze keer vertellen Imre en Bouke jullie alles over het Chinese bedrijf LeEco.

LeEco

Met twee nieuwe telefoons heeft LeEco net de Amerikaanse markt betreden. Het bedrijf heeft al een relatief groot publiek in landen als China en India. Met deze twee nieuwe toestellen, de LeEco Pro 3 en de LeEco S3, wil het bedrijf een reputatie krijgen in Amerika. Of en wanneer het bedrijf naar Nederland komt, is nog niet bekend. Het is tot op heden nog onzeker of de smartphonefabrikant überhaupt wel naar Nederland komt.

Le Pro 3 en Le S3

De LeEco Le Pro 3 en Le S3 hebben veel gelijkenissen. Beide toestellen hebben een 5,5-inch scherm met een Full HD-resolutie. Het verschil zit hem echter aan de binnenkant. De Le Pro 3 beschikt over een krachtige Snapdragon 821-processor met 6GB aan werkgeheugen. Het toestel maakt foto’s met een achtercamera van 16 megapixel en met een voorcamera van 8 megapixel. De batterij van de Le Pro 3 heeft een capaciteit van maar liefst 4070mAh. Dit moet ervoor zorgen dat je de telefoon in combinatie met het Full HD-scherm langer dan de meeste telefoons kunt gebruiken.

De Le S3 moet het doen met iets minder specificaties. Zo heeft dit toestel een Snapdragon 652-processor aan boord, samen met 3GB aan werkgeheugen. Het toestel heeft ten opzichte van de Le Pro 3 een kleine batterijcapaciteit. Deze capaciteit is 3000mAh. Het scherm is eveneens een 5,5-inch Full HD-scherm en heeft ook dezelfde camera als de Le Pro 3

Beide toestellen draaien op Android 6.0 Marshmallow met de eigen schil van de smartphonefabrikant eroverheen, genaamd de eUI UI.

Beschikbaarheid

Zoals al eerder gezegd komen bovenstaande toestellen alleen uit in de Verenigde Staten. Dit moet gebeuren op 2 november. Zowel de Le Pro 3 als de Le S3 zal die datum beschikbaar zijn.

Onze mening van het bedrijf zie je in de Telewiki van deze week.

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

KEF porsche design

De perfecte design headset? | KEF Porsche Design Space One Wireless review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters