Telewiki: Mobile World Congress 2016 intro

BARCELONA – Het Mobile World Congress 2016 gaat bijna van start wij zijn inmiddels aangekomen in Barcelona. In deze Telewiki vertellen we je wat we deze week allemaal verwachten.

Eind februari vind traditiegetrouw het Mobile World Congress plaats; ’s werelds grootste telecombeurs. Een week vol smartphonenieuws en leuke gadgets die tentoongesteld worden, met aan de vooravond een aantal grote aankondigingen. Deze week is het weer zo ver en natuurlijk is All About Phones weer naar Barcelona afgereisd om live verslag te doen van de beurs.

In deze Telewiki blikken we vooruit op de komende week en nemen we kort onze planning met jullie door. Het grote nieuws barst vandaag eigenlijk al los: eerst zal LG de G5 aankondigen en later op de dag is het tijd voor de Samsung Galaxy S7. Ook Huawei houdt vandaag een persconferentie, maar het is nog onbekend wat daar aangekondigd gaat worden.

De rest van de week staat vooral in het teken van de beurs verkennen voor ons. We hebben afspraken bij een aantal fabrikanten en op maandag houden Sony en Wiko nog een persconferentie, maar het grote nieuws is dan al wel geweest. We zullen in ieder geval langsgaan bij LG voor de andere smartphones die het bedrijf de afgelopen week aankondigde en we zullen Microsoft bezoeken voor de Lumia 650. Acer, Nextbit en HTC staan ook op het programma en natuurlijk zullen we even kijken wat de Chinese fabrikanten te bieden hebben.

Verder staan we open voor jullie suggesties. Dus mocht er nog iets zijn dat je absoluut wilt zien vanaf de beursvloer, laat het weten in een reactie onder deze video. Dan zullen we in ieder geval kijken of we er langs kunnen gaan en of we er wat leuks mee kunnen doen.

Telekoopwijzer uitgelicht

Telekoopwijzer: de beste smartphones van deze zomer lees verder

WANT is op zoek naar een nieuwe redactiestagiaire! lees verder

Telekoopwijzer september staat klaar lees verder

telekoopwijzer

Telekoopwijzer juli staat klaar lees verder

telekoopwijzer

Telekoopwijzer juni staat klaar lees verder

Telekoopwijzer mei staat klaar lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters