Telewiki: nieuwe site en CES 2016

Iets meer dan een week geleden hebben we onze nieuwe site online gezet, wat maakt dat we ondertussen op versie 4.0 van All About Phones zitten. Maar waarom hebben we gekozen al deze veranderingen door te voeren? Dit vertellen we je graag in de eerste helft van deze Telewiki. In de andere helft gaan we je meer vertellen over alle leuke nieuwe dingen die zijn aangekondigd op CES 2016 dat deze week werd gehouden.

Nieuwe site

Als je onze vorige site hebt bezocht, zal je zelf ook wel gemerkt hebben dat deze een beetje gedateerd was. Vandaar dat we een aantal maanden geleden zijn begonnen met het ontwikkelen van een compleet nieuwe site. Bij deze ontwikkel hoorde de overstap naar WordPress om zo te verzekeren dat we met deze site de komende jaren mee kunnen evolueren. Deze keuze betekende wel dat we ietwat moesten inboeten op de snelheid van onze vorige site, dat bij de snelste sites van Nederland hoorde. Maar ja, we hebben nu wel een veel modernere en bijna even snelle site in ruil hiervoor gekregen gemaakt.

CES 2016

Deze week was het weer zover: bijna heel de technologie-gemeenschap verzamelde zich in Las Vegas voor de Consumer Electronics Show van 2016. Tijdens deze show zijn er heel wat nieuwe producten aangekondigd, waaronder nieuwe smartphones. Aan het begin van de week presenteerde Alcatel hun nieuwe smartphone-lijn, een Windows Mobile-tablet en een ‘Care-Time’ horloge. Daarna was LG aan de beurt. Zij kwamen met de nieuwe k-smartphone-lijn waarbij de focus licht op smartphones te maken voor jongeren. Deze smartphones, de K7 en K10, zijn dus beschikbaar voor een redelijk lage prijs, maar hebben toch wel het typische LG ontwerp meegekregen. Eveneens was Huawei present op CES 2016 met hun nieuwe Mate 8 smartphone. Deze 6-inch grote phablet is de opvolger van de Mate S en verkrijgbaar voor een schappelijke prijs van €599. Het toestel is voorzien van de nieuwe Kirin 950-processor, 4GB werkgeheugen, een 4000 mAh batterij en nog veel meer. Wat er verder nog is aangekondigd op CES, kom je te weten in deze Telewiki.

Telekoopwijzer uitgelicht

Telekoopwijzer: de beste smartphones van deze zomer lees verder

WANT is op zoek naar een nieuwe redactiestagiaire! lees verder

Telekoopwijzer september staat klaar lees verder

telekoopwijzer

Telekoopwijzer juli staat klaar lees verder

telekoopwijzer

Telekoopwijzer juni staat klaar lees verder

Telekoopwijzer mei staat klaar lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters