Telewiki: OnePlus 3T

Nog even en dan kondigt OnePlus waarschijnlijk een vernieuwde versie van zijn topmodel aan: de OnePlus 3T. In deze Telewiki zullen we die smartphone alvast bespreken; later deze week hoor je er meer over als hij officieel bekend wordt gemaakt.

OnePlus kennen we natuurlijk van de goedkope high-endsmartphones die het bedrijf zelf graag aanduidt als ‘flagship killer’. De OnePlus 3 is een goed voorbeeld van zo’n toestel: voor €400 krijg je een metalen smartphone met een mooi 5,5-inch amoledscherm, een redelijk goede camera en een razendsnelle Snapdragon 820-processor. Het toestel is sinds begin deze zomer op de markt en sindsdien zijn er weer net wat betere componenten beschikbaar. Tijd voor een opvolger, zo moet OnePlus gedacht hebben.

OnePlus 3T

Die opvolger komt er naar verluidt in de vorm van de OnePlus 3T. Dat toestel moet op een aantal vlakken wat verbeterd worden. Zo zou hij een vernieuwde camera met betere low-light prestaties krijgen en een grotere accu. De chipset wordt een iets snellere Snapdragon 821-variant en er gaan zelfs geruchten over een werkgeheugen dat 8GB bedraagt. De OnePlus 3T heeft kortom heel wat in zijn mars.

Daar zit ook een keerzijde aan: de prijs. De OnePlus 3T zou volgens de geruchten duurder worden dan zijn voorganger. Logisch misschien gezien de verbeterde specificaties, maar een van de grote voordelen van deze smartphone wordt daarmee wel teniet gedaan. Hoe dan ook, het totaalplaatje van de OnePlus 3T ziet er goed uit en de aankondigingsdatum van 15 november is er eentje om in de gaten te houden. Tot die tijd praten Mark en Imre je in deze Telewiki bij over alle details.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

iOS 11 Touch ID snel uitzetten

iOS 11 laat je in noodgevallen simpel Touch ID uitzetten lees verder

Xiaomi Redmi Note 4X

Eerste beelden van top smartphone Xiaomi Mi Mix 2 gespot lees verder

Qualcomm dieptecamera technologie

Qualcomm komt met nieuwe high def dieptecamera’s voor je smartphone lees verder

Google

Google Docs krijgt handige nieuwe features en werkt beter samen andere G Suite applicaties lees verder

Samsung Galaxy Note 8

Nieuwe foto’s Samsung Galaxy Note 8 onthuld lees verder

Sony Xperia XZ1

‘Specificaties en foto’s Sony Xperia XZ1 lekken uit’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters