Telewiki: OnePlus 3T

Nog even en dan kondigt OnePlus waarschijnlijk een vernieuwde versie van zijn topmodel aan: de OnePlus 3T. In deze Telewiki zullen we die smartphone alvast bespreken; later deze week hoor je er meer over als hij officieel bekend wordt gemaakt.

OnePlus kennen we natuurlijk van de goedkope high-endsmartphones die het bedrijf zelf graag aanduidt als ‘flagship killer’. De OnePlus 3 is een goed voorbeeld van zo’n toestel: voor €400 krijg je een metalen smartphone met een mooi 5,5-inch amoledscherm, een redelijk goede camera en een razendsnelle Snapdragon 820-processor. Het toestel is sinds begin deze zomer op de markt en sindsdien zijn er weer net wat betere componenten beschikbaar. Tijd voor een opvolger, zo moet OnePlus gedacht hebben.

OnePlus 3T

Die opvolger komt er naar verluidt in de vorm van de OnePlus 3T. Dat toestel moet op een aantal vlakken wat verbeterd worden. Zo zou hij een vernieuwde camera met betere low-light prestaties krijgen en een grotere accu. De chipset wordt een iets snellere Snapdragon 821-variant en er gaan zelfs geruchten over een werkgeheugen dat 8GB bedraagt. De OnePlus 3T heeft kortom heel wat in zijn mars.

Daar zit ook een keerzijde aan: de prijs. De OnePlus 3T zou volgens de geruchten duurder worden dan zijn voorganger. Logisch misschien gezien de verbeterde specificaties, maar een van de grote voordelen van deze smartphone wordt daarmee wel teniet gedaan. Hoe dan ook, het totaalplaatje van de OnePlus 3T ziet er goed uit en de aankondigingsdatum van 15 november is er eentje om in de gaten te houden. Tot die tijd praten Mark en Imre je in deze Telewiki bij over alle details.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit zijn de zes verschillen tussen de Huawei Mate 10 en Mate 10 Pro lees verder

iPhone 7 Plus

5 redenen om (niet) voor de iPhone 7 en iPhone 7 Plus te kiezen lees verder

HTC U11 Plus

Pas maar op Apple: gelekte renders tonen onaangekondigde HTC U11 Plus lees verder

HMD Global Nokia 7

Maak kennis met de zojuist aangekondigde Nokia 7 lees verder

iPhone X Nederland

iPhone X: eerste exemplaren onderweg naar Nederland lees verder

Apple Pay ING

Exclusief: ‘Apple Pay komt binnenkort naar Nederland, ING als lanceringspartner’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters