Telewiki: OnePlus One

De OnePlus One is een smartphone van het nieuwe bedrijf OnePlus die in één klap erg populair is geworden. In deze Telewiki bespreken we de smartphone uitgebreid.

Hoewel we helaas nog niet de kans hebben gehad de OnePlus One uit te proberen, is er zeker het nodige over de smartphone te melden. De OnePlus One wordt gemaakt door fabrikant OnePlus, een bedrijf dat pas in december 2013 opgericht is. Inmiddels is gebleken dat het een soort dochteronderneming van Oppo is, maar dat is nog niet officieel bekend gemaakt en hoe het precies zit blijft onduidelijk. Wellicht heeft het iets te maken met de samenwerking met CyanogenMod, dat de software voor de OnePlus One levert.

In ieder geval is het duidelijk dat de One een erg interessant toestel is. Ondanks dat OnePlus duidelijk op een premium ervaring inzet, zal de smartphone ongeveer de helft kosten van een Samsung Galaxy S5. Ondanks dat zijn de specificaties erg vergelijkbaar met die van Samsung’s vlaggenschip. Of dat alles te mooi om waar te zijn is en wat er achter zit moet nog blijken, maar in ieder geval is de One er eentje om in de gaten te houden.

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters