Telewiki: OnePlus One

De OnePlus One is een smartphone van het nieuwe bedrijf OnePlus die in één klap erg populair is geworden. In deze Telewiki bespreken we de smartphone uitgebreid.

Hoewel we helaas nog niet de kans hebben gehad de OnePlus One uit te proberen, is er zeker het nodige over de smartphone te melden. De OnePlus One wordt gemaakt door fabrikant OnePlus, een bedrijf dat pas in december 2013 opgericht is. Inmiddels is gebleken dat het een soort dochteronderneming van Oppo is, maar dat is nog niet officieel bekend gemaakt en hoe het precies zit blijft onduidelijk. Wellicht heeft het iets te maken met de samenwerking met CyanogenMod, dat de software voor de OnePlus One levert.

In ieder geval is het duidelijk dat de One een erg interessant toestel is. Ondanks dat OnePlus duidelijk op een premium ervaring inzet, zal de smartphone ongeveer de helft kosten van een Samsung Galaxy S5. Ondanks dat zijn de specificaties erg vergelijkbaar met die van Samsung’s vlaggenschip. Of dat alles te mooi om waar te zijn is en wat er achter zit moet nog blijken, maar in ieder geval is de One er eentje om in de gaten te houden.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters