Telewiki: Samsung 2013

Samsung is sinds jaar en dag heer en meester in de smartphonemarkt en verkoopt ook de meeste telefoons in totaal de afgelopen tijd. In deze Telewiki blikken we terug op de geschiedenis van Samsung en hebben we het natuurlijk ook over de huidige modellen en de toekomst van de fabrikant.

Samsung is lang geleden opgericht en inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste conglomeraten ter wereld. Samsung verkoopt schepen, consumentenelektronica maar ook pantserhouwitsers, levensverzekeringen en medische apparatuur. Natuurlijk zullen wij ons vooral richten op de telefoons die Samsung door de jaren heen gemaakt heeft en nog steeds maakt en hoe de fabrikant zichzelf tot marktleider heeft gemaakt. Genoeg te bespreken dus in deze nieuwe Telewiki.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Bas_vhn -

  Knappe prestatie inderdaad van Samsung hoe ze de markt hebben veroverd, maar zoals Nino al zei: kap ALSJEBLIEFT eens met dat plastic op de duurdere toestellen. Er zijn meer merken die plastic fantastic zijn, maar die zitten meestal ook op een wat lager prijs niveau. De duurste toestellen van Samsung horen gewoon van premium materiaal gemaakt te worden, daar is de prijs ook naar. Dat plastic blijft dan ook een dealbreaker voor mij, dus doe daar wat aan Samsung.

  1. Quasimodo -

   Het is meer het gladde glim glim plastic wat afbreuk doet. Ik heb verschillende lowend toestellen in mijn handen gehad waarbij ik best te spreken was over de plastic behuizing. Laten we niet vergeten dat de iPhone 4 en Nexus 4 met glazen achterkantjes ook niet bepaald als perfect smartphone materiaal werd gezien. En zelfs aluminium heeft ook zo zijn nadelen.
   Plastic is een fantastisch materiaal en daar kan nog veel meer worden uitgehaald dan wat Samsung momenteel doet met zijn highend toestellen.

Nokia 7 2018

Vijf nieuwe Nokia smartphones onthuld: van flagship tot budgetmodel lees verder

Samsung Galaxy S9 en S9+

Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus onthuld: iPhone X killer lees verder

LG V30S ThinQ

LG onthult slimmere versie LG V30: de LG V30S ThinQ lees verder

Sony Xperia XZ2

Sony Xperia XZ2 en XZ2 Compact gelekt: Sony’s volgende flagships lees verder

ASUS ZenFone Max Plus

Asus ZenFone Max Plus: Face Unlock en 18:9 beeldverhouding lees verder

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters