Telewiki: Samsung 2013

Samsung is sinds jaar en dag heer en meester in de smartphonemarkt en verkoopt ook de meeste telefoons in totaal de afgelopen tijd. In deze Telewiki blikken we terug op de geschiedenis van Samsung en hebben we het natuurlijk ook over de huidige modellen en de toekomst van de fabrikant.

Samsung is lang geleden opgericht en inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste conglomeraten ter wereld. Samsung verkoopt schepen, consumentenelektronica maar ook pantserhouwitsers, levensverzekeringen en medische apparatuur. Natuurlijk zullen wij ons vooral richten op de telefoons die Samsung door de jaren heen gemaakt heeft en nog steeds maakt en hoe de fabrikant zichzelf tot marktleider heeft gemaakt. Genoeg te bespreken dus in deze nieuwe Telewiki.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Bas_vhn -

  Knappe prestatie inderdaad van Samsung hoe ze de markt hebben veroverd, maar zoals Nino al zei: kap ALSJEBLIEFT eens met dat plastic op de duurdere toestellen. Er zijn meer merken die plastic fantastic zijn, maar die zitten meestal ook op een wat lager prijs niveau. De duurste toestellen van Samsung horen gewoon van premium materiaal gemaakt te worden, daar is de prijs ook naar. Dat plastic blijft dan ook een dealbreaker voor mij, dus doe daar wat aan Samsung.

  1. Quasimodo -

   Het is meer het gladde glim glim plastic wat afbreuk doet. Ik heb verschillende lowend toestellen in mijn handen gehad waarbij ik best te spreken was over de plastic behuizing. Laten we niet vergeten dat de iPhone 4 en Nexus 4 met glazen achterkantjes ook niet bepaald als perfect smartphone materiaal werd gezien. En zelfs aluminium heeft ook zo zijn nadelen.
   Plastic is een fantastisch materiaal en daar kan nog veel meer worden uitgehaald dan wat Samsung momenteel doet met zijn highend toestellen.

Headphones met Google Assistant

Hello, Google-oordopjes? ‘Google lanceert headphones met Google Assistant’ lees verder

Whatsapp

Stickers, gericht zoeken en meer: WhatsApp voegt nieuwe functies toe lees verder

Android Oreo installeren

Zo installeer je Android 8.0 Oreo op je smartphone lees verder

Vervangend display kan gebruikt worden om je smartphone te bespieden lees verder

Android O Oreo

Android 8.0 Oreo is officieel: dit kunnen we van het koekje verwachten lees verder

Geen MIUI meer: ‘Xiaomi werkt aan Android One-smartphone’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters