Telewiki: Samsung Galaxy Note 5 niet naar Nederland

Samsung kondigde afgelopen week de Galaxy Note 5 en Galaxy S6 Edge+ aan, zijn nieuwe top-phablets. Tijdens die aankondiging vertelde Samsung ook meteen dat de Note 5 niet naar Nederland komt, en daar hebben we het in deze Telewiki over.

De Galaxy Note-lijn startte vier jaar geleden en werd toen onverwachts een succes. Vooral het grote scherm viel goed in de smaak bij de consument en dat zorgde er zelfs voor dat de Galaxy Note een heel nieuw segment tot leven wekte: het phabletsegment. Nu, bij de aankondiging van de vijfde Note, is het duidelijk geworden dat Samsung in ieder geval voorlopig de lijn niet meer zal voeren in Europa. Dat zou er alles mee te maken hebben dat het pennetje, wat naast het grote scherm de onderscheidende feature van de Note is, niet gebruikt wordt op ons continent. En dus heeft het weinig zin om de Note 5 hier te verkopen meent Samsung. In plaats daarvan krijgen we de Galaxy S6 Edge+, een edge-variant van de Note 5 zonder pennetje. In deze Telewiki bespreken we vooral de Note 5, maar komt ook de nieuwe Nederlandse top-phablet van Samsung even aan bod.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    1. Dominick -

      Dat kan sowieso lijkt me. Het zou kunnen dat ze het los willen koppelen, maar dat lijkt me sterk omdat de twee toestellen in de rest van de wereld wel naast elkaar bestaan. Waarom Samsung dat dan in Europa niet zou willen is me een raadsel. Wat ik me wel kan voorstellen is dat Samsung besluit de Note 5 alsnog te gaan voeren als een grote provider of retailketen interesse toont.

  1. Shihan Richard Pet Riessieman -

    Maar Samsung zei zelf dat ze de Note 5 vooralsnog niet naar Europa komt, is het niet zo dat ze eerst de S6 Edge+ willen promoten en pas een paar maanden later de Samsung Note 5 uitkomt???

Google Maps Go

Bespaar nu data en batterij met Google Maps Go: nieuwe app nu beschikbaar lees verder

Samsung Galaxy S8 Plus design

Samsung bevestigt uitroldatum Android Oreo voor Samsung Galaxy S8 lees verder

Social Media

Zo helpt autofill in Android Oreo je om makkelijk overal in te loggen lees verder

iOS 12 en Android 9.0 krijgen zeer innovatieve feature: omkeerbare emoji 😱 lees verder

Samsung Galaxy S8

‘Deze Samsung Galaxy smartphones krijgen Android 8.0 Oreo’ lees verder

Google komt binnenkort met Project Treble

Waarom je nu moet wachten met het kopen van een Android smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters