Telewiki: Samsung Galaxy Note 7

Op 2 augustus is het eindelijk zover: Samsung gaat zijn nieuwe Note-smartphone aankondigen: de Samsung Galaxy Note 7. Hoewel de smartphone dus nog niet is aangekondigd, gaan we het er toch al over hebben in deze telewiki.

Save the date

Eerder deze week is een uitnodiging voor het Note launch-event van Samsung dat op 2 august zal gehouden worden uitgelekt. De reden dat we er zo zeker van zijn dat Samsung op die dag een nieuwe Note-smartphone zal aankondigen komt doordat er een S-pen op de uitnodiging staat. Naast de pen staat ook nog een 7. En laat het nu toeval zijn dat de Note-smartphones van Samsung de enige toestellen zijn die het bedrijf voorziet van een S-pen.

Note 7, niet 6

Vorig jaar bracht Samsung de Galaxy Note 5 op de markt. Ten minste, dit deed het bedrijf, maar niet in Europa. Hoe dan ook, een logische opvolger voor de Samsung Galaxy Note 5 zou de Samsung Galaxy Note 6 zijn. Maar om de naamgeving van de Note-lijn in lijn te houden met zijn Galaxy S-toestellen heeft Samsung ervoor gekozen de Note 6 over te slaan en onmiddelijk naar de Note 7 te gaan. Ergens klinkt het wel logisch.

Krachtig

Net zoals voorgaande Note-toestellen, zal Samsung zijn Note 7 hoogstwaarschijnlijk voorzien van heel erg goede specificaties. Volgens geruchten zit er in het toestel een Qualcomm Snapdragon 821- of 823-processor gekoppeld aan 6GB werkgeheugen. Ook zou de smartphone achteraan voorzien zijn van twee 12-megapixel camera’s. Verder zou het toestel voorzien zijn van een irisscanner. Deze zou gebruikt worden om het toestel te ontgrendelen. Net zoals bij de Microsoft Lumia 950 XL.

Nederlandse release

Goed nieuws voor de mensen die al geintereseerd zijn in de nog niet aangekondigde Samsung Galaxy Note 7. In tegenstelling tot zijn voorganger, de Note 5, zal de Galaxy Note 7 wel een Nederlandse release kennen. Hoeveel het toestel zal kosten en vanaf wanneer hij verkrijgbaar zal zijn is vooralsnog onduidelijk. Maar we kunnen je al wel zeggen, kijkende naar voorgaande Note-smartphones, dat het toestel niet goedkoop zal worden.

Dit alles en nog veel meer over de Samsung Galaxy Note 7 vertellen we Vincent en Bouke je in onderstaande video.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Henk -

    Zeg alsjeblieft vaker dat het geruchten zijn allemaal.. 6GB geheugen? Waarschijnlijk volgens de laatste geruchten wordt het 4GB..
    Ook zeggen jullie zo mooi in het filmpje dat het een 9mp camera wordt maar in de tekst boven het filmpje schrijven jullie nog zo mooi “Ook zou de smartphone achteraan voorzien zijn van twee 12-megapixel camera’s.”
    Doe alsjeblieft de volgende keer beetje voorbereidend werk…

iPhone X Face ID

Wat is er toch aan de hand met de productie van de iPhone X? lees verder

headphone jack

Waarom Google headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

WhatsApp Emoji

Whatsapp ondersteunt binnenkort in groepen videobellen lees verder

Huawei Mate 10 Pro

Huawei Mate 10 Pro onthuld: high-end smartphone met dunne schermranden komt naar Nederland lees verder

Specificaties en foto eerste smartphone van Razer gelekt lees verder

Samsung Galaxy A5 2018 Galaxy A7 2018

Flink aantal renders Samsung Galaxy A5 2018 en Galaxy A7 2018 gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters