Telewiki: Softwareproblemen Samsung Galaxy S6 & Galaxy S6 Edge

De Samsung Galaxy S6 en Samsung Galaxy S6 Edge blijken de nodige softwareproblemen te hebben en er is voorlopig weinig zicht op een echte oplossing. Hoog tijd om eens onze mening daarover te ventileren in een Telewiki.

RAM-problemen, een beveiligingslek en een bug waardoor de snelle instellingen niet verschijnen. Het zijn drie softwareproblemen waar de Samsung Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge last van hebben. Zoveel last zelfs, dat Danijel zijn Galaxy S6 Edge de deur uit heeft gedaan als zijn vaste telefoon. Binnenkort krijgen de twee telefoons een update naar Android 5.1 Lollipop en je zou zeggen dat dat de problemen wel zal oplossen, maar dat blijkt niet helemaal het geval te zijn. Met het beveiligingslek, dat overigens ook van toepassing is op de Galaxy S5 en Galaxy S4, is Samsung inmiddels hard bezig. Maar de RAM-problemen lijken voorlopig even in de koelkast te staan binnen Samsung. Dat is niet best voor een telefoon van €700 of zelfs €850 in het geval van de Edge-variant. We horen graag of jij ook problemen ondervindt met je Galaxy S6 of S6 Edge.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Orlando -

  Heb geen verdere problemen met mijn edge 6 maar mijn muziek stopt nu plots om de 10sec wat een ramp is steeds opnieuw op play drukken om voort te kunnen luisteren is dit aan de instellingen te veranderen wie heeft oplossing
  Groeten

 2. Laylaa -

  K heb mijn mobiele gegevens aan staan maar het icoontje staat er niet als ik mijn statusbalk weer omhoog doe dat zie k niks meer behalve de tijd, bereik en batterijpercentage. Dit is sinds vandaag in de ochtend gebeurt dus ben de hele dag niet bereikbaar kunnen zijn tot net pas aan thuis.

 3. miranda -

  Hallo ik heb een s6 edge eind 2015 gekocht dus haast 2 jaar oud ik heb alleen wifi dus geen lang gebruik op een dag sinds een korte tijd loopt hij heel snel leeg voor het slapen 100 % smorgens ca 50 % dus of weer opladen of een lege telefoon onderweg heb via Samsung chat van alles geprobeerd zelfs back up gemaakt harde reset herstellen en wat denk je loopt net zo hard leeg ook nog een keer al mijn beltegoed weg omdat hij dat denkelijk met data verbruikt heeft hebben jullie nog een antwoord .
  Miranda

 4. Richard Tegelaar -

  Beste heren,

  Ik heb ook wel een probleem die niet opgelost schijnt te worden.
  Als ik een foto wil nemen of een video wil maken komt er een ruis geluid uit mijn speakers. De software is al geupdated.

  Erg lastig.

  Vriendelijke groet,

  Richard Tegelaar

 5. cher -

  mijn samung gooit alle telefoon nummers athans de namen door elkaar dat is best iri maar stel mijn maat belt mij ik noem maar wat henk belt me dan staat er dat me moeder hem belt dat is nu al bij heel veel nummers herkenbaar?? en zo ja oplossing???

 6. Helmi -

  Sinds de laatste update verbreekt mijn s6 steeds de verbinding met WiFi. Hierdoor gaat mijn 4g bundel wel erg hard want hij lijkt te gebruiken als ik niks doe. Ook de batterij is veel sneller leeg als voor de update. Tenzij ik de 4g uitzet.

 7. J.sterk -

  Mijn s6 wil al tijden geen usb apparaten herkennen (gear vr, usb stick, laptop)wat ik ook probeer ook duurt het 4.5 uur om volledig te laden.
  Hij is geupdate maar niks lijkt te helpen.
  Iemand een oplossing?

 8. Van Hespelgem Danny -

  bluetooth werkt gewoon niet meer kan niets meer koppelen, als ik mijn code krijg om dit te bevestigen blokkeert hij gewoon en zegt hij dat hij niet kan koppelen

 9. Ana van de Kamp -

  hallo ik heb nu ook problemen met de s6 tijdens opladen wat is het handigste ik mag al bijna nieuwe over 5 weken verlengen wat is het handigste
  groetjes ana van de kamp

 10. Richard Tegelaar -

  Hallo,

  Ik ben in het bezit van een samsung s6 en als ik foto’s wil nemen krijg ik een ruis geluid uit mijn speakers en het beeld is daarna wazig.
  Wat is de mogelijke opossing?

 11. Fred -

  Zojuist 5 maanden oude s6 samsung volledig vastgelopen na opstaryen van n update.
  Harde reset werkt niet.
  Iemand een oplossing??
  Alle info welkom.

 12. Jantje -

  Mijn Samsung S 6 crasht de laatste week regelmatig. Het kost veel moeite om hem weer aan te krijgen. Soms is hij warm.
  Is dit een bekend probleem?
  Het toestel is anderhalf jaar oud.

 13. alex -

  om gek van te worden, al die zooi staat aan en ik moet um elke keer handmatig koppelen.. .
  voor de fatale crash en de opvolgende reparatie, vind die dus niet meer automatisch de bluetooth parrot
  daarnaast ben ik al mijn contacten kwijt van telefoon en van idd m’n sim.. als of die zelfstandig format S6 gedaan heeft.

 14. Errol -

  Krijg aldoor popups, als ik wordt gebeld verschijnt er een kermis achting scherm. Zeer vervelend. Tevens na het bellen verschijnt er een reclame pop-up , kom er maar niet van af

   1. Sabrina -

    hoi errol en roland.
    ik heb daar ook last van het opnemen als ik gebeld wordt is ook erg lastig om dan op te nemen.
    bij jullie ook. ik krijg ook een pop up na het bellen ik klik het dan weg maar lastig is het wel.
    hebben jullie er al een oplossing voor gevonden

 15. Ben -

  ik kan al 2 dagen mijn samsung s6 niet gebruiken. elke maand ongeveer komt dit probleem voor, echter zolang als deze keer is nog niet voorgekomen.

 16. Frans -

  Beste Heren.jullie geven aan dat t ram geheugen vol raakt,hoe is hetmogelijk dit leegte maken ?
  Een andere vraag welke ik heb met de S6 is dat er bij een gesprek menmij niet meer hoort aan de andere kant van de lijn terwijl ik hun wel hoor, is aa een oplossing voor.

 17. Franka belosevic -

  Heb de samsung edge 6 .. sinds laatste software android is geïnstalleerd kan ik niemand meer toevoegen tot mijn Whatsapp en omgekeerde ook niét…. hebben dit meer mensen en wat kan je er tegen doen?

 18. Mascha -

  Bijna iedere dag en ook in de nacht, speelt de telefoon S6 ineens video’s af. Steeds dezelfde. Met name in de nacht is dit super irritant. Weet iemand hoe ik dit kan uitzetten? En hoe dit kan gebeuren?
  Ik doe nu de WiFi uit in de nacht maar dat lijkt me niet de oplossing, wil gewoon dat het stopt.

 19. Rob -

  Mijn Galaxy S6 is al vanaf het begin 2 jaar geleden niet goed.: telefoonnummers die verdwijnen, ook agendapunten. Als je op een app drukt vliegt hij er soms uit en gaat naar wat anders. Ik kan nu ook mijn foto’s niet meer verticaal bekijken. Is al 2x per reparatie aangeboden en er wordt gezegd het zal wel aan uw apps liggen. Nou zeg!!!
  Het enige goede van deze mobiel zijn de foto’s, die zijn van uitstekende kwaliteit.
  In september ga ik eindelijk weer terug naar de IPhone en gebruik ik de Galaxy alleen maar als fototoestel en verwijder alle toegevoegde apps.

 20. jessica -

  Ik heb sinds een paar dagen dat ik mijn telefoon bijna niet opgeladen krijg. En als dit dan wel lukt en zet tijdens het opladen mijn telefoon aan (ga hem gebruiken) hoor ik ”ding” en mijn scherm schiet op zwart met een klein kruisje in het scherm. Laden lukt daarna helemaal niet meer. Zou hem het liefste tegen een muur gooien op dit moment… Maar ja dan laad hij helemaal niet meer op…
  Ga het nu via een portable lader proberen. Misschien is de stroom in eens te ‘groot’.
  Kan dat ding niet missen…

 21. thom de vos -

  Ik krijg steeds de melding dat Samsung toetsenbord is gestopt. Heel irritant want inschakelen van gboard helpt niet. Ik heb op mijn S6 nu gewoon geen toetsenbord. Wat is hier aan te doen?

 22. Richard de Vries -

  Ik heb het zelfde probleem als keer terug gestuurd maar samsung eem maand kwijt geweest nu weer zelfde probleem alles al geprobeerd iemand nog ideeën

 23. joyce koppert -

  haaj ik heb sinds ik de s6 had… al 2 x hetzelfde probleem gehad.. hij download iets in factory modes en daarna laad de telefoon niet meer snel op.. verder heb ik een dubbelde percentage boven aan me beeldscherm wat niet klopt… hij is 1 x gemaakt bij samsung maar nog geen half jaar later weer hetzelfde probleem..

 24. Mascha -

  Als ik mijn Galaxy S6 via USB aansluit op mijn laptop, verschijnt er een melding dat de telefoon iets verkeerd heeft gedaan (ik weet niet meer de exacte melding, maar durf hem ook niet opnieuw aan te sluiten).
  Vervolgens verdwijnt er functionaliteit op mijn laptop of gaat hij gewoon uit.
  Komt dit door dezelfde problemen als jullie melden?

 25. A. JOLINK -

  Sinds de laatste software update op mijn samsung galaxy s6 edge plus heb ik problemen. Bij het afspelen van een filmpje stopt deze steeds.
  Ook het toetsenbord doet raar. Kan ik de laatste update ongedaan maken??

 26. An -

  Mijn S6 leidt regelmatig eigen leven bijvoorbeeld ben je bezig op whatsapp dan springt het scherm zo naar beginscherm, ook bij mail…
  Is dit op te lossen?

  1. Robert -

   Hallo An,
   Je hoeft geen harde reset te doen dat heeft bij mij geen zin gehad.
   Lijkt wel of het aan het scherm ligt.
   Ga hem maar wegbrengen.
   Groeten Robert

   1. Femke -

    Ik heb hier ook last van, mijn filmpjes stoppen vanzelf, mijn toetsenbord springt weg, mijn galerij gaat vanzelf weer naar boven, alles springt telkens vanzelf terug. Super irritant.. Dit allemaal sinds een update

  2. Henri -

   heb het zelfde probleem. het toestel begint luid te tikken en schiet steeds terug naar het startscherm. kan nauwelijks berichten openen, appen, e.d. Al twee keer terug geweest via Mediamarkt waar hij gekocht is, maar men claimt dat ze geen probleem kunnen vinden. Om gek van te worden! Noot meer een Samsung voor mij!

 27. Robert -

  Mijn Telefoon S6 leidt op dit moment eigen leven ben je bezig op whatsapp dan spring scherm zo naar andere gebruikte app en dit gebeurd eigenlijk constant.
  Hoe meer apps gebruikt zijn de telefoon springt van de een op de andere gebuikte app dus invoeren van tekst gaat niet meer want ben je bezig met notitie maken springt ie zo naar Gmail of whatsapp .

  mvg Robert

 28. ANGEL -

  Ik heb een Samsung s6 en sinds de laatste update zo’n 2 weken geleden heeft mijn toestel dezelfde problemen als 2 jaar geleden met mijn s4 het begint met vast lopen in het scherm opeens uitvallen omdat batterij leeg is en uiteindelijk werkt hij alleen nog aan de lader dus zo gauw ik weg moet heb ik geen gsm wat behoorlijk lastig is het verwijderden van apps,resetten en terug naar fabrieksinstellingen heeft allemaal geen zin en de verhalen met een nieuwe batterij heeft mijn s4 destijds niet verholpen want toen was het weer het scherm!!!!!!!! 2 gsm’s die voor de update nog goed werkzaam waren maar bijna 2 jaar oud !!!!!!! TUURLIJK DAN LOOPT HET CONTRACT- GARANTIE BATTERIJ AF EN KIEZEN WIJ EERDER VOOR EEN NIEUWE GSM
  HOE KAN ZO’N GROOT BEDRIJF GEEN GECONTROLEERDE UPDATE GEVEN WAAR HET TOESTEL WERKZAAM BLIJFT ZOALS VTV
  VOOR MIJ NOOIT GEEN SAMSUNG MEER
  Op advies van oud Samsung gebruikers die ook problemen hadden na een update stap ik over na Huawei waar ze dus wel een update geven die bij je toetstel hoort
  Dankjewel voor jullie verhalen

 29. Lady -

  Ik heb een Samsung S6Edge+

  Net software-update gehad, simkaart is vergrendeld en ik moet nu mijn pincode intoetsen. Maar het lukt niet om in te loggen. De volgende cijfers: 1, 2 en 3 kan ik niet meer intoetsen, met als gevolg dat ik niet kan inloggen.

  Mijn pincode begint met 0 daarna 2 en daarna moet ik de rest intypen. Aangezien ik 2 niet meer kan intypen, kan ik niet verder inloggen.

  Wat of hoe kan ik het oplossen? Alvast bedankt voor jullie reacties

 30. Mb -

  Ik kan niet meer filmen en Shazam neemt geen geluid meer op. Dat laatste vind ik geen ram maar dat ik niet meer kan filmen is zwaar kut

 31. w.r. wiessenberg -

  Ja ik heb ook het probleem en wordt geadvieseerd een ander mobile te nemen. maar de provider wil deze niet verstrekken en blijf ik met het probleem zitten

 32. Maike -

  Sinds een week of 2 kan ik mijn Samsung galaxy s6 edge alleen nog maar aan de oplader gebruiken. Zodra ik hem van de oplader afhaal springt het beeld ineens zwart en zodra ik hem opnieuw aanzet is de batterij ineens nog maar tussen de 1 en 10%, heb ik geen netwerkverbinding en loopt ie vast op het vergrendelscherm. Zelfs een harde reset krijgt de telefoon niet van het vastgelopen beeld af. Software-updates, resets en terug naar fabrieksinstellingen heeft allemaal niet geholpen. Heeft iemand enig idee wat ik hiermee aan moet? Het is zeer vermoeiend en heb dus niks aan m’n telefoon zodra ik de deur uit ga.

 33. Mandy -

  Hallo, ik kan sinds de nieuwe update geen filmpjes meer kijken op mijn s6 edge. Zowel netflix, videoland en youtube laden de filmpjes niet en blijft het scherm staan op laden. Ik heb mijn telefoon al terug gezet naar fabrieksinstellingen, apps opnieuw erop gezet en cache geleegd…. niks werkt… weet iemand hier de oplossing voor?

 34. Brechtel -

  Mijn Galaxy S6 loopt steeds vast sinds de update. Schakelt dan ineens uit of geeft bij bijv. Camera aan dat ik hem niet kan gebruiken en het opnieuw moet proberen. De batterij is ineens erg snel leeg ondanks battery docter en geen ander gebruik of apps dan voor de update.

  1. Dominick Viëtor -

   Heb je al geprobeerd om hem naar de fabrieksinstellingen te resetten (wel even een backup maken)? Dat kan nog weleens helpen 🙂

 35. Henk -

  Sinds een laatste IOS update op mij S6 krijg ik constant de melding dat apps stoppen of steeds stoppen. Op aanraden van Samsung heb ik een backup gemaakt en de boel weer terug gezet naar fabrieksinstellingen.
  Dit is een aantal dagen goed gegaan, maar sinds vandaag begint alles weer van voren af aan, alleen nu nog erger. Mijn S6 schakelt zichzelf nu constant uit en aan en is nu dus echt total onbruikbaar geworden

 36. rianne -

  Sinds een paar dagen problemen met mijn s6. Mijn telefoon geeft elke keer aan dat gesplitse app niet ondersteund en gaat dan aan en uit. Kan iemand mijn helpen?

 37. Elly van der Horst -

  Mijn samsung galaxy s6edge valt uit als ik een foto maak. Zonder oplader valt mijn gsm regelmatig uit terwijl de batterij vol is. Heb inmiddels een nieuwe batterij maar dat helpt niet.

 38. Anneke -

  Ik heb een s6. Ik ondervind problemen bij het terug kijken van mijn eigen gemaakte filmpjes of van ontvangen filmpjes. Het beeld blijft hangen na ongeveer 10 sec. Het geluid loopt wel door. Dan loopt het filmpje weer en klopt de tekst met beeld niet synchroon. Volgens mij bij youtube filmpjes doet ie het vaak wel goed.

  Waar zou het aan kunnen liggen dat mijn beeld blijft hangen?

 39. Carla -

  Sinds een update enkele dagen geleden van mijn Samsung S7 werkt de voorspellende tekst niet meer.
  ik moet nu alle woorden helemaal intypen.
  Weet er iemand hoe dit kan verholpen worden?

 40. Richard -

  Heb een probleem sinds de nieuwe software update van de Samsung Galaxy S6.
  Om de zoveel tijd komt er een wazig matje over het scherm dat zich over de iconen legt, die ik normaal gesproken gewoon zou kunnen starten.
  Maar omdat de doorzichtig wazig matje zich over de iconen heen legt, kan ik niks meer aantikken, het werkt niet meer omdat het wazig matje zich erover heen gelegd heeft, dus moet ik de telefoon door middel van de Volume omlaag en de power toets de telefoon opnieuw opstarten, opnieuw opstarten gaat ook niet op de normale manier, omdat dat wazig matje zich over het scherm heen gelegd heeft.
  De enigste toetsen zijn de daadwerkelijke indrukbare toetsen zoals de power, volume en Home toets.
  Het maar echter niet uit welke ik druk, het wazig matje blijft gewoon over alles heen staan zodat ik niks kan starten of aantikken.
  En als je gebeld wordt, dan zie je wel de opneem en neerleg toetsen verschijnen, maar die zijn dan helaas ook onder dat wazig matje,
  en zo kan men dan ook niet opnemen.
  Hier zoek ik een oplossing voor.

 41. Sandra -

  Ik heb sinds kort een nieuwe S6 in gebruik. Veel last van reclame in start menu en schermen sluiten automatisch. Er valt niet met dit toestel te werken. Fout blijft na opnieuw opstarten en terugzetten fabrieksinstellingen. Ook had ik 1maal een gecrasht scherm. Print screen gemaakt als bewijs. Nadat het scherm weer normaal deed bleek dat de print screen niet was wat ik zag. Ik zag nu een normaal scherm. Heel vreemd.

 42. D'HONDT Betty -

  ik heb een Galaxy S6 , spijtig genoeg ‘was bij aankoop’ van een TV i.p.v. 200 euro cash . Dààr heb ik echter bijna 1 jaar op moeten wachten zogezegd ! ? omdat de formulieren niet aangekomen waren ………….. nadien omdat mijn serienummer àl zou gebruikt zijn ………… en nù ondervind ik dus problemen met dat toestel . Soms en méér tegenwoordig wordt het toestel heet als ik het aan m’n oor heb, of merk ik bij oplading dat het toestel óók héél heet staat . En inderdaad wat ik nu gelezen heb , dàt waarschijnlijk dus nà een update ineens mijn batterie op is . ???????? Ik kan hiermee natuurlijk nergens terecht , want het is niet aangekocht zogezegd en heb toen al een jaar moeten corresponderen en reclameren …………. en wat nù ? wààr is mijn waarde van 700 euro . Nu zal ik een nieuwe moeten kopen uit angst dat die ook explodeert . MAAR DAN NOOIT GEEN SAMSUNG MEER ;

 43. Maikel -

  ik heb ook een tijdje de samsung galaxy s6 edge maar als ik hem aansluit op een oplader en hij is 100 procent dan valt hij uitof ik leg hem aan de lader en gebruik hem dan blijft hij hangen. Ik heb hem ook al gereset maar dat haalt niks uit.
  Iemand een oplossing of heef dit probleem ook.

 44. Karin -

  Sinds ongeveer 3 maanden in bezit van Samsung S6 edge, maar deze begint met enige regelmaat een compleet eigen leven te leiden. De gesplitste beeldschermweergave slaat totaal op hol en de telefoon wordt onbruikbaar op die momenten. Wie herkent dit en heeft een oplossing hiervoor?

  1. Pam -

   Hallo,
   Mijn vriend en ik hebben het zelfde probleem. Heb jij inmiddels een oplossing gevonden?? Ik hoor het graag, het is echt heel lastig!!
   Dankjewel.

   1. Sanne -

    Beste heb hier dus ook enorm veel last van! Kan haast mijn gsm niet meer gebruiken… wat is de oplossing?

   2. Bunt -

    Zelfde probleem hier. Home knop werkt niet meer. Apps sluiten automatisch en gaan weer open, helemaal lijp wordt je hier van…kan ook nergens een oplossing vinden

   3. ZaL -

    Ik heb sinds een week zelfde probleem. Ik kan niets meer met mijn gsm doen. Het beeld verspringt constant en garantie is ondertussen verlopen…. Heb je al een oplossing kunnen vinden?

  2. Tmt -

   Hier mei 2017 al even zelfde probleem. Dan is er niet mee te werken. Laptop onder de 500 en telefoon 850…door sorry dingen kan niet.

   Updates helpen niet. En waarom kan je dat net als andere functies uitzetten. Je moet zelf zoveel mogelijk bepalen wat je wilt gebruiken voor 850 euro. Mey sls welke apps je wel of niet wilt verwijderen. Ie. Facebook etc.
   Na een update die ik niet wilde begon probleem weer, juist nadat ik door alle onnodige machtigingen, automatische updates en achtergrond data uitwisselingen die voor mij niets toevoegen had uitgezet of gestopt.

 45. Karinvdpost -

  Ik heb dit jaar wanneer deze tablet uit kwam een s62016 maar hij doet het nu al niet ik krijg steeds messenger gestopt en dat is met alles zo ik heb een abonnement bij ‘T mobiel ze zeggen wij kunnen er niets aan doen maar ik betaal wel elke maand mijn 20 erop ik heb hem pas sinds juni of september wanneer hij pas uit kwam wat kan ik hier aan doen

 46. Mary -

  Ook hier het probleem dat ik geen apps kan openen zonder dat de Samsung s6 binnen de seconde terug springt naar het beginscherm. Ik heb apps verwijderd, veilige instelling geprobeerd, fabrieksinstellingen… Niets helpt. Dit lijkt na de laatste update in gang gezet te zijn. Het lijkt of mijn telefoon een eigen leven is gaan leiden door één of ander virus, wat vgs AVG niet het geval is. Ik voel me enigszins bedonderd door Samsung. Ik ben dan erg benieuwd wat zij gaan doen om hun klanttevredenheid te borgen.

  1. Helen -

   Ik heb hetzelfde probleem met mijn S6 edge. Wanneer ik apps open springt het vaak terug naar het beginscherm. Apps opnieuw installeren helpt niet. Iemand idee hoe dit op te lossen?

 47. Kim -

  sinds enkele weken sluit mijn telefoon vanzelf alles af ( S6 ). Als ik bijv. op Facebook bezig ben dan gaan opeens de lampjes naast de homebutton branden en sluit hij alles vanzelf af.
  wat kan ik hieraan doen?

 48. Jetmir -

  Hallo,
  Mijn telefoon de s6 gaat vaak vanzelf ineens uit en als ik mijn oortjes in heb en me telefoon zit in me zak stopt die heel vaak en dan gaat die ineens naar een heel ander liedje en alles gaat ineens open alle apps enzovoort.
  Wat kan ik hier mee doen want het is best vervelend?

 49. Marja de pruyssenaere -

  Inderdaad na 2x een update telefoon kuren.wordt heel heet batterij loopt snel leeg en valt uit enzo. Nu weer tegelzetter na fabrieksinstelling.nu weer up the date.voorlopig geen update meer .problemen ook gehad met de gallery 5 en nu 6.

  1. Marja de pruyssenaere -

   Inderdaad na 2x een update telefoon kuren.wordt heel heet batterij loopt snel leeg en valt uit enzo. Nu weer tegelzetter na fabrieksinstelling.nu weer up the date.voorlopig geen update meer .problemen ook gehad met de gallery 5 en nu 6.

 50. David -

  Ik heb nu mijn samsung s6 bijna 2j en nu de laatste tijd loop mij klok achter ik begrijp er niets van sinds die nieuwe update is mijn samsung echt waardeloos alles blijft blokkeren pfff zoveel geld voor een GSM en achter nog geen 2j begint hij op alles te blokkeren jammer 😕

 51. demivdgronde -

  Ik heb al een tijdje problemen met mijn S4. Ik ben aan het kijken naar een S6 Edge.
  Na deze reacties te hebben gelezen, begin ik te twijfelen. Wordt de S6 Edge nog aangeraden?
  En zijn deze problemen verhoplen?

  Mvg, Demi

 52. Paul -

  Mijn Samsung S6 is nu een half jaar oud en loopt gemiddeld iedere 15 minuten vast. Dat is niet normaal voor een telefoon en al helemaal niet voor zo’n duur toestel. Hierdoor ben ik dus niet digitaal bereikbaar en heb ik ongeveer 600,- in de kliko gegooid. Zoals je begrijpt wordt mijn volgende toestel geen Samsung meer. Voor degene die interesse heeft, dit toestel is te koop.

 53. Robin -

  Verbindingsproblemen op het netwerk. Zowel op 4G als op WIFI locaties. Na resetten, updates, uitlezen en van alles….geen resultaat. Nu krijg ik van Vodafone binnen no time de SMS dat ik 100% van mijn bundel bereikt heb. Ja logisch, als ik nergens op de WIFI kan.

 54. Elvira Feikens -

  Ik heb mijn s6 edge nu 2 dagen maar heb nu al het probleem met de terugknop pijltje. Die doet t soms niet. Hij blokkeert ofzo erg vervelend!!

  1. mark -

   Hi, ik heb een vergelijkbaar probleem. Ik kan vrijwel niks meer met mijn s6. De terugknop rechtsonder gaat automatisch waardoor het vrijwel onmogelijk is om apps te openen omdat die direct weer sluiten. Weet iemand hoe dit probleem komt en verholpen kan worden?

 55. jolanda -

  na de softwareupdate van de s6 is mijn playstore en google maps weg, zo ook mijn app Twitter.
  facebook youtube geeft steeds melding ge stopt ! Google chrome start niet eens op
  Ik heb mijn gsm nodig voor mijn werk , vooral google maps

 56. Karien -

  Ik vind mijn S6 Edge in gebruik prima, mooie foto’s.

  Maar de updates…. Drama! De update naar marshmallow in mei was drama met inloggen. Herkende fingerprints niet meer en ook mijn back up WW niet meer. Ik drukte per ongeluk op update akkoord, normaal maak ik eerst back up. Met hard reset toestel weer aan de praat gekregen na het proberen van ong. 40 WW. (en ga natuurlijk voor mijn mobiel geen idioot WW verzinnen, hij pakte hem gewoon niet…) Veel fotos weg…

  Net weer een update moeten doen (na backup), blijft op een groen download scherm staan… Kan niet aan of uit, zelfs de 3 knoppen tegelijk voor hard reset werken niet.

  Wie weet hier iets voor?? Dank alvast!

 57. paul -

  Plotseling had ik geen verbinding meer heb de telefoon opnieuw opgestart en het scherm pin invoeren wordt overgeslagen heb de kans niet om de pin in te voeren.Als je wil bellen is de melding netwerk niet beschikbaar.

  1. Natascha -

   Hi, gebruik je toevallig een samsung flip cover? Ik had hetzelfde probleem. Ik heb het toestel uit het hoesje gehaald en toen deed ie het wel weer.

 58. Bianca -

  Ik heb in mei problemen gehad met mijn Samsung S6, constant een scherm Freeze…grrr. Thuis gekomen update uitgevoerd naar 6.0.1 en ook FB update, toen werkte het weer prima. Nu 2 a 3 weken geleden begon het gedonder weer, tijdens whats app weer scherm freeze…Is er een of andere update geweest waardoor deze ellende weer begon?
  Sinds gisteren is mijn toestel niet meer te “openen” en ik moest hem moeten afsluiten met een harde reset en nu krijg ik alleen nog een beginscherm meer hij Freezed direct. Ik kan dus niet eens een back-up maken…Ik baal als een stekker! Echt schandalig voor zo’n duur product :>(

 59. Ben -

  Mijn S6 edge werk niet meer goed samen met mijn smart watch. De bluetooth verbinding word telkens verbroken en moet ik mijn telefoon opnieuw starten om verbinding te krijgen. Dat dan niet de bedoeling zijn van zo’n dure telefoon. Ik heb altijd een HTC gehad en nooit een probleem mee gehad, dan is het wel jammer als je denkt vooruit te gaan met de techniek maar met Samsung juist achteruit blijkt te zijn. Mijn volgende telefoon zal waarschijnlijk geen Samsung meer zijn ivm slechte service.

 60. Jessica -

  Ook ik heb problemen met de Samsung galaxy s5 neo om de zo veel uur start hij opnieuw op en moet ik me pincode invoeren dit is zeer vervelend als je gebeld moet woorden of je krijgt de app berichten niet binnen fabriek instelinngen werkt niet vaker geprobeerd hoe moet ik dit oplossen

 61. Stan -

  Ik heb zelf een S5 en mijn vrouw een S6.
  Beiden de update gehad naar 6.0.1
  Beiden toestellen zijn gewoon niet fijn te gebruiken de S5 is al na 6 uir leeg voorheen +16 uur muziek stopt telkens met afspelen is traag of loopt vast. De S6 sluit bij elke tik het scherm af je kan de telefoon neter weggooien niks werkt. Samsung come on doe iets…waarom horen we niks van Samsung ke gaat veel klanten verliezen zo….

 62. Jack -

  ook hier sinds de laatste update grote problemen S6
  10x per dag vast lopen en 5x per dag spontaan rebooten….op het moment dat ik telefoneer of het toestel gewoon op tafel ligt.
  Erg irritant!

 63. Monica -

  Ik heb sinds maart de s6.na de laatste update lijd mijn telefoon en eigen leven. Als ik er mee bezig ben dan gaat hij steeds terug naar t startscherm.wat is dit

 64. Patrick -

  Mijn s6 loopt steeds vast( dan moet ik een reboot doen) .. of valt ineens uit en start daarna zelf weer op.. wat mij opvalt is dat het vaak gebeurt als mij ram geheugen rond de 70 is .

  Vet irritant dit is allemaal begonnen na de laatse updaten van ongeveer een week geleden dacht ik.

  Mvg

 65. Sharon -

  Ik heb de Samsung galaxy s6 nu een half jaartje nog geen problemen mee gehad tot de laatste update. Mijn toestel raakt oververhit en kan het niet herstellen.. mijn batterij is om de 2u leeg zelfs zonder gebruik. Nu heb ik deze gereset en opgestart in de veilige modus. Hierin heb ik geen problemen, terug naar de gewone modus en m’n toestel begint gelijk weer te gloeien.. hoe kom ik van die update af?

  1. Axel -

   Dit artikel is er al een jaar het kan volgens mij niet dat dit probleem nog met die softwareproblemen te maken heeft die zijn denk ik al lang opgelost

 66. Michelle -

  Mijn samsung edge 6 geeft goed geluid maar na 10 sec geeft hij een haperend geluid..
  In de winkel hebben ze me geadviseerd om me samsung terug te zetten in de fabriek stand, heb ik dus gedaan maar helaas na een paar keer muziek te luisteren begint hij weer te haperen… hoe kan dit? Baal hier er echt van en moet er nog 2 jaar mee doen.. wie kan me er beter bij helpen?

 67. M.M.Ruiter -

  Ook ik heb de update ontvangen vorige week en edge screen start niet meer op. Dus wachten op de volgende update erg jammer dure telefoon. Ik heb heb een S6 edge.

 68. John -

  Hallo

  Mijn bluetooth van mijn S6 werkt niet goed meer. Het begon met het soms wegvallen tijdens een gesprek via carkit van mijn Mercedes Sprinter. Daarna ook verbindingsproblemen met mijn motorola bluetooth barcodescanner en nu ook met de carkit van mijn Seat Ibiza. Als ik dan een gesprek heb dan kan ik die niet meer stoppen , dat lukt alleen door het contact uit te zetten. Ik heb alle apparaten al een keer verwijderd , maar heeft geen zin. Enig idee hoe dit op te lossen is?

  1. Herma -

   Ik heb ook problemen met mijn blue tooth. Het toestel maakt wel connectie met andere apparaten maar wisselt niks meer uit. Dit was eerder geen probleem.
   Diverse malen aan en uitgezet, apps verwijderd en opnieuw geinstalleeer maar het helpt allemaal niks. Grrrrr

 69. Stefanie -

  Ik had geen problemen tot ik gister de update installeerde. Nu krijg ik steeds de melding edge venster stopt. Ik heb een galaxy edge 6. Opnieuw instellen of opstarten helpt niet. Verder nog geen andere problemen

  1. brian ifikske -

   beste,

   dit is een software probleem ondanks de nieuwe updates , gewoon wachten op een nieuwere update.

   blijf je dit hebben zou ik even contact opnemen met de re-seller van het product.

 70. Giel -

  Een meisje uit mijn klas met de Samsung Galaxy S6 heeft in april al de update naar 6.0.1 gehad. Mijn nicht heeft die ook al zowat 2 maanden geleden gehad en een vriend van me met de Samsung Galaxy S6 Edge ook. Maar ik heb nog steeds niks? Hoe kan dit?

  1. Sebastien Debaenst -

   Dat durven we niet te zeggen, maar wij hadden ook het probleem dat hij niet automatisch kwam. Staat je land op Nederland en taal op Nederlands? Zo ja, als je echt niet kunt wachten kun je het toestel altijd terug op fabrieksinstellingen zetten, al verlies je dan wel al je gegevens :/

 71. Monique de Ruiter -

  Hallo,

  Ik heb sinds een week de S6 edge, tot nog toe geen problemen. Alleen kwam ik er nu net achter dat mijn handsfree speaker niet werkt. Is dit op te lossen of …..
  Graag een reactie

   1. Monique de Ruiter -

    Had dat idd al geprobeerd.
    Ben naar de winkel gegaan waar ik hem heb gekocht. Er is een nieuwe microfoon ingezet en hij werkt perfect!

 72. Daniel -

  Ook ik heb de gsm al terug gezet naar fabrieksinstelling en de cache gewist, zonder resultaat.
  Als je de balk “Apps edge” uitschakelt werken de andere edge balken wel, daar ben ik al achter gekomen.
  De vingerprintscan werkt echter nog niet.
  Samsung gecontacteerd en deze vertellen dat ik het toestel moet opsturen voor een flash.
  Ik moet het toestel dan ongeveer twee weken missen en krijg geen vervangtoestel volgens hun.

  Dan koopt je een toestel van bijna 800 € inclusief beschermcover, dat na 4 maanden en een update maar half meer werkt en dan ook nog vol krassen staat van hun eigen beschermcover.
  ik ben een zeer teleurgestelde klant.

 73. Filiep -

  Een echte schande van Samsung er zitten fouten in de update android 6.0.1 !!!!
  Er zijn veel mensen die klagen bij mij is het probleem edge screen dat telkens vast loopt.
  Er komt dan een bericht op “edge screen is gestopt ” ben ik vet mee waarom heb ik dan z’n toestel ???
  Ik heb al de cache gewist, ik heb al in veilige modus geweest, heb al hard reset gedaan niets helpt 🙁 grrrrr
  Van z’n dingen kom ik echt nerveus, ne mens betaal daar heel veel geld voor en dan krijg je dit.!!!!

  Hopelijk lossen ze het op met een correcte update !!

 74. Filiep -

  Sebastian ik heb ondertussen contact gehad met Samsung en ik mag die binnen brengen voor herstelling maar zelf heb ik al een hard reset gedaan en hielp niet.dus vraag ik me af wat ze zullen doen.en nog iets ik mijn toestel 2 weken kwijt zijn dat.kan toch niet.

 75. Nancy -

  Na een recente update (Android versie 6.0.1) krijg ik ook steeds de mededeling “Edge screen gestopt” en weg is de toepassing.
  Leuke update…

   1. Jugo -

    Hè Sebas mijn Samsung springt in eens naar een tap blad s6 edge wat kan je daar aan doen

 76. GJ -

  Goedenavond,

  Sinds vandaag kan ik geen inkomende gesprekken meer ontvangen. Althans de ene keer wel de andere keer niet. Er is dan geen bereik. Ik heb de SIM kaart in mijn oude telefoon gedaan en daar heb ik geen problemen. Het ligt dus aan de Samsung S6. Kan iemand mij helpen met dit probleem? ik heb al een reset uitgevoerd enz. Maar niets helpt!

  1. Fa -

   Beste GJ,

   Ik heb zelfde problemen nu met mijn S6 Edge ik kan niet meer gebeld worden geeft aan niet aangemeld bij netwerk, simkaart eruit gehaald en in andere toestel gedaan daar werkt die perfect dus ligt niet aan de simkaart, Hoop dat jij mij kunt helpen?

   Mvg Fa

  1. Sebastien Debaenst -

   Dat er een probleem is met de edge-screen applicatie. Even proberen te updaten, anders opnieuw installeren en mocht dit alles niet werken contact opnemen met Samsung

 77. Kathleen -

  ik heb sinds een maand ook de samsung s6 edge en sinds een paar dagen duurt het soms wel 1min voor de camera zich scherp stelt, dit is héél irritant, nog iemand problemen daarmee of eventueel een oplossing?

 78. Anita de Vries -

  Ik heb de 6edge plus en heb constant geen verbinding en dan met name facebook en messenger en whatsapp. Mijn zoon heeft de 6 edge en die heeft deze problemen ook en zijn terug knop werkt niet meer

 79. Don Vsp -

  Na update krijg ik wanneer ik het edge screen gebruik, de melding “edge screen is gestopt” en ben ik verplicht op OK te drukken. Het edge screen werkt dan niet meer.

  Waarom heb ik dan een edge gekocht?

 80. Ellen -

  GPS pakt mijn telefoon niet tot soms. Hetzelfde geldt voor WiFi en 4G. Kan niet mijn fb pagina vernieuwen maar nu.nl bijvoorbeeld wel

 81. Ron Witkamp -

  Soortgelijke problemen ook hier.
  Na de android-update valt de wifi soms spontaan uit of is erg traag.
  Vele malen per dag moet ik handmatig de wifi weer aanzetten terwijl het toestel zegt dat er verbinding is.
  Reuze irritant.
  Groeten van Ron uit Lopik.

 82. Renja -

  Hier een GPS probleem. Ontvangst springt alle kanten op. Krijg het maar niet goed. Gps fix/ Gps status & toolbox al gebruikt en locatie staat aan. Ik kan nu bijvoorbeeld runkeeper of geocache niet gebruiken met zoveel afwijking……wie heeft “de” oplossing???

 83. Gigi -

  Mijn telefoon blijft constant een bliep geluid maken en er gaat ook een blauwe streep over het scherm. Heeft er iemand enig idee wat ik eraan kan doen? Alvast bedankt!

 84. Gwendy -

  Bij mij val het geluid weg of een heel irritant krakende versie ervan, als ik een spelleke speel of een video bekijk. In het begin dacht ik dat het kwam door het ram geheugen, na het ledigen ervan blijft dit voorkomen.

 85. Eleonora -

  Nou ik heb hem nu ongeveer een maand maar als ik wakker wordt en mijn scherm indruk gaat ie aan maar gelijk weer uit, ik moet hierdoor een paar keer drukken of de telefoon soms even laten rusten. Maar als ik de oplaadt kabel erin doe dan pakt ie hem wel in een keer. Heel raar maarja. Kan er enigzins mee leven.

 86. Kristian -

  Sinds vandaag loopt m’n s6 telkens vast en start dan vanzelf opnieuw op….. Heb veel apps gewist, maar het probleem blijft. Het lijkt erop dat het na de laatste update is gekomen. Maar weer opsturen dat ding 😑😣

 87. Jeff -

  Al een tijd een galaxy s6 edge plus. Maar opeens doet me telefoon raar met typen. Pakt steeds de verkeerde letters! Heeeeeel irritant. Ik moet super langzaam typen.

  1. Eleonora -

   Dat had ik ook! Instellingen van je toetsenbord ingaan staat bij taal en invoer, dan voorspellende tekst uitzetten en automatische spatiering. Automatische interpunctie staat overigens bij mij ook uit. Maar ik zal zeggen uitproberen.

 88. Monica Mulder -

  Ik heb sinds een paar maanden een Samsung Galaxy s6 +. Geen probleem zou je zeggen. Maar nu ik van Lollyppop 5.1 naar Marsmellow 6.0 ben gegaan heb ik niets anders dan de nodige problemen gehad!! Mijn smartphone is daardoor behoorlijk sloom geworden. De wifi reageert niet meer zo goed. En als ik bijvoorbeeld op Facebook of op de appstore wil gaan dan krijg ik vaak kan nu geen verbinding maken!! Ook wordfeud en Trivia Crack doen het niet zo goed meer!! Vraag me bij deze af of ik niet terug kan naar Lollyppop 5.01 of zo??? Het is zo niet leuk meer sinds ik deze software problemen heb… Ben behoorlijk teleurgesteld

 89. Mieke -

  Ik heb de Samsung galaxy S6 Edge.
  ik heb al een paar maanden opeens uit het niets, een roze verticale streep. Die ook niet meer weg is gegaan. De telefoon is nog geen jaar oud..Wat moet ik doen? Ik kan hem niet laten opsturen..

  1. Dominick Viëtor -

   Dat klinkt als een defect scherm. Denk dat hem opsturen dan toch echt de enige optie is.. Of naar een goedkopere reparatieshop gaan om hem te laten maken op eigen kosten.

 90. Ingrid -

  Na de laatste update houdt het toestel foto’s niet meer vast op startscherm of vergrendel scherm na afsluiten en opnieuw opstarten van toestel. Elke keer moet ik de foto weet instellen als startscherm en/of vergrendel scherm. Herkent iemand dit en hoe kan ik dit oplossen?

 91. vito amato -

  twee weken geleden update gedaan daarna touchwiz reageert s6 edge als gebeld woord kan ik niet openen kan drukken op de toets zonder resultaat

 92. John -

  Ik herken gelukkig de door jullie beschreven problemen niet.
  Alles werkt nog uitstekend en het enige verschil…..
  Hij lijkt nu nog sneller dan voorheen.

 93. José -

  Mijn s6 edge+ heeft een update gehad en ben er niet blij mee.
  Vooral de camera heeft bijna geen mogelijkheden meer.
  Alleen Auto en Panorama.
  En de mogelijkheden met de edge randen zijn er niet meer. Zoals favoriete telefoonnummers en apps enz.
  ik ben zeer teleurgesteld.
  Wie heeft er een oplossing voor?

  1. Joachim -

   Beste,

   Heb je ook dat het toetsenbord vaakt niet werkt tijdens het typen van een zin? Dus gewoon blokkeren zeg maar & dit tijdens een aankoop van 2 dagen geleden.

 94. Ceren -

  De collage functie voor de fotos is er niet meer. Heeft iemand dit probleem ook? Kan nu niet meer fotos samenvoegen

  Laat aub weten als dit wel mogelijks is of wat ik hieraa kan doen

 95. Martin -

  Zeer vervelend probleem na update.. mijn handsfree speaker werkt niet meer .niemand kan me horen. Bluetooth op m’n auto radio werkt niet meer.samsung kan niet verbinden.. is er een weg om terug te gaan naar de oude Android versie?

 96. Marc -

  Heb een Samsung S6 update naar Android 6 uitgevoerd. Na update blijkt dat wifi niet meer werkt of snelheid zeer traag is. Speed test geeft 56kb aan. Wie geeft er gehoord over dit probleem en een oplossing

  1. Monica Mulder -

   Ja ik herken dat probleem!! Heb zelf een Samsung Galaxy S 6 edge +… Sinds ik marshmallow 6.0 heb doet mijn wifi het niet meer zo goed! Mijn wifi is daardoor behoorlijk traag geworden en daardoor ervaar ik de nodige problemen. Zit er zelfs aan te denken om te kijken of ik niet terug kan gaan naar Lollyppop. Want dan zijn de problemen weer opgelost. Heb je inmiddels al tips voor mij??

 97. Aart -

  Ik heb het zelfe probleem met mijn edge .ik krijg soms geen verbinding met fb en telefoon gesprekken in whatsapp worden zomaar beeindigd . Ik heb een reset gedaan maar het heeft niets geholpen.deze nieuwe update is echt een drama . Oja en het ram geheugen is er ook niet beter opgeworden.dus samsung los het op aub

  1. B -

   Hoi, ik heb deze problemen ook, vooral dat ik geen verbinding krijg met facebook terwijl hij wel aangeeft dat ik internet heb. Ben je er inmiddels achter wat het is of wat je er aan kan doen?
   Groetjes

 98. Renske -

  Ik heb recent een update op mijn S6 gedraaid en sindsdien heb ik problemen met Facebook. Die kan ineens geen verbinding meer maken met internet terwijl internet het gewoon doet. Samsung geeft als oplossing een algehele reset maar er moet toch een betere oplossing zijn…

  1. Dominick Viëtor -

   Ik zou eerst even proberen om Facebook opnieuw te installeren. Als dat niet werkt dan denk ik dat een volledige reset toch je enige optie is. Overigens kun je gewoon een backup maken en dan is het niet zo’n big deal meer.

 99. Charissa -

  Mijn telefoon maakt telkens een piepend geluid zonder dat ik een melding krijg.
  Heb informatie opgezocht op internet en heb vervolgens de NFC uitgezet vervolgens bleef mijn samsung 6edge het geluid maken
  In de vodafone winkel konden ze het geluid ook niet achterhalen
  Wat kan kk nog meer doen?

  1. Dominick Viëtor -

   Hmm, heb ik nog nooit van gehoord. Is het een piepje dat je ergens anders van herkend (dus het meldingsgeluidje of iets dergelijks)?

 100. Aart -

  Ik ervaar deze nieuwe update als erg vervelend ik wilde mijn smart tv koppellen met screen mirroring. Dat hebben ze er uitgehaald . Stelletje idoten. Ook bellen in whatsapp levert problemem op

 101. soof -

  S6 had problemen vanaf dag 1 met de camera.
  In de eerste maand dus terug gegaan maar volgens hun was dit normaal bij de s6
  Bijna een jaar later weer terug, duurde nu 10 minuten met de camera.
  opgestuurd voor reparatie maar wat denk je….
  nu valt t niet onder de garantie door een paar krasjes.
  351 euro om de camera te laten maken + nieuwe software. (Apps crashte)
  Binnenkort naar een samsung winkel om het probleem daar aan te kaarten aangezien ik het ook aan heb gegeven in de enquêtes van samsung.
  iemand nog tips????
  telefoon is 11 maanden oud maar zocht het probleem altijd bij mezelf tot ik vorige maand eens ging Google’en
  Vind het onzin dat ze zich verschuilen achter gebruiksschade bij problemen die er zijn vanaf dag 1…..

 102. Iberique. -

  Ook ik ben na een update van de Samsung Galaxy S 6 Edge Plus mijn zaklamp kwijt.
  Ook het vergrendelscherm heeft geen opties meer zoals de bubbles en de sterren. Alleen de simpele veeg methode!
  Jammer dat het gelijk al mis gaat. ik heb mijn toestel net 2 weken en heel veel geld voor betaald.

 103. anouk -

  Hallo.
  Ik heb problemen met internet. Zodra ik verbonden ben met wifi ,zowel thuis als bij iemand anders, kan ik geen gebruik maken van internet. Dat kan pas als ik wifi uit zet en mijn mobiele internet gebruik. Het is heel vervelend omdat ik zo door mijn bundel heen vlieg. Iemand een oplossing??

 104. Arnold -

  Ook hier de nodige problemen. Toetsenbord begint uit zich de raarste zinnen te typen. Ook begint het scherm uit en aan te gaan.

  Wat een bagger troep dat Samsung Android gebeuren.
  Spijt dat ik m’n i Phone daarvoor heb weggedaan.

 105. Kaatje -

  Zo daar ben ik weer met mijn s6 story……..vanmiddag om 12 uur mijn samsung s6 opgehaald bij de kpn-xl winkel (hij was voor de derde keer ter reparatie aangeboden) ik weer met volle moed naar huis gefietst, met in me achterhoofd de gedachte dat hij het nu eindelijk “normaal” zou doen. Eenmaal aangekomen thuis gelijk de s6 uitgepakt en aangezet eerst standaard installatie gedaan …… en wat denk je??? bij de eerste app die ik opende begon hij gelijk weer te trillen en terug te schieten naar het begin scherm!!!!!! ik dacht neeeeeeeee niet weer he, ik gelijk naar klantenservice gebeld, en mijn probleem gelijk uitgelegd, ze konden blijkbaar zien dat wat ik zei dat dat klopte, na een prettig gesprek gehad te hebben kwam diegene met wie ik sprak met een hele fijne optie…..We willen U tegemoet komen met de s7!!!! omdat U al zo lang problemen heeft met de s6, Ik mag hem dus omruilen voor een s7 zonder dat ik hoef bij te betalen of dat me abbo wordt veranderd…….Na 3 maanden ellende met me s6 is het dan toch eindelijk allemaal goedgekomen…….Hulde voor Mevrouw ……. van de kpn die dit voor me heeft geregeld END OF STORY mvg Kaatje

 106. manuela talle -

  Hoi ik heb ook iets geks en heb geen idee wat ik er aan kan doen ik heb een galaxy s6 edge en ineens laadt hij niet meer op met de snelle lader maar dan staat er opladen via kabel en dan duurt het 6 uur voor een volle batterij ik speel veel spelletjes enzo dus echt super irritant weet iemand wat ik kan doen met vriendelijke groet manuela talle

 107. Wendy van Erp -

  Hoi, heb sinds maandje nieuwe Samsung s6. Deze gsm sluit steeds de programma ’s af. Ben je midden in spelletje , WhatsApp of navigatie dan wordt programma gesloten en komt gsm weer in beginscherm. Heel irritant!

  1. Kaatje -

   Hoi jose, zelfde probleem hier nu voor de derde keer ter reaparatie opgestuurd…..al moet ik nu al 2 weken wachten en weet nog nix van me toestel.

 108. David -

  Sinds vanochtend heb ik een zwart scherm, daarvoor heb ik er nog mee geappt. Rebooten werkt niet, heb alles geprobeerd. Ik heb de telefoon pas sinds september 2015. Ik wil hem best opsturen ter reparatie maar ik wil daar niet voor gaan betalen aangezien de telefoon pas een halfjaar oud is. Iemand tips?

 109. José -

  Ik heb mijn s6 edge 2 dagen en ineens hield hij er mee op, zwart scherm en deed niks meer ik wilde alleen maar een foto posten op Facebook, 2 dagen oud! Het is precies hetzelfde als bij inge , moet ik mij zorgen maken? Gaat dit nu vaker gebeuren moet ik terug gaan heb hem gekocht bij gsmeasy met Vodafone verlengabbonement Vodafone doet altijd moeilijk als ik bij hun kom omdat ik hem niet bij hun gekocht heb
  Is het verstandig om een nieuwe telefoon te eisen? Omdat hij echt net nieuw is.. ik maak me wel zorgen zo’n nieuw duur ding na 2 dagen al problemen

 110. Reder -

  Bij werken vanaf begin af aan de randen van het touchscreen niet goed. Eerst denk je nog ik ben gek. Maar na 3 weken terug naar kpn. Toestel is nu in totaal 6 weken weggeweest. 2x nieuwe software. Maar probleem niet verholpen. Loop tegen betonnen muur op bij KPN. Heb al 3x ruzie gemaakt in de winkel. Online krijg ik alleen maar te horen wat erg, zeg het maar als ik u helpen kan. Nou dat kan kpn, ik wil gewoon een nieuw goedwerkend toestel. Heb ik mijns inziens rechtop! Spijt van dat ik niet gewoon s5 heb genomen.

  1. Kaatje -

   Heel herkenbaar, mijn s6 is afgelopen week voor de derde keer opgestuurd ter “reparatie” , ik hoop hem deze week terug te krijgen…..al is het probleem de eerste 2 reparatie beurten ook niet verholpen.

 111. Inge -

  Ik weet niet of jullie item nog actueel is, maar voor mij wel. In nov 2015 de edge aangeschaft en na 1,5 mnd al een crash. Een paar keer een reboot die hij achter elkaar aan liet lopen zonder onderbreking en toen deed ie het weer. Nadat dit nog een aantal keren gebeurde waarbij het rebooten telkens langer duurde. Daarnaast was dit niet meer te onderbreken met de volume omlaag home en powerknop. Ik moest het rebooten gewoon uitzitten.

  Factory reset werkte niet. Opgestuurd naar Samsuns en zij geven aan dat er niks mis is met het toestel. Dat het komt door apps die ik zelf op de telefoon heb gezet. Ook kan het liggen aan het koppelen van een google of samsung(!)account. Na het opnieuw installeren van de telefoon heb ik ervoor gekozen niet de apps te downloaden die gekoppeld waren aan mijn google account, maar alles netjes opnieuw via de playstore gedownload.
  Tussendoor wil even vermelden dat ik het toestel intensief gebruik, maar er geen dingen mee doe die niet horen.

  De spelletjes achterwege gelaten en mijn samsungaccount (sowieso geen toegevoegde waarde in mijn ogen) niet gekoppeld. Het leek even goed te gaan, maar opnieuw twee dagen geleden een crash-reboot avond gehad. En inmiddels ligt de telefoon naast me als een dood vogeltje. Hij doet helemaal niks meer. Alle knoppen geprobeerd aan en van de oplader hangen werkt niet. Zelfs het kleine ledlampje heeft de pijp aan Maarten gegeven.

  Ik vind dit ronduit belachelijk voor zo’n dure telefoon. Hoeveel tijd ik hier al in heb zitten is ongelooflijk en opnieuw zit ik dit weer te typen op mijn oude telefoon, omdat de edge weer kuren heeft.

  Ik weet nu al dat de samsung helpdesk mij zegt dat het dan wel aan mijn google account zal liggen en dat ze hier niks aan kunnen doen. En wat verwachten ze nu van mij, dat ik dan maar geen account koppel of apps download? Dan kan ik net zo goed mijn 3310 weer uit de kast trekken.

  Hebben jullie tips voor mij wat ik hiermee kan? Ik gebruik mijn telefoon ook voor mijn werk en kan dus echt niet zonder.

  Alvast bedankt voor jullie reactie.

 112. Matthijs -

  Sinds 2 dagen heb ik problemen met het verbinden met de wifi. De S6 zegt dat ik verbinding heb met de wifi maar alle apps die internet nodig hebben werken niet, behalve whatsapp. Ik heb de router al verschillende keren gereset en de S6 heb ik ook opnieuw opgestart. Ik heb ook al verbinding vergeten gedaan maar zonder resultaat.

  Alle andere apparaten die verbonden zijn met de wifi werken gewoon. En als ik met de S6 met een ander wifi netwerk verbinding maak doet hij het ook gewoon.

  Wat moet ik doen?

 113. Kelly -

  Ik heb de Samsung S6 en ben er eigenlijk helemaal niet zo tevreden over. De vingerafdruk pakt vaak niet, hij loopt vaker vast en de luidspreker is echt heel slecht. Vrijwel altijd als ik hem aanzet zegt de gene aan de telefoon, dat ze mij met vlagen horen. Ik had echt wel beter verwacht voor een nieuw model. Heb hem vanaf september. Echt jammer. Ik heb alle Galaxy modellen gehad maar dat de laatste nou juist zo slecht is verwacht je niet… Mijn volgende telefoon wordt een Huawei.

 114. Jeanette -

  Mijn Samsung s6 Edge heeft diverse fouten. Mijn edge scherm is weg, de home button werkt niet. Zo ook het multischerm knopje (linkse onderin). Hij laat geen inkomende berichten meer zien in de balk bovenin. In de snel instellingen balk werkt het instellingen tekentje niet meer.

 115. Cristina -

  ik heb een S6 edge ,gister avond opgeladen ik heb toen ook gezien dat het al 100 % was opgeladen vervolgens drukte ik op het aan/uit knop en het beeld bleef zwart en geen teken van start signaal.

  Zelf reboot knopje (aan/uit – home-volume hoog)werkt niet . kortom mijn telefoon die ik nu 5maanden heb, gaat helemaal niet meer aan.

  Wat kan ik wel doen ?

 116. Kaatje -

  zo hier de update……

  Naar kpn xl winkel geweest, en je raad het al moet weer opgestuurd worden !!!!!! zonder garantie dat het probleem opgelost is, dus met toestel weer naar huis gegaan omdat ik geen vertouwen heb ik hun reparatie dienst, eenmaal thuis aangekomen direct klantenservice gebeld …. en ja hoor ik werd doorverwezen naar desbetreffende winkel **zucht** heb ook samsung gebeld maar die kunnen weer nix doen omdat ik het bij kpn heb aangeschaft………typisch een geval van “tussen wal en schip”

   1. Kaatje -

    Ja dacht ik ook, maar willen me s6 voor de derde keer opsturen ter reparatie…..maar eerste 2 keer is het ook blijkbaar niet gelukt, ik weet niet hoe ze daar iets repareren!!! (ojaa ik heb mijn s6 pas 2,5 maanden) waarvan hij al 4 weken niet in mijn bezit was , omdat hij “gerepareerd” zou worden.

  1. Ellen -

   Al meerdere malen contact gehad met samsung over ditzelfde probleem. Advies was een reset. Dit gedaan tijdje goed gegaan maar nu weer sinds 2 dagen dit probleem. De telefoon is gewoon niet te gebruiken omdat je continu terug in het startscherm komt. Waardeloos dat er geen oplossing komt.

 117. Kaatje -

  Ik heb een s6 🙁 ….. elke keer als ik wat aan het doen ben op me s6 bv. appe, nieuws lezen of een spelletje dan springt hij terug naar het start scherm, ik ben hier voor al meerdere keren naar de kpn xl winkel gegaan en daar zetten ze hem terug naar fabrieks instellingen, dan gaat het een dag goed en dan begint de ellende weer.
  Hij is nu al voor de tweede keer ter reparatie opgestuurd, elke keer 2 weken wachten maar het probleem blijft zich voordoen……ik ben het nu een beetje zat en ga zometeen weer naar de kpn xl winkel, nu moeten ze er maar wat aan gaan doen.
  Wat ik nog het ergste vind is dat ze hem 3 keer voor reparatie moeten aanbieden voor ze eventueel mij een nieuwe mogen geven (zeiden ze in de kpn xl shop) , maar eerlijk gezegd ben ik bang dat mocht ik een “nieuwe” krijgen dit probleem niet op gelost is omdat ik op internet veel lees over het probleem wat ik ook heb. Had ik nu maar voor een iphone gekozen, maar ja als je alles weet van te voren.
  Ik kom er straks op terug als ik bij kpn xl ben geweest, wordt vervolgd dus 🙂

  1. William -

   Hoi Kaatje,

   Ik heb precies hetzelfde probleem. Telefoon ook terug gezet naar fabrieksinstellingen maar de telefoon blijft applicaties afsluiten en gaat terug naar het home menu.
   Als je een oplossing heb gekregen/gevonden laat je die dan hier weten ? doe ik hetzelfde.

   Groet, William

 118. Antoinette -

  Ik heb mijn Galaxy S6 edge een week en ik krijg de beveiliging niet ingesteld. Welke is ook kies: vingerafdruk, patroon of een code, hij pakt hem 1 keer en daarna kun je weer gewoon in de telefoon komen. Ook krijg ik af en toe een melding met iets van: “zzzzz, het opladen duurt te lang” terwijl hij niet aan de oplader ligt. En iets minder vaak verschijnt er een melding het een ingewikkelde zin over iets met dns. Ik heb een softe reset gedaan, maar dit werkt niet. Een harde reset wil ik liever niet ( tenzij het zou helpen), want ik ben erg lang bezig geweest met personaliseren. Het toestel heeft de laatste update. Weet iemand een oplossing want ik vind dit zo zonde van zo’n duur toestel.

  1. Dominick Viëtor -

   Ik zou zo snel mogelijk even terug gaan naar de winkel / contact opnemen met de webshop. Dit is zeker niet normaal en hoe eerder je dat na aankoop doet hoe groter de kans is dat ze snel iets voor je kunnen betekenen nog 🙂

 119. Ria -

  Ook mijn samsung heeft die problemen. Na aankoop opgeladen te hebben. Bleef t scherm zwart. Heb m via google aan de gang gekregen. Na 3 mnd begint de ellende weer. Laadt niet volledig op en scherm wordt zwart met rechts onderin een wit kruisje. Terug naar de winkel, moet opgestuurd worden en u bent m 2 tot 3 weken kwijt. Zooooo waardeloos. Mijn volgende telefoon wordt zeer waarschijnlijk iphone!!!!

 120. S6 Edge -

  Heb sinds een week de s6 edge. Ook een behoorlijk hoog RAM percentage maar nog steeds super snel, apps starten binnen paar sec op! Top telefoon, alleen als ik een film/pje maak en deze terug wil kijken krijg ik de melding dat die niet kan worden afgespeeld??

  1. S6 samsung video speelt niet meer af.. -

   Dit heb ik ook! Ik dacht eerst dat het kwam omdat mijn geheugen te vol zat, dus een hoop dingen gewist maar het probleem is er nog steeds. Heeft iemand een oplossing? Alle up dates zijn uitgevoerd, ook de telefoon al een aantal keren opnieuw opgestart maar het maakt allemaal niet uit. Weet iemand de oplossing?

 121. piena -

  mijn s6 doet de laaste dagen raar als ik hem net van de lader haal krijg ik een ruis geluid vergelijkbaar met een radio als je een zender zoekt moet dan opnieuw opstarten pff mateloos iritant kom er niet achter wat het is wie weet raad

   1. Sebastien Debaenst -

    Jammer genoeg niet nee. De problemen zouden normaal wel opgelost moeten zijn van wat wij gehoord hebben. Raar dat je er dus nog last van hebt.

 122. Jacques -

  Jacques.

  ook ik heb een Samsung s6 Edge en natuurlijk ook problemen met ram geheugen staat continu op 78% vol.
  ik ben geen intensieve gebruiker en dus ook niet al te veel verstand hiervan, maar ik krijg bv de melding video kan niet worden afgespeeld via mijn apps gekregen.
  en heb dus een paar vragen:

  a. wat moet ik nu eigenlijk doen Samsung bedanken [ voor wat eigenlijk ] en overstappen op i Phone dure grap allemaal.

  B. is er wat aan te doen?????

  C. is er iemand hier die mij hierop antwoord zou kunnen geven, want ik vind kennis van zaken nogal ver te zoeken tegenwoordig vooral bij de providers en Phone winkels.

  ben bang dat Samsung meer met kwantiteit als met kwaliteit bezig is, jammer hebben het te goed denk ik zo, zullen een boel Samsung aanhangers kwijtraken

  bijvoorbaat thx voor een eventuele reactie hierop.

  groet;. Jacques

  1. Dominick Viëtor -

   Hi Jacques,

   Vervelend! Ik gebruik zelf inmiddels al een tijdje de Galaxy S6 Edge zonder problemen, dus je zou zeggen dat er in de nieuwste software niet zoveel meer loos is. Heb je wel de nieuwste software al? (kun je zien bij instellingen>toestel info>software update). Zo niet, dan is het sowieso aan te raden om even te updaten.

   Dat het werkgeheugen altijd 78% vol zit is niet zo gek op zich, het toestel probeert processen zo lang mogelijk open te houden wanneer het niets anders in de weg zit. Maar als je zaken als video’s die niet afgespeeld kunnen worden krijgt is er natuurlijk wel iets mis. Als je concrete problemen ondervindt, dan raadt ik je aan die eens proberen vast te leggen (screenshot, video misschien?) en ermee terug te gaan naar de winkel. Die zouden je onder de garantie in principe gewoon moeten helpen.

 123. Cécile -

  Ik heb een galaxy 6 en ik bij opname video’s is er ineens een enorme vertraging waardoor mijn stem en het beeld niet meer synchroon lopen. Enig idee wat ik daarmee moet? Ik ben een nitwit op gebied van smartphones

  1. Dominick Viëtor -

   Vreemd, daar heb ik nog nooit van gehoord.. Even opnieuw opstarten kan sowieso helpen, mocht je dat nog niet gedaan hebben. Anders is een reset naar de fabrieksinstellingen (wel even backupen) waarschijnlijk de oplossing. Zo niet, dan moet je even terug naar de winkel ben ik bang.

 124. Hannie -

  Herken een aantal problemen. Vooral na de laatste update. Ik heb ook nog problemen met het krijgen van meldingen. Games al helemaal niet meer. WhatsApp geeft geen meldingen. Nu met popups. Dan weer wel dan weer niet. Al 2 x opnieuw geïnstalleerd. Meldingen van mails komen uren later binnen. Vlgs winkel ligt het aan de apps. Lijkt mij niet!
  Iemand nog ideeen!?

 125. Ad Doeser -

  Heb een Edge Plus. Als ik een zwaardere app gebruik bijvoorbeeld realracer 3 of warwings, loopt ie vaak vast.
  Maakt ie raar geluid en moet ik hem door de 3 bekende knoppen resetten.
  Heel irritant…..

 126. Hido -

  telefoon is nu alweer 2 keer bij samsung geweest. 2 keer een nieuwe software gehad.
  heb hem zaterdag weer opgehaald maar nu dinsdag 3 dagen later start hij alweer continu opnieuw op.
  belachelijk voor een telefoon van 800 euro. samsung komt er bij niet meer in.

  een ontevreden s6 edge gebruiker

 127. Niels -

  Is het probleem inmiddels al opgelost? Ik wil in principe een s6 aanschaffen, maar als het RAM-probleem er nog steeds is ga ik liever voor een ander toestel.

 128. Inge -

  Ik heb sinds ik een wat zwaarder spel op mijn Edge heb gezet continue problemen. Het toestel loopt vast (ook wanneer dit spel niet gespeeld wordt!), start opnieuw op en doet dit rustig nog een stuk of 7 keren achter elkaar. Hij wordt daarnaast ook warm en een reset via home/aanuitknop/volumeknop maakt geen verschil. Frustrerend.

 129. Sander Bouwhuis -

  als ik mij samsung s6 draatloze oplaad word zo warm dat mij scherm ook warm word en hem moet laten afkoelen dit doet hij ook zonder hoesje ook blijft mij samsung apps open maken zonder dat ik ze gebruik als ik met een app alles weer sluit staan er binnen 10 minuten weer 16 apps weer open.

  als ik mij foto album open maak staat daar geen picasa mappen meer in veder is het een veine telefoon moet nog wel veel verbeteren

 130. John Goossens -

  Ben inderdaad ook blij met dit artikel. De bevestiging dat het niet aan mij ligt is ook al wat waard. Balen dat dit toestel zo de fout in loopt…

 131. Tamara Wegner -

  Ik heb spijt dat ik niet voor de iphone 6 ben gegaan. RAM geheugen is een drama, spontane foto's kan ik niet maken want ik moet eerst 5 minuten lang op mijn scherm tikken voordat ik scherp beeld heb, af en toe een dag dat opladen er geen zin in heeft, screen mirroring met chromecast zit er ook al niet meer bij…. En dan heb ik het nog niet eens over de geweldige software update van gister (5.1.1): vingerscanner stond aan maar werd niet om gevraagd, systeemgeluidstond uit en als klap op de vuurpijl kreeg ik zonder mijn s6 aan te raken, zwart scherm met 2 bezempjes bovenin en onderin een kruisje. En toen kon ik er niets meer mee, na een uur lang frustratie had ik ineens weer beeld. Ow ja en mijn batterij gaat geen halve dag meer mee ook al raak ik mijn telefoon amper aan (sommige apps kunnen ook niet meer geforceerd gesloten worden). Morgen naar de winkel om hem na te laten kijken en wss opsturen voor reparatie, bij terugkomst a la minute de verkoop in… In het verleden nooit problemen gehad met samsung maar dit is 1 grote flop.

 132. jay enmo -

  Vorig jaar december overgestapt van HTC one m7 voor het eerst naar de Note 3 als tussenstap naar een volgende HTC of als ie beviel wat langer. Waarom . nou vanwege de snelle hardware en de geprezen camera en als power user leek de pen een uitkomst om nog sneller te kunnen multitasken. Een smartphone moet voor mij snel kunnen schakelen tussen de apps en de launcher met ook snel en effectief werken . met de HTC one had ik zo'n smartphone en was ook best tevreden , maar dacht met de Note 3 een smartphone te kopen die overal mijn behoefte beter zou vervullen. Dat deed ie in het begin ook .hij was snel en maakte mooie foto's . maar niet snel daarna begon ie steeds trager te worden . apps starten trager op . touchwiz lagde als een bejaarde slak en ook de fotocamera starten steeds langzamer op . oké ik weet dat ik een power user ben en dat ik veel vraag van een smartphone . maar dit had ik nog niet eerder met een smartphone meegemaakt . nooit meer een Samsung was mijn gedachte toen. Toen in april vorig jaar de m8 uitkwam heb ik de Note 3 verkocht om vervolgens de m8 te kunnen kopen . oké de camera was niet best maar alles beter dan een traag reagerende tel . na een jaar van intensief gebruik was de m8 nog steeds zo snel als op dag 1 en wist zeker dat ik voor de m9 zou gaan . totdat ie nogal tegenviel volgens de reviews . daarentegen kwam Samsung met de s6 edge . deze is kwa looks een echte design topper van premium materialen de snelste hardware en volgens de reviews van onder andere "all about phones" met een fantastische camera en wat mij over de streep deed trekken een dusver afgeslankte en vanaf de grond opnieuw opgebouwde touchwiz waarmee de lag voorgoed verdwenen was . toen ik hem net had was ie kwa gebruik snel ( vergelijkbaar met de m8) een fantastische camera een grandioos scherm en een design om je lippen bij af te likken . de luidspreker en de matige batterij die overigens snel weer vol is neem ik voor lief . na een week begon de ellende die ik met de note 3 had ervaren ook met mijn s6 edge . begon met als ik de camera opstartte dat er wel erg veel lag opzat . niet altijd maar wel steeds vaker . als ik dan bv een whatsapp binnen kreeg en daar naar toe wou om te reageren duurde en duurde het maar voordat ie opgestart was . het ram geheugen is dan zo rond de 93% vol ook als je dan bv op de homeknop drukt duurt het net even te lang voordat ie je terug brengt naar de homescherm . om je vervolgens naar een leeg scherm te laten kijken zonder iconen en evt thema's . deze komen dan langzaam 1 voor 1 per rij weer terug . als ze er vervolgens allemaal opstaan en je wilt naar een ander begin scherm swipen moet ook deze weer laden . tis om gek van te worden . touchwiz is snel zolang je er maar geen andere apps bij installeert. Tenminste niet te veel . Ik voel me eigenlijk best wel genaaid door Samsung maar ook vooral door de reviews van de diverse kenners. Ze hebben elkaar gewoon lopen na praten en zijn min of meer ook allemaal in het marketing praatje van Samsung getrapt. Ik hoop echt dat de lag die er nu is verholpen gaat worden door Samsung "ook al ligt het grootste probleem bij google" want ik wil deze parel van een smartphone het liefst niet verkopen . ben echt verliefd op het design en het scherm en ook hoe touchwiz er nu uitziet en door de thema's nog mooier word . ik hoop dat ik het nog zolang kan opbrengen totdat de lag opgelost is en ik nog minimaal een jaar van deze design topper kan genieten en dus niet zoals Danijel tussentijds overstap op weer een ander merk.

 133. Kevin Wien -

  De bug waardoor de snelle instellingen verdwenen is al opgelost door Samsung. Even in de Galaxy Store zoeken naar "QuickPanel Restore", app installeren, op "Herstellen" in de app drukken en dan de applicatie verwijderen. Dat is alles. Er blijft niks van achter op je telefoon (behalve de knoppen die terug zijn dan).

  Het beveiligingslek is ook reeds via KNOX gefixt. Samsung heeft daar naar mijn mening zeer adequaat op gereageerd. Ze hebben de bug direct erkend en gemeld wat je moet doen om de risico's te vermijden, voor de paar dagen dat de bug bestond.

  Dan blijven inderdaad de RAM problemen over, waar ik, ondanks dat ik toch wel veel RAM-intensieve apps gebruik, geen problemen door ondervind op mijn Galaxy S6 edge. Het geheugen loopt inderdaad snel vol, maar bij mij worden er gewoon netjes inactieve apps verwijderd uit het geheugen (zoals hoort bij Android). Samsung heeft laten weten te werken aan een oplossing.

  "Er is voorlopig weinig zicht op een echte oplossing" is dus nergens op gebaseerd. 2/3 genoemde problemen zijn al opgelost, en aan de derde wordt gewerkt.

  EDIT: Volgens bronnen is het geheugenprobleem ook al opgelost met de laatste update. Ik weet het niet aangezien ik er nooit problemen mee heb gehad. Een vol geheugen is namelijk geen probleem, maar de manier waarop Android (en veel andere besturingssystemen) horen te werken. Het probleem zat hem in het agressief afsluiten van apps. Grote kans dat het probleem dus al verholpen is, maar mensen nog schrikken van het hoge RAM percentage.

  1. Verloren Zoon -

   Helaas Kevin. Het probleem met de ram is niet opgelost. Het probleem is dat apps die je niet gebruikt toch veel geheugen in beslag nemen en daarbij het systeem ook veel gebruikt. 2gb voor het systeem is wel erg veel. Bij 93% geheugen vol werkt de s6 gewoon niet goed meer. Na de laatste update van Android werkt mijn toetsenbord ook slecht. Bij het verwijderen van een of meerdere letters in het midden van de zin plaatst hij ineens de woorden achter die verwijderde letters op de plaats waar die letters stonden. Delen van de zin staan dus dubbel en op een rare plaats. Vervelend is ook de auto correct. Perfect goede woorden worden vervangen door niet bestaande woorden en in het midden van de zin staan ineens hoofdletters. Nu kan het met de betreffende app te maken hebben, want op dit moment doet hij het prima. Vooral bij whatsapp en bij VI (daar reageer ik wel eens) heb ik dit.

 134. Frank van Loon -

  Ram loopt inderdaad snel vol, maar ondanks intensief gebruik heb ik geen last van traag werkende apps en/of telefoon. Samsung doet er wel goed aan om het probleem, dat sommige gebruikers hebben wel direct op te lossen. Overigens een geweldige telefoon met dito prestaties, tenminste in mijn situatie!!

 135. Daan González -

  Ik kocht in alle goede hoop een S6. Hiervoor had ik een S5 welke prima werkte tot de lollipop update alles verknalde.
  Nu heb ik de S6 in gebruik en kom ik tot de conclusie dat Android's native App waarmee je in je telefooninstellingen ook een SIP account kunt installeren, een optie die ik veelvuldig gebruik als ik naar bijvboorbeeld Mexico reis, zodat ik daar gebeld kan worden op mijn Nederlandse nummer, er gewoon is UITGESLOOPT!
  Verder heb ik natuurlijk ook de genoemde problemen net als iedereen. Ik was totaal verliefd op de S4 en ben nu volledig uitgescheten op SAMSUNG. Een directe aanpassing naar een volledig werkende Android versie, naast excuses en rectificaties, plus het voorrang geven aan bestaande klanten vind ik geen luxe, maar zullen mij waarschijnlijk niet eens meer terug laten komen bij Samsung.
  KLAAR en ADIOS!

  Zeg het maar SAMSUNG…..

 136. KDM111 -

  Bij mij loopt het ram geheugen ook steeds vol. Ik heb een schermafdruk naar Samsung mobile gestuurd toen het geheugen voor 91% was volgelopen.
  Ik kreeg de raad om mijn toestel te resetten, ik heb toen geantwoord dat ik het toestel reeds de dag ervoor had gereset omdat de snelkoppeling van de mobiele netwerkverbinding in de bovenbalk was verdwenen.
  Toen kreeg ik de melding dat ze het probleem gingen voorleggen aan de specialisten.(een kleine week geleden)Ik wacht dus af, maar kan niet begrijpen dat een toch niet zo goedkoop toestel niet naar behoren werkt. Nog even dit, als het geheugen zo vol loopt dan heb ik geen internet meer en het toestel wordt traag.
  Een groot teleurgestelde Galaxy S6 bezitter.

 137. Maarten V -

  Ik heb niet echt veel last van het RAM probleem al zie ik wel dat het ver vol zit. Traag is mijn telefoon echter niet. Wel veel "is gestopt" meldingen. Toggels inderdaad verdwenen. Ik heb echter een groter probleem, en dat is de camera, die is na 2 maanden kapot. De autofocus slaat compleet op hol, je hoort de motoren van de camera luid kraken, en het beeld trilt als een malle. Bij de Samsung winkel hoorde ik dat het niet te repareren was omdat het een ontwerpfout van de camera is. Vervangen van de camera zou een tijdelijke fix zijn. Wat ook nog een echt slechte zaak is in de software van Samsung is dat de de "direct kiezen" wiet heeft verwijderd op de S6. Een basis functie voor iedere telefoon. Op de S2 na heb ik alle Galaxy telefoons gehad, en altijd een tevreden gebruiker geweest. Helaas is deze Galaxy S6 een drama is veel opzichten.

 138. Willem van den Berg-Kerssies -

  Ik heb sinds enkele maanden de S6 32 GB. Ten eerste vond ik deze smartphone eigenlijk veel te duur, maar vanwege de beloftes die super leken, toch genomen.
  De pluspunten al eerder benoemd in een vorige reviewronde. Qua problemen… Ik merk niet zoveel van het RAM-probleem. Het geheugen loopt snel vol, maar ik heb nog niet gemerkt dat mn toestel trager werd. Wel het probleem met samsung pushservice waardoor de batterij sneller leeg liep. Ook het probleem met de snelkoppelingen ondervonden. Na de quickpanel restore opgelost. Van het beveiligingslek in het toetsenbord ben ik geschrokken. Volgens Nowsecure hebben ze dit probleem in december 2014 al aangekaart bij Samsung. We zijn nu 6 maanden verder….
  Ik vind de laksheid en de klantonvriendelijkheid van Samsung erg kwalijk.
  Ik heb door de jaren heen de gehele Galaxy S-serie smartphones doorlopen(S, S plus, S2, S3, S4, S5 en nu de S6) en de hele serie tablets(tab, tab2, tab 3, tab pro, tab S en nu tab 4).
  Tig keren contact gehad met Samsung.nl betreft problemen. Elke keer weer wordt je afgescheept met voer maar een hard-reset uit of ga maar even langs bij een servicepunt(reparatie). Er wordt totaal niet geluisterd naar de klant en de deskundigheid laat ook erg te wensen over. Kom je aan met een probleem waar ze niets van weten en dan moet jij als klant hun uitleggen hoe een smartphone in elkaar zit. Te triest voor woorden. Vroeg ik laatst iets over dat beveiligingslek van het toetsenbord. Krijg ik te horen dat ze met een onderzoek bezig zijn voor 'iets' , maar daar niets over kan vertellen en dat wellicht een hard-reset een oplossing is. Word ik later door zo'n troela van Samsung gebeld. Dat ik maar even een hard-reset moet doen of even langs moet gaan bij een servicepunt. Ik duidelijk mijn beklag gedaan. Er kan nog geen excuses van af. En dan als kers op de taart krijg ik een mail n.a.v. het telefonisch contact dat het probleem opgelost is. Ben ik nu gek of sporen ze daar niet.
  Ik moet zeggen dat ik ergens nog steeds blij ben met dit toestel, maar het vraag heel veel geduld en denk de volgende keer nog eens extra lang na voordat ik weer zo'n smartphone aanschaf.

  1. iRobot -

   Dus na 7 galaxy's and 6 galaxy tab's ga je nu ineens de conclusie trekken dat het allemaal zo erg is, omdat….tja volgens mij omdat een "troela" je geen info kan verstrekken over een mogelijk lek in het toetsenbord waar het internet mee vol staat?. heheheh, knappe poging om te trollen maar je verhaal rammelt nogal 🙂

   1. Nathan Klumpenaar -

    Jij kan echt niet normaal doen, en denkt dat je het beter weet dan iedereen hè?

   2. iRobot -

    Nee, zeker niet beter dan iedereen. Maar zeker wel beter dan jij .Maar ik geef toe, daar is niet veel voor nodig.

   3. Willem van den Berg-Kerssies -

    Lekker belangstellend ben je… Peter_89! Zelf geen problemen? Ik heb idd tig Samsung toestellen gehad. Net als Maarten V. Grotendeels na tevredenheid. Voor een toestel van 700 Euro mag je verwachten dat daar wat meer aandacht aan wordt besteedt! Volgens de jongens in het filmpje is Samsung drukker met nog meer verschillende soorten smartphones uit te brengen dan de problemen van hun "vlaggenschip" op te lossen. Vroeg of laat zal het wel opgelost worden. Ik ben geduldig(ik had het toestel ook terug kunnen sturen naar de verkoper en geld terug), maar als er hier om mijn ervaringen wordt gevraagd en dit te delen dan wil ik best mijn bijdrage leveren. Wat jij in mijn eerste reactie leest is een momentopname in een aantal situaties. Kijk dat een apparaat problemen heeft is 1 ding. Dat gebeurt nu eenmaal en je hoopt dat dit ook snel weer opgelost wordt. De manier waarop je door Samsung.nl behandeld word en je afgescheept wordt met een zogenaamde oplossing dat is niet echt klantgericht. Dat is dus mijn mening.

   4. iRobot -

    Ik heb je mening gehoord en die mag je hebben. Maar je verhaal is best zwak. Sputteren over een "troela" wat behoorlijk denigrerend is over mensen die je te woord staan. Je geeft vervolgens af op een probleem wat bijna niemand treft maar als een lek wel aanwezig is. Wordt gewoon met een software-update opgelost. Happens all the time.
    Zoek even 2 minuten op internet en je had je niet zo druk hoeven maken.
    Ik denk dat je gewoon aan het trollen bent. Tja, en dat is dan mijn mening.

  2. Joost -

   Hallo Willem, je hebt volkomen gelijk en de consument is nooit gek !

   Niet alleen de klantenservice van Samsung is dramatisch helaas, ook van overige bedrijven, neem bijvoorbeeld de providers, etc !

   Dit soort bedrijven denken alleen maar aan marketing, walgelijke reclames en aan winst (geld) !!
   Alle zorg die ze moeten leveren na product verkoop aan de klanten, hebben deze bedrijven schijt aan en zijn op dit gebied zéér ondeskundig !!

   Boycot dit soort bedrijven voortaan maar gewoon, op de langere termijn werkt dit heus ondanks hun arrogantie !

   Als je in de Google zoekbalk ”Samsung Electronics Benelux BV” typt, en dan bij recensies kijkt, staat bij mij Joost van der Velden mijn uitleg,
   over hoe je wel kunt doordringen tot de botte hersens van het”SAMSUNG Nederland” personeel !

   Dit wil nog zeker nog weleens helpen !

   Succes en laat mij het maar even weten !
   Samen sta je sterker hè 😉

   Grt, Joost

Apple apparaten

Zo stap je naadloos over van Apple naar Android lees verder

Google Maps Go

Bespaar nu data en batterij met Google Maps Go: nieuwe app nu beschikbaar lees verder

Samsung Galaxy S8 Plus design

Samsung bevestigt uitroldatum Android Oreo voor Samsung Galaxy S8 lees verder

Social Media

Zo helpt autofill in Android Oreo je om makkelijk overal in te loggen lees verder

iOS 12 en Android 9.0 krijgen zeer innovatieve feature: omkeerbare emoji 😱 lees verder

Samsung Galaxy S8

‘Deze Samsung Galaxy smartphones krijgen Android 8.0 Oreo’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters