Telewiki: Sony

Sony is een grote speler op de multimedia-mart maar het gaat de laatste tijd niet zo goed met hun smartphone-tak. In deze Telewiki hebben we het over Sony, hun smartphones en hoe het bedrijf er in onze ogen voor staat.

Bij Sony zijn er de laatste jaren heel wat veranderingen doorgevoerd. Er zijn meerdere CEO’s gekomen, en ook weer gegaan. Ook hebben ze gekozen om hun smartphone-tak af te scheiden evan de rest van het bedrijf en ook minder smartphones aankondigen op een jaar. Alleen lijken al deze veranderingen ‘hun vruchten niet af te werpen’. Toch niet tot nu toe. Maar met de aankondiging van smartphone zoals de Xperia M5, C5 ultra en de Xperia Z5 in zicht is de mogelijkheid er dat Sony (eindelijk) wat winst begint te maken met hun smartphones.
In deze Telewiki hebben we het over dit alles en nog vele meer van Sony.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. PiejeyE -

    Steek in de XPeria M5 een quad HD scherm, en je hebt een top toestel dat beter is dan de Z5… Het enigste waar dan over kan gediscussieerd worden is de processor. Maar als ze de snapdragon 810 weer moeten lager clocken door de oververhittingsproblemen, heb je er weer niets aan… Voor een prijs tussen 350 en 400 hebben ze dan echt wel een top toestel, die M5…

  2. max charly -

    High end smartphone in de mid range lijn van sony dat is een beetje raar maar als ze dan ook een lage prijs krijgen zou ik misschien overwegen om er een te kopen. ik hoop echt dat sony mobile het redt want ze maken hele goede smartphones ik snap echt niet dat ze er verlies op draaien.

Anyme Anime APP

Gratis anime kijken op je smartphone kan met deze app lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Dit zijn de beste high-end smartphones van dit najaar lees verder

The Machines AR game

Deze drie iOS 11 features zouden we ook graag bij Android zien lees verder

Apple vs Android

Android toestellen vertonen twee keer zo vaak kuren als iPhones lees verder

Nokia 8 meerdere toestellen

HMD Global bevestigt: alle nieuwe Nokia smartphones krijgen Android Oreo lees verder

Back to school: dit zijn de beste budget smartphones van het moment lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters