Telewiki: Sony

Sony is een grote speler op de multimedia-mart maar het gaat de laatste tijd niet zo goed met hun smartphone-tak. In deze Telewiki hebben we het over Sony, hun smartphones en hoe het bedrijf er in onze ogen voor staat.

Bij Sony zijn er de laatste jaren heel wat veranderingen doorgevoerd. Er zijn meerdere CEO’s gekomen, en ook weer gegaan. Ook hebben ze gekozen om hun smartphone-tak af te scheiden evan de rest van het bedrijf en ook minder smartphones aankondigen op een jaar. Alleen lijken al deze veranderingen ‘hun vruchten niet af te werpen’. Toch niet tot nu toe. Maar met de aankondiging van smartphone zoals de Xperia M5, C5 ultra en de Xperia Z5 in zicht is de mogelijkheid er dat Sony (eindelijk) wat winst begint te maken met hun smartphones.
In deze Telewiki hebben we het over dit alles en nog vele meer van Sony.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. PiejeyE -

    Steek in de XPeria M5 een quad HD scherm, en je hebt een top toestel dat beter is dan de Z5… Het enigste waar dan over kan gediscussieerd worden is de processor. Maar als ze de snapdragon 810 weer moeten lager clocken door de oververhittingsproblemen, heb je er weer niets aan… Voor een prijs tussen 350 en 400 hebben ze dan echt wel een top toestel, die M5…

  2. max charly -

    High end smartphone in de mid range lijn van sony dat is een beetje raar maar als ze dan ook een lage prijs krijgen zou ik misschien overwegen om er een te kopen. ik hoop echt dat sony mobile het redt want ze maken hele goede smartphones ik snap echt niet dat ze er verlies op draaien.

Social Media

Zo helpt autofill in Android Oreo je om makkelijk overal in te loggen lees verder

iOS 12 en Android 9.0 krijgen zeer innovatieve feature: omkeerbare emoji 😱 lees verder

Samsung Galaxy S8

‘Deze Samsung Galaxy smartphones krijgen Android 8.0 Oreo’ lees verder

Google komt binnenkort met Project Treble

Waarom je nu moet wachten met het kopen van een Android smartphone lees verder

Samsung Dual Messenger

Dit brengt Android Oreo naar de Samsung Galaxy S8 en S8 Plus lees verder

Android Oreo voor Nokia 8

Nokia’s smartphones hebben een feature waar de concurrentie enkel van kan dromen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters