Telewiki: Sony

In deze Telewiki bespreken we fabrikant Sony. Hoewel de smartphone-afdeling van de fabrikant het moeilijk heeft, is er eindelijk weer positief nieuws. Tijd om eens te kijken hoe het staat dus.

Sony heeft het afgelopen jaar flink in het rood gestaan, niet in de laatste plaats omdat de smartphone afdeling slecht presteerde. De Xperia Z-lijn begint zijn charme een beetje te verliezen terwijl de midrangetoestellen van Sony nauwelijks potten weten te breken. Toch is er weer wat positiefs te melden: in het afgelopen kwartaal maakte Sony’s smartphonetak winst en gingen er meer smartphones over de toonbank.

Deze video laat zien wat in onze ogen de problemen van Sony zijn, wat we denken dat de fabrikant in de toekomst gaat doen en of er nog een beetje hoop is voor Sony’s smartphones. Want hoewel de situatie weer wat verbeterd is, is hij nog steeds fragiel en gaat zelfs het gerucht dat Sony zijn smartphonetak wellicht wil verkopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

   1. Andre. -

    ik maak er geen punt van,het is alleen jammer dat er zo wordt gehamerd over het design,ik kan mij niet voorstellen dat dat de echte reden is dat het zo slecht gaat bij sony, het zal wel goed gaan bij samsung maar die telefoons lijken ook op elkaar, en daar hoor je nooit iets van.

   2. iRobot -

    Sony maak mooie toestellen in mijn ogen. De laatste xperia's zijn ook nog eens heel goed, accuduur geweldig. M.a.w. er is geen reden om geen Sony te willen lijkt het.
    Toch gaat het niet op rolletjes en dat ligt volgens mij aan het snelle update beleid van Sony gecombineerd met de prijs die vaak toch een beetje hoger is dan bijvoorbeeld een LG of Samsung.

   3. Andre. -

    Ik denk dat je daar gelijk in hebt,en als ze dan een snel update beleid willen voeren laten ze dan de verschillen groter maken tussen de toestellen. Ik heb zelf een xperia Z3 zilvergroen en het is inderdaad een mooi toestel en standby blijft hij ongeveer 5 dagen. Afwachten of het met de Z4 wat anders wordt qua model en hardware.

Samsung Galaxy S9

Maakt iPhone X nu al korte metten met Samsung Galaxy S9? lees verder

iPhone X met Intel en Qualcomm modem

Niet elke iPhone X is even snel: heb jij de snellere hardware? lees verder

ETQ Amsterdam

Bekijk de OnePlus 5T live in de speciale Amsterdamse pop-up store lees verder

Ringke Fusion

De beste cases en hoesjes voor de Apple iPhone X lees verder

Apple iPhone X inbranden

iOS 11.1.2 maakt de iPhone X winterproof lees verder

OnePlus 5T naast OnePlus 5, Galaxy S8, iPhone X en meer: grootte vergeleken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters