Telewiki: Sony

In deze Telewiki bespreken we fabrikant Sony. Hoewel de smartphone-afdeling van de fabrikant het moeilijk heeft, is er eindelijk weer positief nieuws. Tijd om eens te kijken hoe het staat dus.

Sony heeft het afgelopen jaar flink in het rood gestaan, niet in de laatste plaats omdat de smartphone afdeling slecht presteerde. De Xperia Z-lijn begint zijn charme een beetje te verliezen terwijl de midrangetoestellen van Sony nauwelijks potten weten te breken. Toch is er weer wat positiefs te melden: in het afgelopen kwartaal maakte Sony’s smartphonetak winst en gingen er meer smartphones over de toonbank.

Deze video laat zien wat in onze ogen de problemen van Sony zijn, wat we denken dat de fabrikant in de toekomst gaat doen en of er nog een beetje hoop is voor Sony’s smartphones. Want hoewel de situatie weer wat verbeterd is, is hij nog steeds fragiel en gaat zelfs het gerucht dat Sony zijn smartphonetak wellicht wil verkopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

   1. Andre. -

    ik maak er geen punt van,het is alleen jammer dat er zo wordt gehamerd over het design,ik kan mij niet voorstellen dat dat de echte reden is dat het zo slecht gaat bij sony, het zal wel goed gaan bij samsung maar die telefoons lijken ook op elkaar, en daar hoor je nooit iets van.

   2. iRobot -

    Sony maak mooie toestellen in mijn ogen. De laatste xperia's zijn ook nog eens heel goed, accuduur geweldig. M.a.w. er is geen reden om geen Sony te willen lijkt het.
    Toch gaat het niet op rolletjes en dat ligt volgens mij aan het snelle update beleid van Sony gecombineerd met de prijs die vaak toch een beetje hoger is dan bijvoorbeeld een LG of Samsung.

   3. Andre. -

    Ik denk dat je daar gelijk in hebt,en als ze dan een snel update beleid willen voeren laten ze dan de verschillen groter maken tussen de toestellen. Ik heb zelf een xperia Z3 zilvergroen en het is inderdaad een mooi toestel en standby blijft hij ongeveer 5 dagen. Afwachten of het met de Z4 wat anders wordt qua model en hardware.

Hands-on video Xiaomi Mi Mix 2S laat iPhone X-achtige navigatie zien lees verder

Samsung Galaxy S9 Prijzen

Jup, de Samsung Galaxy S9 wordt duurder dan de Galaxy S8 lees verder

iPhone X truedepth camera

‘iPhone krijgt ook TrueDepth camera aan de achterkant’ lees verder

Nokia 8 Pro

High-end Nokia 8 Pro gelekt met innovatieve camera lees verder

LG G6, voorloper LG G7

LG G7 komt in juni uit: opvallende specificaties gelekt lees verder

smartphone controller

Vijf onmisbare add-ons die je smartphone een boost geven lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters