Telewiki: voorspellingen voor 2016

2016 is in volle gang en het leek ons dan ook tof om eens een vooruitblik te nemen naar wat we hopen en verwachten te zien op het gebied van smartphones en smartwatches het komend jaar. In deze Telewiki vertellen we je alles wat we tot nu toe weten over smartphones zoals de Samsung Galaxy S7, iPhone 7, … . Veel kijkplezier!

Voorspellingen voor 2016

Voorspellingen voor 2016: smartphones. Omdat we ons erg interesseren in smartphones, is het nogal logisch dat we het er in deze Telewiki uitgebreid over hebben. Van Samsung verwachten we een hoop nieuwe toestellen waaronder de verschillende Galaxy S7 smartphones, maar ook nieuwe mid-range smartphones. LG zal naar onze verwachtingen op MWC komen met de opvolger van de LG G4: de LG G5, waar we op dit moment nog niet veel van weten buiten dan dat hij hoogstwaarschijnlijk een aluminium ontwerp gaat krijgen. Eveens hebben we het over de Apple iPhone 7, Huawei, Honor, Motorola, HTC en nog veel meer merken. Op het gebied van Tablets zijn onze voorspellingen voor 2016 minder ‘rooskleurig’. De laatste jaren heeft de tablet markt al meerdere keren laten merken dat ze verzadigd is, en in 2016 verwachten we hier geen verandering in te zien.
Kijkende naar de mobiele-besturingssystemen verwachten we dat zowel Android als iOS veel gaan groeien in 2016, en Microsoft vooral updates zal uitbrengen met bug-fixes voor Windows 10 Mobile.
Laatst hebben we het nog over smartwatches en wat we van deze productcategorie verwachten: niet bijzonder veel. Wat we vooral missen bij smartwatches is functionaliteit, en we vrezen dat dit gemis zal blijven in 2016. Natuurlijk verwachten we wel een hoop nieuwe smartwatches te zien zoals de Apple Watch 2, een nieuwe Huawei Watch, smartwatches van Honor, misschien een nieuwe Moto 360, … . De vraag blijft alleen of deze smartwatches meer functionaliteit zullen bieden dan hun voorgangers.
Wij kijken alvast uit naar de nieuwe producten in 2016, en zijn benieuwd om te zien of onze voorspellingen vaak fout zijn.

Telekoopwijzer uitgelicht

Telekoopwijzer: de beste smartphones van deze zomer lees verder

WANT is op zoek naar een nieuwe redactiestagiaire! lees verder

Telekoopwijzer september staat klaar lees verder

telekoopwijzer

Telekoopwijzer juli staat klaar lees verder

telekoopwijzer

Telekoopwijzer juni staat klaar lees verder

Telekoopwijzer mei staat klaar lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters