Telewiki: vooruitblik op MWC 2016

MWC 2016 staat om de hoek en daarom gaan we jullie in deze Telewiki een vooruitblik geven op wat ons daar te wachten staat, en wat we er willen en gaan doen.

Om een korte introductie te geven voor de mensen die niet weten wat MWC is: MWC staat voor Mobile World Conference. Dit is de grootste tentoonstelling voor de mobile industrie in de wereld en wordt ieder jaar gehouden in Barcelona. Op MWC staan alle grote grote smartphone-fabrikanten zoals Samsung, Sony, HTC, … maar onder andere ook startups. De grote fabrikanten houden meestal een persconferentie waar ze hun nieuwe (high-end) productlijn voor 2016 aankondigen. Maar welke nieuwe toestellen we gaan zien, staat natuurlijk nooit helemaal vast. Een nieuw product dat we verwachten, en redelijk zeker zijn, te zien is de Samsung Galaxy S7. Dit moet Samsung’s opvolger van de S6 worden, en dus ook het nieuwe vlaggenschip toestel van dit bedrijf. Over de smartphone zijn al heel wat dingen aan het licht gekomen zoals dat hij een bijna identiek ontwerp heeft als de Galaxy S6, hoogstwaarschijnlijk een Snapdragon 820-processor zal hebben en een grotere batterij heeft. Een ander bedrijf waarvan we een nieuwe smartphone verwachten is LG en de smartphone die we verwachten is de LG G5. Over dit toestel is nog niet veel bekend, maar wel dat het voorzien gaat zijn van een tweede display. net zoals de V10. Nog een bedrijf waarvan sommige bronnen zeggen dat we een nieuwe smartphone gaan zien is de HTC M10. Net zoals over de G5 is hier nog niet veel over bekend. Het enige wat we bijna zeker weten is dat dit toestel hard gaat lijken op de HTC A9, dit dankzij een gelekte foto van het toestel.
Om te weten wat we nog allemaal gaan doen in Barcelona behalve hands-ons te filmen met deze smartphone, moet je even een kijkje nemen naar onderstaande Telewiki. Maar voordat je dat doet, willen we je nog vragen om in de reacties even achter te laten welke bedrijven we zeker moeten bezoeken, welke plekken we zeker moeten zien in Barcelona en in het algemeen dus wat we volgens jou zeker moeten doen wanneer we in Barcelona zijn.

Telekoopwijzer uitgelicht

Telekoopwijzer: de beste smartphones van deze zomer lees verder

WANT is op zoek naar een nieuwe redactiestagiaire! lees verder

Telekoopwijzer september staat klaar lees verder

telekoopwijzer

Telekoopwijzer juli staat klaar lees verder

telekoopwijzer

Telekoopwijzer juni staat klaar lees verder

Telekoopwijzer mei staat klaar lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters