Teufel Bamster XS review

Teufel verkoopt heel wat speakers, maar de kleinste speaker dit het bedrijf verkoopt is de Teufel Bamster XS. In deze review gaan we kijken of Teufel’s kleinste speaker een grote en positieve indruk kan achterlaten, of net niet.

Klein betekent niet goedkoop

Wanneer je een kleine speaker koopt, moet je meestal inboeten op bouwkwaliteit. Bij de Teufel Bamster XS is dit niet het geval. De voor en achterzijde van de speaker zijn gemaakt uit een mooi plastic, terwijl de rand vervaardigd is uit een mooi en stevig aanvoelend aluminium. Dit vonden we zeker een pluspunt van de speaker. Zeker omdat het toestel zelfs met zijn aluminium rand nog altijd niet te veel weegt. Hij blijft lekker compact waardoor je hem makkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Het enige minpunt is dat de speaker niet waterdicht is. Al is dit natuurlijk geen ramp, het had gewoon een leuk extraatje geweest mocht de Bamster XS dit wel geweest zijn. Misschien iets voor een volgende generatie.

Alle muziek

Een speaker koop je voor mee naar muziek te luisteren, de Teufel Bamster XS dus ook. Als je muziek wilt afspelen met de speaker, kun je dit op twee manieren doen. Oftewel kun je de speaker verbinden via bluetooth, of je kunt hem verbinden via een meegeleverd 3,5mm kabeltje.

Speelduur

Het tijdperk waarin je speaker moest verbonden zijn met de netstroom of moest voorzien van batterijen is al even voorbij. En dus ook de Teufel Bamster XS is voorzien van een batterij die je via micro-usb opnieuw kunt opladen. Deze kabel is ook meegeleverd, je moet zelf wel zorgen voor een adapter. Maar dit zien we niet als een probleem, iedereen heeft er wel meerdere rondslingeren. En zo niet, je kunt er een kopen voor geen geld.

Geluidskwaliteit

De geluidskwaliteit is het belangrijkste aspect van een speaker. Hoe deze is bij de Teufel Bamster XS, vertelt Sebastien je in onderstaande video.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Samsung superfabriek

Dit is het geheime wapen van de Samsung Galaxy Note 8 lees verder

Virtuele assistent

Komt Apple binnenkort met een Siri dock voor de iPhone? lees verder

Pokémon Go

Er is een nieuwe fysieke Pokémon Go accessoire, maar we hebben slecht nieuws lees verder

Draadloos opladen niet op tijd klaar voor lancering 2017 iPhones lees verder

Samsung Galaxy S8 Plus design

Samsung Galaxy Note 8 cases tonen design toestel lees verder

Google Daydream

Google komt met standalone VR headset Google Daydream lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters