TokTok Trobla videoreview

Op de markt kennen wij veel verschillende speakers, van Bluetooth speakers tot bedrade speakers. Iets wat we minder vaak zien deze dagen is een volledig akoestische speaker. Toch is de TokTok Trobla een van deze speakers. Wij hebben deze een tijdje getest en in deze video review zie je wat Imre en Mark van deze speaker vonden.

TokTok

Een bedrijf dat vooral meubels maakt, maar nu een entre doet met een akoestische speaker. Dit is TokTok. Het bedrijf maakt meubels als tafeltjes, bureaus en kasten. Met de Trobla heeft TokTok voor hun eerste keer een speaker gemaakt voor telefoons. Deze speaker is echter het enige product van het bedrijf dat echt verkrijgbaar in de digitale winkel op de website.

TokTok Trobla

TokTok TroblaDe Trobla van TokTok is een interessant voorwerp. Je kunt het niet echt een gadget noemen, omdat er geen batterijen in het apparaatje zitten. De TokTok Trobla is een volledig akoestische speaker waarbij het gebruik maakt van de speaker van jouw telefoon. De speaker is volledig van hout gemaakt, op een aantal magnetische puntjes na. Deze magnetische puntjes zorgen ervoor dat je de opzetstukjes kunt verwisselen en om het voetje uit de onderkant van het toestel te halen.

Het voetje zit standaard aan de onderkant van de speaker opgeborgen. Dit zit vast door middel van een magneet. Dit voetje kun je eruit halen en door middel van een andere magneet het voetje vast ‘plakken’ aan de onderkant van de speaker in een andere houding.

Deze speaker is natuurlijk niet te vergelijken met bedrade speakers of bluetooth speakers. Dit hebben wij ook niet gedaan. Wel hebben wij de Trobla goed beluisterd waardoor wij een goede mening hebben kunnen vormen van de geluidskwaliteit. De speaker heeft zoals gezegd opzetstukjes nodig om te kunnen werken met jouw toestel. Deze opzetstukjes zijn voor een aantal verschillende toestellen. Hieronder vind je de lijst met alle werkende toestellen.

TokTok Trobla opzetstukjeApple iPhone 4, iPhone 5(s), iPhone 5c, iPhone SE, iPhone 6(s) (Plus), iPhone 7 (Plus)
Apple iPod Touch 5, iPod Touch 6
Samsung Galaxy Note 5, Galaxy S6 (Edge), Galaxy S7 (Edge)
LG G5
OnePlus One, Two, 3
Google Pixel, Nexus 5
HTC 10, One A9
Huawei P9, P8

 

Beschikbaarheid

De TokTok Trobla heeft een prijskaartje van €99,- en is verkrijgbaar op de officiële website van TokTok. Bij aanschaf van deze speaker heb je keuze uit twee kleuren, een donkere en een lichtere variant. Beide varianten zijn van hout. Verder kun je je opzetstukje kiezen bij bestelling. Wil je een extra opzetstuk aanschaffen, dan kost dit je €10,-.

KEF porsche design

De perfecte design headset? | KEF Porsche Design Space One Wireless review lees verder

WebVR Samsung Gear VR

VR porno op Samsung’s Gear VR kijken: zo werkt het lees verder

smartphone controller

Vijf onmisbare add-ons die je smartphone een boost geven lees verder

Apple AirPods ontploft

Apple onderzoekt ontploffende AirPods 🔥 lees verder

Ringke Fusion

De beste cases en hoesjes voor de Apple iPhone X lees verder

iPhone X selfie camera

‘Opvolger Apple iPhone X gaat Samsung Galaxy Note 8 achterna’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters