Top 5: de beste betaalbare dualsim-smartphones

Een dualsim-smartphone kan handig zijn voor zowel zakelijk als privé gebruik. Alleen zijn niet alle dualsim-toestellen even interessant. Vandaar dat we in deze video zoeken naar vijf interessante en betaalbare dualsim-smartphones voor jou uit.

Prijs

Dualsim-smartphones heb je in alle prijzen, net zoals een ‘normale’ smartphone. Omdat we weten dat niet iedereen honderden euros wil neertellen voor zijn nieuwe smartphone, zijn we op zoek gegaan naar betaalbare dualsim-smartphones. Iets wat een makkelijkere opdracht bleek te zijn dan het lijkt. Veel midrangesmartphones ondersteunen standaard dualsim. Bij duurdere smartphones is dit veel minder het geval.

Verkrijgbaar in Nederland

Een volgende vereiste was dat de smartphones makkelijk verkrijgbaar moesten zijn in Nederland. Wat we hiermee bedoelen is dat je hem kunt krijgen in minimum een gekende Nederlandse webwinkel. Aangezien de meeste toestellen, zoals hierboven, standaard voorzien zijn van dualsim-ondersteuning hebben we onze lijst met gevonden smartphones hier niet echt voor moeten aanpassen.

Voor ieder wat wils

In deze lijst hebben we ons best gedaan om iedereen die geïnteresseerd is in een dualsim-smartphone te kunnen aanspreken. Alleen de mensen die liefst een iPhone willen moeten we teleurstellen. Apple maakt geen varianten van zijn iPhone waarin je twee simkaartjes kunt steken. En zelfs al was er een iPhone waarin je toch twee simkaartjes kunt steken, had deze toch te duur geweest. Android en Windows 10 Mobile gebruikers, voor jullie hebben we wel goed nieuws. Voor de Windows 10 Mobile gebruikers, is de Microsoft Lumia 650 als interessante smartphone ‘uit de bus gekomen’. De smartphone heeft een prijs net boven de €200 en is voorzien van een mooi, plastic ontwerp met aluminium rand. Hierdoor heeft het toestel niet de typische ‘Lumia look’, wat we wel leuk vinden. Intern is het jammer genoeg niet zo positief. In de smartphone zit een Snapdragon 212-quacoreprocesor met 1GB werkgeheugen. Welke andere smartphones er nog in de lijst zitten, vertellen we je in onderstaande video.

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters