Top 5: beste oude vlaggenschepen

Wanneer er een nieuw vlaggenschip op de markt komt zijn er twee grote voordelen. Een eerste voordeel is dat er weer een betere smartphone is om uit te kiezen. Een ander voordeel is dan weer dat het het vorige model zijn prijs daalt, wat het dus een veel interessanter toestel maakt. Wat de vijf beste oude vlaggenschepen zijn die je momenteel kunt kopen, bespreken we in dit item.

Oude vlaggenschepen

Wanneer we over een oud vlaggenschip spreken in deze video, dan hebben we het over een toestel dat ongeveer een jaar geleden op de markt is gekomen. De smartphones zijn dus nog niet zo oud, maar ze zijn wel al opgevolgd. Al neemt dit niet weg dat ze wel nog altijd erg interessant zijn. In dit item hebben we de vijf beste oude vlaggenschepen voor jou uitgezocht.

Huawei P8

Een van de toestellen in onze top vijf is de Huawei P8. Vorig jaar is dit toestel door de EISA uitgeroepen tot de beste smartphone van een jaar. Dit jaar is hij misschien niet meer de beste smartphone die je kunt kopen, toch zul je er nog altijd heel erg gelukkig mee zijn. Met de 13-megapixel sterke achtercamera kun je nog altijd erg mooie foto’s nemen, en omdat het toestel voorzien is van een Hisilicon Kirin 930-octacore processor met 3GB werkgeheugen presteert hij nog altijd naar behoren.

iPhone 6

Apple kon natuurlijk niet ontbreken in de lijst, en ditmaal staan ze er in met hun Apple iPhone 6. Hoewel dit zeker niet het interessantste toestel is in deze lijst, dit vooraal door zijn, blijft het wel een goede smartphone. Wat de iPhone 6 zeker ook is, is mooi ontworpen. Het was de eerste iPhone met een volledig aluminium ontwerp, en het toestel ziet er meer dan een jaar na datum nog altijd netjes uit. Op papier zijn de specificaties niet veelbelovend, maar in de werkelijkheid presteert het toestel wel nog naar behoren.

Nog meer

Welke drie andere oude vlaggenschepen we je nog zouden aanraden, kom je te weten in onderstaande video.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters