Top 5: beste Pokémon Go telefoons

Pokémon Go is verreweg de populairste mobiele game op dit moment en is zelfs zo populair dat veel mensen ons vragen welke telefoon ze moeten kopen om de game te kunnen spelen. In deze video geven we daar antwoord op met de vijf beste Pokémon Go telefoons.

Systeemvereisten

De systeemvereisten voor Pokémon Go zijn betrekkelijk simpel: je hebt minimaal Android 4.4 KitKat en minimaal 2GB werkgeheugen nodig om de game goed te kunnen draaien. Of een recente iPhone. Dat zijn op zich geen hele hoge eisen, maar het zijn wel zaken die veel telefoons van meer dan twee jaar oud niet hebben. En dus zijn er veel mensen die geen Pokémon Go kunnen spelen op hun huidige toestel. Als je een nieuwe smartphone wilt om de game te spelen is in principe alles dat aan de bovengenoemde eisen voldoet goed. Maar er zijn natuurlijk wel betere en minder goede opties. In deze video vertellen we je de vijf beste Pokémon Go telefoons.

Beste Pokémon Go telefoons

Omdat veel mensen niet zomaar het geld hebben liggen om een dure nieuwe smartphone te kopen, hebben we ons in deze video vooral gericht op modellen die geschikt zijn voor Pokémon Go én een goede prijs-kwaliteitverhouding hebben. Drie van de vijf besproken toestellen komen dan ook niet boven de €200 uit qua prijs. Mocht je naar goede tips zijn in een hogere prijsklasse, dan kun je terecht in onze Telekoopwijzer. Alle modellen die daar in staan en boven de €200 uitkomen zijn geschikt om de game op te spelen.

Naast een viertal goede budgetopties bespreken we ook de ultieme Pokémon Go-telefoon: de Samsung Galaxy S7 Edge. Dat toestel heeft een relatief goede batterij, is voorzien van uitstekende camera’s en is waterdicht. Dat laatste kan van pas komen als je zo gefocust bent op je spel dat je per ongeluk het water in loopt, of als je een keer ergens een Staryu of Goldeen ziet zwemmen.

Galaxy Note 9 Samsung Galaxy Note 8 review uitgelicht

‘Samsung Galaxy Note 9 krijgt toch vingerafdrukscanner in scherm’ lees verder

OnePlus 6 specificaties

Specificaties OnePlus 6 gelekt: indrukwekkend voorproefje lees verder

Samsung Galaxy S9

Deze adblocker is onmisbaar op elke Samsung Galaxy smartphone lees verder

Samsung Galaxy Note 9 Samsung Galaxy S9 review uitgelicht

Nieuwe details Samsung Galaxy Note 9 duiken al op lees verder

vivoX21UD2

Gelekte prijs OnePlus 6 zorgt voor ophef, maar is dat nodig? lees verder

Vivo X21

Vivo x21 UD: iPhone X met in-display vingerafdrukscanner lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters