Top 5: beste Pokémon Go telefoons

Pokémon Go is verreweg de populairste mobiele game op dit moment en is zelfs zo populair dat veel mensen ons vragen welke telefoon ze moeten kopen om de game te kunnen spelen. In deze video geven we daar antwoord op met de vijf beste Pokémon Go telefoons.

Systeemvereisten

De systeemvereisten voor Pokémon Go zijn betrekkelijk simpel: je hebt minimaal Android 4.4 KitKat en minimaal 2GB werkgeheugen nodig om de game goed te kunnen draaien. Of een recente iPhone. Dat zijn op zich geen hele hoge eisen, maar het zijn wel zaken die veel telefoons van meer dan twee jaar oud niet hebben. En dus zijn er veel mensen die geen Pokémon Go kunnen spelen op hun huidige toestel. Als je een nieuwe smartphone wilt om de game te spelen is in principe alles dat aan de bovengenoemde eisen voldoet goed. Maar er zijn natuurlijk wel betere en minder goede opties. In deze video vertellen we je de vijf beste Pokémon Go telefoons.

Beste Pokémon Go telefoons

Omdat veel mensen niet zomaar het geld hebben liggen om een dure nieuwe smartphone te kopen, hebben we ons in deze video vooral gericht op modellen die geschikt zijn voor Pokémon Go én een goede prijs-kwaliteitverhouding hebben. Drie van de vijf besproken toestellen komen dan ook niet boven de €200 uit qua prijs. Mocht je naar goede tips zijn in een hogere prijsklasse, dan kun je terecht in onze Telekoopwijzer. Alle modellen die daar in staan en boven de €200 uitkomen zijn geschikt om de game op te spelen.

Naast een viertal goede budgetopties bespreken we ook de ultieme Pokémon Go-telefoon: de Samsung Galaxy S7 Edge. Dat toestel heeft een relatief goede batterij, is voorzien van uitstekende camera’s en is waterdicht. Dat laatste kan van pas komen als je zo gefocust bent op je spel dat je per ongeluk het water in loopt, of als je een keer ergens een Staryu of Goldeen ziet zwemmen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Dorris -

  Hoi

  Ik heb voor mijn dochter de HUAWEI P 8 lite gekocht. Maar nu is hij niet compatible met pokemon go terwijl hij wel voldoende geheugen en android 5.1 heeft wat kan ik doen?

 2. Wout -

  Ik heb nu een galaxy s5 mini. Met de apk kan ik pokemon go spelen, maar de gps is enorm crap. Nu ben ik aan het kijken naar en Wiko fever 4g SE. Is de GPS hier wel goed van? Ik kan hier namelijk nergens iets over vinden

 3. Manu -

  ik begrijp dat je een gyroscoop op je telefoon moet hebben voor Pokemon go. Welke toestellen hebben dat? ik kom er niet goed achter want het staat vaak niet bij de specificaties. En welke is daarvan het goedkoopst?

 4. Tom -

  Hoe doet de Moto G 2015 (16gb) het?
  Deze heeft ook een SD410, 2Gb RAM en Android 6.
  Toch lees ik op internet dat er wat problemen kunnen zijn.
  Kunnen jullie hier misschien iets over zeggen?

  1. Dominick Viëtor -

   We hebben het niet uitgeprobeerd, maar ik zou zeggen dat het goed moet gaan. Hardware is het probleem niet in ieder geval.

Samsung Galaxy S8 verbeterpunten voor Galaxy S9

Deze 5 dingen moet Samsung verbeteren bij de Galaxy S9 lees verder

LG G6

Deze vijf dingen willen we bij de LG G7 zien lees verder

Apple apparaten

Zo stap je naadloos over van Apple naar Android lees verder

Waarom iPhones het volgend jaar winnen van Android toestellen lees verder

Samsung Galaxy A8 (2018) lekt in vol ornaat: Infinity Display lees verder

Samsung Galaxy S8 home knop

Onthullingsdatum Samsung Galaxy S9 en goed nieuws gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters