Dit zijn de vijf beste smartphones onder €250

Sinds begin dit jaar is €250 een magisch bedrag in de smartphonemarkt. Is je toestel goedkoper dan dat, dat kun je hem maandelijks bij een abonnement afbetalen zonder problemen. Is hij duurder, dan krijg je een BKR-registratie aan je broek. In deze video bespreken we de vijf beste smartphones onder €250.

Budgettoppers

Voor een goede smartphone hoef je tegenwoordig echt niet zo veel meer te betalen. Al vanaf ongeveer €150 heb je een aardig toestel en als je honderd euro extra voor je smartphone over hebt dan kun je echt leuke toestellen op de kop tikken. Dat geldt zeker als je in China shopt, maar ook op de Nederlandse markt zijn gelukkig heel wat goede toestellen te vinden. Merken als Huawei, Motorola en zelfs Samsung hebben heel wat interessante smartphones in deze prijsklasse.

De beste smartphones onder €250 zijn kortom echt budgettoppers. Je krijgt voor dat geld een snelle processor, een mooi scherm en zelfs een vrij aardige camera. Ook de kwaliteit van de behuizing in het budgetsegment is tegenwoordig een stuk beter dan voorheen en vingerafdrukscanners zijn op de meeste smartphones aanwezig.

Smartphone op afbetaling

Per 1 mei 2017 vereisen alle smartphones in combinatie met een abonnement die duurder zijn dan €250 een kredietcheck. Bovendien krijg je een BKR-registratie als je zo’n toestel op afbetaling koopt. Het wordt dus aantrekkelijker om een los toestel te kopen óf onder de €250 te shoppen. Als je dat laatste wilt doen kun je in deze top 5 terecht voor de beste smartphones onder €250. Daarbij kijken we niet naar de prijs-kwaliteitverhouding, maar simpelweg naar welke toestellen je het beste kunt kopen als je budget €250 is. Toestellen als de Honor 6X, Samsung Galaxy J5 2017 en Motorola Moto G5 Plus worden onder andere in deze video besproken.

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters