Top 5: beste smartphones onder €250

Voor €250 krijg je tegenwoordig een bijzonder goede smartphone die toch nog betaalbaar is. In deze video lichten we de vijf beste smartphones onder €250 uit.

Budgettoppers

Voor een goede smartphone hoef je tegenwoordig echt niet zo veel meer te betalen. Al vanaf ongeveer €150 heb je een aardig toestel en als je honderd euro extra voor je smartphone over hebt dan kun je echt leuke toestellen op de kop tikken. Dat geldt zeker als je in China shopt, maar ook op de Nederlandse markt zijn gelukkig heel wat goede toestellen te vinden. Merken als Huawei, Nokia en zelfs Samsung hebben heel wat interessante smartphones in deze prijsklasse.

De beste smartphones onder €250 zijn kortom echt budgettoppers. Je krijgt voor dat geld een snelle processor, een mooi scherm en zelfs een vrij aardige camera. Ook de kwaliteit van de behuizing in het budgetsegment is tegenwoordig een stuk beter dan voorheen en vingerafdrukscanners zijn eigenlijk altijd aanwezig.

BKR

Die grens van €250 is nog ergens goed voor: alle smartphones in combinatie met een abonnement die duurder zijn dan €250 gaan gepaard met een BKR-registratie en kredietcheck. Hoewel de prijzen die providers voor een toestel rekenen nogal kunnen verschillen van de losprijs en je ook kunt kiezen om het bedrag boven €250 in één klap te betalen, is deze video een aardige indicatie van wat je BKR-loos kunt kopen.

Zoals altijd kijken we voor de top 5 niet naar de prijs-kwaliteitverhouding, maar simpelweg naar welke toestellen je het beste kunt kopen als je budget €250 is. We kunnen je alvast verklappen dat de Xiaomi Mi A2 die je in de thumbnail ziet de winnaar van de lijst is. Maar natuurlijk zijn er meer interessante toestellen, waarover je in deze video alles hoort.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters