Top 5: beste smartphones onder €350 (zomer 2016)

Momenteel zijn er erg veel, interessante, smartphones die je kunt krijgen voor minder dan €350. Omdat er zodanig veel toestellen zijn, zijn wij bij All About Phones op zoek gegaan naar de vijf beste toestellen die je kunt krijgen voor minder dan €350.

Geen goedkope rommel

De voorbije jaren zijn smartphones misschien niet zo hard veranderd, maar iets wat wel is veranderd is de prijs dat je betaald voor een interessant toestel. We zijn zelfs op een punt gekomen waar je een toestel dat bijna even goed is als een vlaggenschip voor minder dan de helft van de prijs van dit vlaggenschip kunt krijgen. Vandaar dat wij het midsegment van de smartphonemarkt heel interessant vinden. Je hebt heel veel leuke toestellen en dankzij de vele concurrenten blijven de toestellen beter en beter worden voor alsmaar minder geld. Al is het tegenwoordig ook niet altijd het geval dat een smartphone in het midsegment daar initieel ook thuis hoorde.

LG G4

Een mooi voorbeeld van zo’n toestel dat initieel niet in het midsegment van de smartphonemarkt thuishoorde is de LG G4. Vorig jaar was dit toestel zelfs nog het vlaggenschip van LG! Gelukkig voor ons is dit toestel flink in prijs gedaald, wat heel interessant maakt. Je kunt de LG G4 kopen voor iets minder dan €350, en in ruil hiervoor krijg je een mooi ontworpen toestel met verwisselbare achterkant en accu. Verder heeft LG de smartphone voorzien van een Snapdragon 808-hexacore processor met 3GB werkgeheugen. Een erg krachtig toestel dus. Achteraan heb je dan een 16-megapixelcamera die ervoor heeft gezorgd dat we de LG G4 hebben uitgeroepen tot smartphone met de beste achtercamera van 2015.

Nog meer

Omdat dit een top 5 is, is de LG G4 natuurlijk niet het enige toestel dat we je zouden aanraden als je een budget hebt tot €350. Maar om te weten welke andere toestellen we je verder nog zouden aanraden, en waarom. Dat kom je te weten in onderstaande video.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

iPhone X Face ID

Wat is er toch aan de hand met de productie van de iPhone X? lees verder

headphone jack

Waarom Google headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

WhatsApp Emoji

Whatsapp ondersteunt binnenkort in groepen videobellen lees verder

Huawei Mate 10 Pro

Huawei Mate 10 Pro onthuld: high-end smartphone met dunne schermranden komt naar Nederland lees verder

Specificaties en foto eerste smartphone van Razer gelekt lees verder

Samsung Galaxy A5 2018 Galaxy A7 2018

Flink aantal renders Samsung Galaxy A5 2018 en Galaxy A7 2018 gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters