Top 5: beste smartphones onder €350 (zomer 2016)

Momenteel zijn er erg veel, interessante, smartphones die je kunt krijgen voor minder dan €350. Omdat er zodanig veel toestellen zijn, zijn wij bij All About Phones op zoek gegaan naar de vijf beste toestellen die je kunt krijgen voor minder dan €350.

Geen goedkope rommel

De voorbije jaren zijn smartphones misschien niet zo hard veranderd, maar iets wat wel is veranderd is de prijs dat je betaald voor een interessant toestel. We zijn zelfs op een punt gekomen waar je een toestel dat bijna even goed is als een vlaggenschip voor minder dan de helft van de prijs van dit vlaggenschip kunt krijgen. Vandaar dat wij het midsegment van de smartphonemarkt heel interessant vinden. Je hebt heel veel leuke toestellen en dankzij de vele concurrenten blijven de toestellen beter en beter worden voor alsmaar minder geld. Al is het tegenwoordig ook niet altijd het geval dat een smartphone in het midsegment daar initieel ook thuis hoorde.

LG G4

Een mooi voorbeeld van zo’n toestel dat initieel niet in het midsegment van de smartphonemarkt thuishoorde is de LG G4. Vorig jaar was dit toestel zelfs nog het vlaggenschip van LG! Gelukkig voor ons is dit toestel flink in prijs gedaald, wat heel interessant maakt. Je kunt de LG G4 kopen voor iets minder dan €350, en in ruil hiervoor krijg je een mooi ontworpen toestel met verwisselbare achterkant en accu. Verder heeft LG de smartphone voorzien van een Snapdragon 808-hexacore processor met 3GB werkgeheugen. Een erg krachtig toestel dus. Achteraan heb je dan een 16-megapixelcamera die ervoor heeft gezorgd dat we de LG G4 hebben uitgeroepen tot smartphone met de beste achtercamera van 2015.

Nog meer

Omdat dit een top 5 is, is de LG G4 natuurlijk niet het enige toestel dat we je zouden aanraden als je een budget hebt tot €350. Maar om te weten welke andere toestellen we je verder nog zouden aanraden, en waarom. Dat kom je te weten in onderstaande video.

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters