Top 5: beste smartphones onder €350 (zomer 2016)

Momenteel zijn er erg veel, interessante, smartphones die je kunt krijgen voor minder dan €350. Omdat er zodanig veel toestellen zijn, zijn wij bij All About Phones op zoek gegaan naar de vijf beste toestellen die je kunt krijgen voor minder dan €350.

Geen goedkope rommel

De voorbije jaren zijn smartphones misschien niet zo hard veranderd, maar iets wat wel is veranderd is de prijs dat je betaald voor een interessant toestel. We zijn zelfs op een punt gekomen waar je een toestel dat bijna even goed is als een vlaggenschip voor minder dan de helft van de prijs van dit vlaggenschip kunt krijgen. Vandaar dat wij het midsegment van de smartphonemarkt heel interessant vinden. Je hebt heel veel leuke toestellen en dankzij de vele concurrenten blijven de toestellen beter en beter worden voor alsmaar minder geld. Al is het tegenwoordig ook niet altijd het geval dat een smartphone in het midsegment daar initieel ook thuis hoorde.

LG G4

Een mooi voorbeeld van zo’n toestel dat initieel niet in het midsegment van de smartphonemarkt thuishoorde is de LG G4. Vorig jaar was dit toestel zelfs nog het vlaggenschip van LG! Gelukkig voor ons is dit toestel flink in prijs gedaald, wat heel interessant maakt. Je kunt de LG G4 kopen voor iets minder dan €350, en in ruil hiervoor krijg je een mooi ontworpen toestel met verwisselbare achterkant en accu. Verder heeft LG de smartphone voorzien van een Snapdragon 808-hexacore processor met 3GB werkgeheugen. Een erg krachtig toestel dus. Achteraan heb je dan een 16-megapixelcamera die ervoor heeft gezorgd dat we de LG G4 hebben uitgeroepen tot smartphone met de beste achtercamera van 2015.

Nog meer

Omdat dit een top 5 is, is de LG G4 natuurlijk niet het enige toestel dat we je zouden aanraden als je een budget hebt tot €350. Maar om te weten welke andere toestellen we je verder nog zouden aanraden, en waarom. Dat kom je te weten in onderstaande video.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

iPhone 7 verslaat Galaxy S8 en wordt 17 miljoen keer verkocht lees verder

iOS 11 Touch ID snel uitzetten

iOS 11 laat je in noodgevallen simpel Touch ID uitzetten lees verder

Xiaomi Redmi Note 4X

Eerste beelden van top smartphone Xiaomi Mi Mix 2 gespot lees verder

Qualcomm dieptecamera technologie

Qualcomm komt met nieuwe high def dieptecamera’s voor je smartphone lees verder

Google

Google Docs krijgt handige nieuwe features en werkt beter samen andere G Suite applicaties lees verder

Samsung Galaxy Note 8

Nieuwe foto’s Samsung Galaxy Note 8 onthuld lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters