Top 5: beste smartphones onder €350 (zomer 2016)

Momenteel zijn er erg veel, interessante, smartphones die je kunt krijgen voor minder dan €350. Omdat er zodanig veel toestellen zijn, zijn wij bij All About Phones op zoek gegaan naar de vijf beste toestellen die je kunt krijgen voor minder dan €350.

Geen goedkope rommel

De voorbije jaren zijn smartphones misschien niet zo hard veranderd, maar iets wat wel is veranderd is de prijs dat je betaald voor een interessant toestel. We zijn zelfs op een punt gekomen waar je een toestel dat bijna even goed is als een vlaggenschip voor minder dan de helft van de prijs van dit vlaggenschip kunt krijgen. Vandaar dat wij het midsegment van de smartphonemarkt heel interessant vinden. Je hebt heel veel leuke toestellen en dankzij de vele concurrenten blijven de toestellen beter en beter worden voor alsmaar minder geld. Al is het tegenwoordig ook niet altijd het geval dat een smartphone in het midsegment daar initieel ook thuis hoorde.

LG G4

Een mooi voorbeeld van zo’n toestel dat initieel niet in het midsegment van de smartphonemarkt thuishoorde is de LG G4. Vorig jaar was dit toestel zelfs nog het vlaggenschip van LG! Gelukkig voor ons is dit toestel flink in prijs gedaald, wat heel interessant maakt. Je kunt de LG G4 kopen voor iets minder dan €350, en in ruil hiervoor krijg je een mooi ontworpen toestel met verwisselbare achterkant en accu. Verder heeft LG de smartphone voorzien van een Snapdragon 808-hexacore processor met 3GB werkgeheugen. Een erg krachtig toestel dus. Achteraan heb je dan een 16-megapixelcamera die ervoor heeft gezorgd dat we de LG G4 hebben uitgeroepen tot smartphone met de beste achtercamera van 2015.

Nog meer

Omdat dit een top 5 is, is de LG G4 natuurlijk niet het enige toestel dat we je zouden aanraden als je een budget hebt tot €350. Maar om te weten welke andere toestellen we je verder nog zouden aanraden, en waarom. Dat kom je te weten in onderstaande video.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters