Dit zijn de vijf beste smartphones met schone Androidsoftware

Google’s Android One-programma wint aan populariteit en ook andere smartphones krijgen steeds schonere Androidsoftware. Maar wat zijn eigenlijk de beste Androidsmartphones zonder noemenswaardige schil? In deze video vertellen we je het.

Verschillende soorten

Stock Android, vanilla Android, pure Android; noem het zoals je wilt. Het idee is simpel: Androidsoftware zoals Google het bedoeld heeft met geen of weinig aanpassingen. Die software bestaat er wel in verschillende soorten en maten. De meest aangepaste versie van ‘schone Androidsoftware’ is het Oxygen OS van OnePlus. Zoals de naam al zegt is de Androidversie die OnePlus gebruikt niet volledig zonder schil. Maar hij lijkt er wel zoveel op dat het voor de meeste gebruikers niet zal uitmaken. En dus is ook OnePlus welkom in deze lijst.

De meest pure variant van Android die je kunt krijgen is die op Google’s Pixel-serie en Android One. Android One staat wel wat extra apps van fabrikanten toe, maar daar houdt het op. Verder is het volledig schoon. Een ander voordeel is dat het Android One-programma je verzekert van 2 jaar updates naar nieuwe Androidversies vanaf het moment van uitbrengen van een toestel. En omdat de software schoon is, zijn die updates over het algemeen lekker snel.

Beste smartphones

Vroeger was de keuze aan dergelijke toestellen nogal beperkt. Maar met de komst van bijvoorbeeld Nokia en de Android One-telefoons van Xiaomi wordt het segment van toestellen met schone Androidsoftware steeds drukker. Een mooi moment om eens te kijken wat eigenlijk de beste smartphones met schone Androidsoftware zijn. In deze video doen we het en presenteren we je de top 5 van beste smartphones met stock Android. Veel kijkplezier.

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters