Top 5: de beste smartphones onder €200

Wat is de beste smartphone voor €200? Die vraag krijgen we bij WANT regelmatig. Om daarop een antwoord te geven, hebben we een top 5-video van de beste smartphones onder €200 gemaakt. Enjoy!

Goedkope alleskunners

Sinds de komst van de Nokia Lumia 520 in 2013 en de Motorola Moto G later dat jaar kun je met gerust hart een low-endsmartphone kopen. Natuurlijk doen de toestellen nog onder voor apparaten die drie keer zoveel kosten, maar voor het dagelijks gebruik presteren ze voor de meeste mensen prima. Bovendien kun je er alles mee wat je van een smartphone kunt verwachten.

De beste smartphones onder €200 worden tegenwoordig zelfs steeds beter, en dat betekent dat je in deze top 5 stuk voor stuk uitstekende budgetsmartphones kan vinden. Dat is al lang niet alleen meer voor de pionierende merken weggelegd. De ‘koning van de budgetsmartphones’ is op het moment trouwens wel een Motorola. Het is zelfs een directe nazaat van de originele Moto G. Maar dat is zeker niet het enige interessante toestel. In deze video nemen we de vijf beste opties met je door.

Specificaties

De specificaties die anno 2018 bij een goede budgetsmartphone passen zijn ongeveer als volgt: een scherm met een full HD-resolutie, een octacoreprocessor en een aardige 12- of 13-megapixelcamera. Bovendien moet het werkgeheugen minimaal 2GB zijn en is 16GB opslagruimte met uitbreidingsmogelijkheden het minimum. Aan de hand van die vereisten kom je zelf al een heel eind als je een goedkope smartphone wilt uitzoeken, maar op het je nog makkelijker te maken benoemen we in deze video de vijf besten.

Face ID gezichtsherkenning

iPhone X achterna: worden dit eerste Android smartphones met 3D-sensor? lees verder

Honor 10 officieel onthuld met dubbele AI camera lees verder

Moto G6

Motorola’s nieuwe Moto G6 en E5 toestellen zijn slimmer dan ooit lees verder

Galaxy Note 9 notch render

Dit is de Samsung Galaxy Note 9 met een notch lees verder

Apple iPhone Xs Plus 2018 iPhone X Plus

Nieuwe iPhones worden volgens analisten allemaal goedkoper lees verder

Samsung Galaxy S9 Red Bull Ring edition

Maak kennis met de Samsung Galaxy S9 Red Bull Ring edition lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters