Top 5: de beste smartphones onder €200

Wat is de beste smartphone voor €200? Die vraag krijgen we bij WANT regelmatig. Om daarop een antwoord te geven, hebben we een top 5-video van de beste smartphones onder €200 gemaakt. Enjoy!

Goedkope alleskunners

Sinds de komst van de Nokia Lumia 520 in 2013 en de Motorola Moto G later dat jaar kun je met gerust hart een low-endsmartphone kopen. Natuurlijk doen de toestellen nog onder voor apparaten die drie keer zoveel kosten, maar voor het dagelijks gebruik presteren ze voor de meeste mensen prima. Bovendien kun je er alles mee wat je van een smartphone kunt verwachten.

De beste smartphones onder €200 worden tegenwoordig zelfs steeds beter, en dat betekent dat je in deze top 5 stuk voor stuk uitstekende budgetsmartphones kan vinden. Dat is al lang niet alleen meer voor de pionierende merken weggelegd. De ‘koning van de budgetsmartphones’ is op het moment trouwens wel een Motorola. Het is zelfs een directe nazaat van de originele Moto G. Maar dat is zeker niet het enige interessante toestel. In deze video nemen we de vijf beste opties met je door.

Specificaties

De specificaties die anno 2018 bij een goede budgetsmartphone passen zijn ongeveer als volgt: een scherm met een full HD-resolutie, een octacoreprocessor en een aardige 12- of 13-megapixelcamera. Bovendien moet het werkgeheugen minimaal 2GB zijn en is 16GB opslagruimte met uitbreidingsmogelijkheden het minimum. Aan de hand van die vereisten kom je zelf al een heel eind als je een goedkope smartphone wilt uitzoeken, maar op het je nog makkelijker te maken benoemen we in deze video de vijf besten.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters