Top 5: de beste smartphones onder €300

Voor €300 kun je heel aardige smartphones kopen; van oudere ‘premium midrange’ modellen tot nieuwe budgettoppers. Maar welke zijn eigenlijk het beste? Die vraag beantwoorden we in deze video van de vijf beste smartphones onder €300.

Beste smartphones onder €300

Hoewel de prijsklasse onder €300 vaak een beetje tussen de wal en het schip valt, kun je voor dat bedrag erg interessante toestellen kopen. Ze zijn net niet high-end en net niet écht goedkoop, en daarom worden ze vaak een beetje vergeten. Aan de andere kant betekent dat ook dat ze vaak duidelijk beter zijn dat de echt budgettoestellen en toch nog een beetje betaalbaar.

Wie op zoek is naar een smartphone die er een tijdje tegenaan kan zonder te veel te betalen kan hier dus uitstekend terecht. Bij welke toestellen je dan precies moet zijn, dat vertellen we je in deze video. Zo helpen we je met je keuze in de volle en onoverzichtelijke smartphonemarkt.

Omdat wij natuurlijk ook begrijpen dat niet iedereen in deze prijsklasse op zoek is naar een nieuw toestel, hebben we nog veel meer hulpjes om de beste nieuwe smartphone uit te zoeken. Bijvoorbeeld de Telekoopwijzer; een altijd actuele lijst van de beste smartphones in alle prijsklassen. Of onze top 5-video’s van andere prijsklassen die we regelmatig publiceren.

Mocht je er na het zien van deze video en het lezen van onze koopwijzer nou nog niet uit zijn, dan kun je natuurlijk altijd met je vraag in de reacties onder het filmpje terecht. En als je tips hebt voor een andere interessante top 5-video dan horen we dat natuurlijk ook graag.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters