Dit zijn de vijf beste smartphones onder €300

Wat is de beste smartphone voor bedrag x? Dat is een vraag die we hier bij WANT vaak krijgen. Om je daarbij te helpen publiceren we eens in de zoveel tijd een video met de vijf beste smartphones in een bepaalde prijsklasse. Vandaag: de vijf beste smartphones onder de €300.

Beste smartphones onder €300

Net als in de meeste prijsklassen is de concurrentie in de smartphonemarkt rond de €300 hevig. Er zijn goede smartphones die ‘geboren’ zijn als middenklasser en voormalige toptoestellen die vanwege hun leeftijd in prijs gedaald zijn. Dat maakt deze prijsklasse een erg interessante met veel verschillende toestellen. In deze video komen de vijf besten daarvan voorbij.

Met die lijst helpen we je met je keuze in de volle en onoverzichtelijke smartphonemarkt. Omdat wij natuurlijk ook begrijpen dat niet iedereen in deze prijsklasse op zoek is naar een nieuw toestel, hebben we nog veel meer hulpjes om de beste nieuwe smartphone uit te zoeken. Bijvoorbeeld de Telekoopwijzer; een altijd actuele lijst van de beste smartphones in alle prijsklassen. Of voor mensen die graag in combinatie met een abonnement kopen een video met de vijf beste smartphones zonder BKR-registratie.

Mocht je er na het zien van deze video en het lezen van onze koopwijzer nou nog niet uit zijn, dan kun je natuurlijk altijd met je vraag in de reacties onder het filmpje terecht. En als je tips hebt voor een andere interessante top 5-video dan horen we dat natuurlijk ook graag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Martin -

    Vreemd om de moto x style zo af te rekenen op batterijduur. Het toestel is duidelijk de beste bang for a buck. Valt torens nogal mee met de accu. Je komt er echt de dag wel mee door. Bovendien laat hij razend snel

headphone jack

Waarom Google headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

WhatsApp Emoji

Whatsapp ondersteunt binnenkort in groepen videobellen lees verder

Huawei Mate 10 Pro

Huawei Mate 10 Pro onthuld: high-end smartphone met dunne schermranden komt naar Nederland lees verder

Specificaties en foto eerste smartphone van Razer gelekt lees verder

Samsung Galaxy A5 2018 Galaxy A7 2018

Flink aantal renders Samsung Galaxy A5 2018 en Galaxy A7 2018 gelekt lees verder

Pixel 2 Launcher

Zo download je Google Pixel 2 launcher op elke Android smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters