Dit zijn de vijf beste smartphones onder €300

Wat is de beste smartphone voor bedrag x? Dat is een vraag die we hier bij WANT vaak krijgen. Om je daarbij te helpen publiceren we eens in de zoveel tijd een video met de vijf beste smartphones in een bepaalde prijsklasse. Vandaag: de vijf beste smartphones onder de €300.

Beste smartphones onder €300

Net als in de meeste prijsklassen is de concurrentie in de smartphonemarkt rond de €300 hevig. Er zijn goede smartphones die ‘geboren’ zijn als middenklasser en voormalige toptoestellen die vanwege hun leeftijd in prijs gedaald zijn. Dat maakt deze prijsklasse een erg interessante met veel verschillende toestellen. In deze video komen de vijf besten daarvan voorbij.

Met die lijst helpen we je met je keuze in de volle en onoverzichtelijke smartphonemarkt. Omdat wij natuurlijk ook begrijpen dat niet iedereen in deze prijsklasse op zoek is naar een nieuw toestel, hebben we nog veel meer hulpjes om de beste nieuwe smartphone uit te zoeken. Bijvoorbeeld de Telekoopwijzer; een altijd actuele lijst van de beste smartphones in alle prijsklassen. Of voor mensen die graag in combinatie met een abonnement kopen een video met de vijf beste smartphones zonder BKR-registratie.

Mocht je er na het zien van deze video en het lezen van onze koopwijzer nou nog niet uit zijn, dan kun je natuurlijk altijd met je vraag in de reacties onder het filmpje terecht. En als je tips hebt voor een andere interessante top 5-video dan horen we dat natuurlijk ook graag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Martin -

    Vreemd om de moto x style zo af te rekenen op batterijduur. Het toestel is duidelijk de beste bang for a buck. Valt torens nogal mee met de accu. Je komt er echt de dag wel mee door. Bovendien laat hij razend snel

Apple iPhone X samsung verkopen

Consumenten zijn positiever over Galaxy smartphones, dan over iPhones lees verder

Xiaomi Mi Mix 3

‘Achterkant Xiaomi Mi Mix 3 gelekt: iPhone X-lookalike?’ lees verder

opvouwbare smartphone

Gaat Samsung’s opvouwbare smartphone echt floppen? lees verder

Is je iPhone langzaam? ‘Nieuwe accu maakt oude iPhones sneller’ lees verder

iPhone X Jony Ive

Jony Ive terug aan het roer van Apple’s ontwerpstudio lees verder

Microsofr Surface Phone

Opvouwbare Microsoft Surface Phone duikt op: Galaxy S9-killer? lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters