Top 5: de beste smartphones onder €300

Voor €300 kun je heel aardige smartphones kopen; van oudere ‘premium midrange’ modellen tot nieuwe budgettoppers. Maar welke zijn eigenlijk het beste? Die vraag beantwoorden we in deze video van de vijf beste smartphones onder €300.

Beste smartphones onder €300

Hoewel de prijsklasse onder €300 vaak een beetje tussen de wal en het schip valt, kun je voor dat bedrag erg interessante toestellen kopen. Ze zijn net niet high-end en net niet écht goedkoop, en daarom worden ze vaak een beetje vergeten. Aan de andere kant betekent dat ook dat ze vaak duidelijk beter zijn dat de echt budgettoestellen en toch nog een beetje betaalbaar.

Wie op zoek is naar een smartphone die er een tijdje tegenaan kan zonder te veel te betalen kan hier dus uitstekend terecht. Bij welke toestellen je dan precies moet zijn, dat vertellen we je in deze video. Zo helpen we je met je keuze in de volle en onoverzichtelijke smartphonemarkt.

Omdat wij natuurlijk ook begrijpen dat niet iedereen in deze prijsklasse op zoek is naar een nieuw toestel, hebben we nog veel meer hulpjes om de beste nieuwe smartphone uit te zoeken. Bijvoorbeeld de Telekoopwijzer; een altijd actuele lijst van de beste smartphones in alle prijsklassen. Of onze top 5-video’s van andere prijsklassen die we regelmatig publiceren.

Mocht je er na het zien van deze video en het lezen van onze koopwijzer nou nog niet uit zijn, dan kun je natuurlijk altijd met je vraag in de reacties onder het filmpje terecht. En als je tips hebt voor een andere interessante top 5-video dan horen we dat natuurlijk ook graag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Dennis -

    gezien het feit dat xiaomi mi A1 stock android draait,dual camera heeft en dual sim en iedere maand security updates en gegarandeerd twee grote os updates krijgt, zou de xiaomi eigenlijk op 1 moeten staan,als je dat vergelijkt met samsung`s belabberde update beleid,compleet verbouwde android skin en nog steeds te veel bloatware is voor mij de winnaar wel duidelijk, heb zelf ook mi A1, beste budget telefoon ooit die ik gekocht heb!!

  2. Martin -

    Vreemd om de moto x style zo af te rekenen op batterijduur. Het toestel is duidelijk de beste bang for a buck. Valt torens nogal mee met de accu. Je komt er echt de dag wel mee door. Bovendien laat hij razend snel

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Gelekte renders tonen driedubbele camera Huawei P20 lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 duikt eindelijk ook op in het wild lees verder

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters