Dit zijn de beste smartphones onder €350

Op zoek naar een smartphone, maar geen zin om de hoofdprijs te betalen? Er zijn zat goedkope alternatieven, alleen kan het moeilijk zijn om de goede uit te zoeken. Om je daarmee te helpen bespreken we regelmatig de beste smartphones in verschillende prijsklassen. Vandaag is het tijd voor de vijf beste smartphones onder €350.

Middensegmenters en oud-topmodellen

Je hoeft al lang geen rommel meer te accepteren als je niet meer dan €350 over hebt voor een smartphone. Voor dat bedrag koop je tegenwoordig zelfs voormalig topsmartphones van sommige merken die nog geen jaar oud zijn. Het mag geen verrassing zijn dat die toestellen qua prestaties, camera en afwerking vaak beter scoren dan veel nieuwe middenklassers.

Toch is er ook in die laatste categorie heel wat moois te vinden tegenwoordig. Veel smartphones hebben unieke functies zoals een waterdicht ontwerp, een bijna randloos scherm of een flitsend amoled-scherm. HTC biedt in de vorm van de U11 Life zelfs een Android One-telefoon in Nederland aan die goed in het middensegment past. Dat staat garant voor snelle updates en een schone Android-ervaring.

Budgettoestellen

Voor €350 of minder koop je dus een uitgebreide en goede smartphone uit het middensegment. Maar ook als je minder te besteden hebt bestaan er prima opties. Al vanaf €150 kun je een acceptabele smartphone kopen en voor €250 zijn er zelfs best goede toestellen te krijgen. Speciaal voor de koopjesjagers onder ons maakten we pas een lijstje met de beste smartphones onder €250. Die kun je via de link hieronder checken.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Microsofr Surface Phone

Opvouwbare Microsoft Surface Phone duikt op: Galaxy S9-killer? lees verder

Video en specificaties Samsung Galaxy A8+ (2018) gelekt lees verder

Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy S9

Je kunt de Samsung Galaxy S9 opladen met je… kleding? lees verder

Apple iPhone Xc iPhone X

Maak kennis met Apple iPhone Xc concept: goedkopere iPhone met bonte kleuren lees verder

LG signature Edition

LG Signature Edition onthuld: exclusieve smartphone met een twist lees verder

Nieuw onderzoek: 98% namaak-opladers iPhone gevaarlijk lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters