Dit zijn de beste smartphones onder €350

Op zoek naar een smartphone, maar geen zin om de hoofdprijs te betalen? Dan zijn er zat goedkope alternatieven, alleen kan het moeilijk zijn om de goede uit te zoeken. Om je daarmee te helpen bespreken we regelmatig de beste smartphones in verschillende prijsklassen. Vandaag is het tijd voor de vijf beste smartphones onder €350.

Geen goedkope rommel

Innovatie in de smartphonemarkt lijkt de afgelopen tijd meer dan ooit op prijsgebied plaats te vinden. Topsmartphones worden steeds maar een klein beetje beter, maar wat je kunt verwachten voor minder geld gaat met sprongen vooruit. We zijn zelfs op een punt gekomen waar je een toestel dat bijna even goed is als een vlaggenschip voor ongeveer de helft van de prijs kunt kopen. Geen wonder dus dat het middensegment van de markt erg interessant is. Je hebt heel veel leuke toestellen en dankzij de vele concurrenten blijven de toestellen beter en beter worden voor alsmaar minder geld. Misschien is de categorie van smartphones onder de €400 wel de interessantste; daar maakten we een tijdje geleden al een video over. Vandaar dat we onze pijlen nu iets lager richten met de beste smartphones onder €350.

LG G4

Opvallend is dat de LG G4 net als de vorige keer dat we de vijf beste smartphones onder €350 bespraken op de eerste plaats staat. De smartphone is inmiddels wat ouder, maar nog steeds bijzonder goed en dankzij een aankomende update naar Android Nougat ook nog vrij actueel. Je kunt de LG G4 kopen voor ongeveer dan €330, en in ruil hiervoor krijg je een mooi ontworpen toestel met verwisselbare achterkant en accu. Verder heeft LG de smartphone voorzien van een Snapdragon 808-hexacore processor met 3GB werkgeheugen. Ruim voldoende. Maar het grootste nieuws is de camera: die behoort nog steeds tot de top van de markt. Indrukwekkend voor een relatief goedkope telefoon!

Los van de LG G4 zijn er natuurlijk nog een heleboel andere interessante toestellen onder €350. Kijk snel de video om de rest van de lijst te ontdekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Geen MIUI meer: ‘Xiaomi werkt aan Android One-smartphone’ lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

IFA mobiele vakbeurs

Dit kunnen we verwachten van IFA 2017 lees verder

iPhone 7 verslaat Galaxy S8 en wordt 17 miljoen keer verkocht lees verder

iOS 11 Touch ID snel uitzetten

iOS 11 laat je in noodgevallen simpel Touch ID uitzetten lees verder

Xiaomi Redmi Note 4X

Eerste beelden van top smartphone Xiaomi Mi Mix 2 gespot lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters