Dit zijn de beste smartphones onder €350

Op zoek naar een smartphone, maar geen zin om de hoofdprijs te betalen? Er zijn zat goedkope alternatieven, alleen kan het moeilijk zijn om de goede uit te zoeken. Om je daarmee te helpen bespreken we regelmatig de beste smartphones in verschillende prijsklassen. Vandaag is het tijd voor de vijf beste smartphones onder €350.

Middensegmenters en oud-topmodellen

Je hoeft al lang geen rommel meer te accepteren als je niet meer dan €350 over hebt voor een smartphone. Voor dat bedrag koop je tegenwoordig zelfs voormalig topsmartphones van sommige merken die nog geen jaar oud zijn. Het mag geen verrassing zijn dat die toestellen qua prestaties, camera en afwerking vaak beter scoren dan veel nieuwe middenklassers.

Toch is er ook in die laatste categorie heel wat moois te vinden tegenwoordig. Veel smartphones hebben unieke functies zoals een waterdicht ontwerp, een bijna randloos scherm of een flitsend amoled-scherm. HTC biedt in de vorm van de U11 Life zelfs een Android One-telefoon in Nederland aan die goed in het middensegment past. Dat staat garant voor snelle updates en een schone Android-ervaring.

Budgettoestellen

Voor €350 of minder koop je dus een uitgebreide en goede smartphone uit het middensegment. Maar ook als je minder te besteden hebt bestaan er prima opties. Al vanaf €150 kun je een acceptabele smartphone kopen en voor €250 zijn er zelfs best goede toestellen te krijgen. Speciaal voor de koopjesjagers onder ons maakten we pas een lijstje met de beste smartphones onder €250. Die kun je via de link hieronder checken.

 

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters