Top 5 video: beste betaalbare phablets

In deze video gaan we het hebben over grote smartphones, maar dan wel met een ‘kleine’ prijs. Kortom, we bespreken de vijf beste betaalbare phablets van dit moment. Veel kijkplezier!

Betaalbare phablets

Zowel betaalbaar als phablet zijn misschien begrippen die een korte uitleg verdienen. Wanneer een smartphone betaalbaar is valt natuurlijk over te twisten; maar voor het gemak hebben we daarin voor deze video een harde grens getrokken. Een grens van €300, om precies te zijn. Voor dat geld kun je een erg goede smartphone kopen en hoef je deze jaarwisseling niet op een houtje te bijten. Bovendien kijken we in deze video naar de prijs-kwaliteitverhouding van een apparaat en niet alleen naar hoe goed hij is. Dat betekent dat een wat minder geavanceerde smartphone van €200 toch boven een concurrent die meer kan en €300 kost kan uitkomen in de lijst.

Het begrip phablet is over het algemeen iets beter gedefinieerd. Phablet komt van de kruising van het woord ‘phone’ en ‘tablet’ en een phablet is dan ook een smartphone met een groot scherm. De grens van het schermformaat ligt over het algemeen op 5,5 inch, en die grens zullen we ook voor deze video aanhouden. Om in aanmerking te komen moet een telefoon dus een scherm van 5,5 inch of groter hebben.

Beste toestellen

Lenovo en zustermerk Motorola scoren goed in deze lijst. Maar liefst drie van de vijf beste betaalbare phablets komen van het Chinese bedrijf. De toestellen van Motorola scoren goed met hun vrij schone Androidbuild, terwijl Lenovo in de vorm van de P2 goede zaken doet met zijn grote batterij en super amoledscherm. Andere merken die in de prijzen vallen zijn Honor en General Mobile.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Android P 9.0

‘Android P 9.0 omarmt notch en redesign moet iPhone-gebruikers overhalen’ 🔥 lees verder

Samsung heeft eindelijk zijn belabberde emoji gefixt lees verder

Smartphones samsung IDC vlaggenschepen smartphonemarkt phoneswap

Zo maak je je Android toestel net zo snel als een iPhone lees verder

OnePlus 5T review design

Contacten van oude naar nieuwe Android smartphone overzetten: zo werkt het lees verder

Android Oreo

Slechts 1.1 procent van Android smartphones draait op Android Oreo lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters