Top 5 video: beste betaalbare phablets

In deze video gaan we het hebben over grote smartphones, maar dan wel met een ‘kleine’ prijs. Kortom, we bespreken de vijf beste betaalbare phablets van dit moment. Veel kijkplezier!

Betaalbare phablets

Zowel betaalbaar als phablet zijn misschien begrippen die een korte uitleg verdienen. Wanneer een smartphone betaalbaar is valt natuurlijk over te twisten; maar voor het gemak hebben we daarin voor deze video een harde grens getrokken. Een grens van €300, om precies te zijn. Voor dat geld kun je een erg goede smartphone kopen en hoef je deze jaarwisseling niet op een houtje te bijten. Bovendien kijken we in deze video naar de prijs-kwaliteitverhouding van een apparaat en niet alleen naar hoe goed hij is. Dat betekent dat een wat minder geavanceerde smartphone van €200 toch boven een concurrent die meer kan en €300 kost kan uitkomen in de lijst.

Het begrip phablet is over het algemeen iets beter gedefinieerd. Phablet komt van de kruising van het woord ‘phone’ en ‘tablet’ en een phablet is dan ook een smartphone met een groot scherm. De grens van het schermformaat ligt over het algemeen op 5,5 inch, en die grens zullen we ook voor deze video aanhouden. Om in aanmerking te komen moet een telefoon dus een scherm van 5,5 inch of groter hebben.

Beste toestellen

Lenovo en zustermerk Motorola scoren goed in deze lijst. Maar liefst drie van de vijf beste betaalbare phablets komen van het Chinese bedrijf. De toestellen van Motorola scoren goed met hun vrij schone Androidbuild, terwijl Lenovo in de vorm van de P2 goede zaken doet met zijn grote batterij en super amoledscherm. Andere merken die in de prijzen vallen zijn Honor en General Mobile.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Anyme Anime APP

Gratis anime kijken op je smartphone kan met deze app lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Dit zijn de beste high-end smartphones van dit najaar lees verder

The Machines AR game

Deze drie iOS 11 features zouden we ook graag bij Android zien lees verder

Apple vs Android

Android toestellen vertonen twee keer zo vaak kuren als iPhones lees verder

Nokia 8 meerdere toestellen

HMD Global bevestigt: alle nieuwe Nokia smartphones krijgen Android Oreo lees verder

Back to school: dit zijn de beste budget smartphones van het moment lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters