Top 5 video: beste betaalbare phablets

In deze video gaan we het hebben over grote smartphones, maar dan wel met een ‘kleine’ prijs. Kortom, we bespreken de vijf beste betaalbare phablets van dit moment. Veel kijkplezier!

Betaalbare phablets

Zowel betaalbaar als phablet zijn misschien begrippen die een korte uitleg verdienen. Wanneer een smartphone betaalbaar is valt natuurlijk over te twisten; maar voor het gemak hebben we daarin voor deze video een harde grens getrokken. Een grens van €300, om precies te zijn. Voor dat geld kun je een erg goede smartphone kopen en hoef je deze jaarwisseling niet op een houtje te bijten. Bovendien kijken we in deze video naar de prijs-kwaliteitverhouding van een apparaat en niet alleen naar hoe goed hij is. Dat betekent dat een wat minder geavanceerde smartphone van €200 toch boven een concurrent die meer kan en €300 kost kan uitkomen in de lijst.

Het begrip phablet is over het algemeen iets beter gedefinieerd. Phablet komt van de kruising van het woord ‘phone’ en ‘tablet’ en een phablet is dan ook een smartphone met een groot scherm. De grens van het schermformaat ligt over het algemeen op 5,5 inch, en die grens zullen we ook voor deze video aanhouden. Om in aanmerking te komen moet een telefoon dus een scherm van 5,5 inch of groter hebben.

Beste toestellen

Lenovo en zustermerk Motorola scoren goed in deze lijst. Maar liefst drie van de vijf beste betaalbare phablets komen van het Chinese bedrijf. De toestellen van Motorola scoren goed met hun vrij schone Androidbuild, terwijl Lenovo in de vorm van de P2 goede zaken doet met zijn grote batterij en super amoledscherm. Andere merken die in de prijzen vallen zijn Honor en General Mobile.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Social Media

Zo helpt autofill in Android Oreo je om makkelijk overal in te loggen lees verder

iOS 12 en Android 9.0 krijgen zeer innovatieve feature: omkeerbare emoji 😱 lees verder

Samsung Galaxy S8

‘Deze Samsung Galaxy smartphones krijgen Android 8.0 Oreo’ lees verder

Google komt binnenkort met Project Treble

Waarom je nu moet wachten met het kopen van een Android smartphone lees verder

Samsung Dual Messenger

Dit brengt Android Oreo naar de Samsung Galaxy S8 en S8 Plus lees verder

Android Oreo voor Nokia 8

Nokia’s smartphones hebben een feature waar de concurrentie enkel van kan dromen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters