Top 5: beste smartphones onder €500

Wil je wel een high-endsmartphone kopen, maar heb je geen oneindig budget? Geen probleem! Voor minder dan €500 kun je smartphones kopen die nauwelijks iets onderdoen voor de echte top van de markt. In deze video presenteert WANT de vijf beste smartphones onder €500.

Topmodellen

Hoewel de topsmartphones van fabrikanten vaak een adviesprijs hoger dan €500 hebben, zakt die prijs in de praktijk soms snel naar een niveau dat onder dat bedrag ligt. Dat geldt nog niet voor de vlaggenschepen van 2018, maar ook dat zal in sommige gevallen niet lang meer duren. Veel topsmartphones van vorig jaar zijn echter al wel onder de €500 gezakt en zijn nu een uitstekende deal. Denk bijvoorbeeld aan de HTC U11, de Sony Xperia XZ1 en de OnePlus 5T.

Bovendien komen er steeds meer midrangers uit die nog maar weinig onderdoen voor echte toptoestellen. De Nokia 7 Plus is daar op dit moment het schoolvoorbeeld van en ook die heeft het tot deze lijst geschopt.

Beste smartphones onder €500

Kortom, wie een goede smartphone wil zonder al te veel te betalen moet in deze video zijn. We vertellen je welke toestellen op dit moment de beste keuze zijn onder €500. Voor mensen die een budget hebben dat net wat anders ligt hebben we nog andere tips. Zo maakten we recent een video van de vijf beste smartphones onder €200vijf beste smartphones onder €300 en vijf beste smartphones onder €400. Bovendien hebben we onze Telekoopwijzer; een altijd actuele lijst van de beste smartphones in alle prijsklassen.

Mocht je er na het zien van deze video en het lezen van onze koopwijzer nou nog niet uit zijn, dan kun je natuurlijk altijd met je vraag in de reacties onder het filmpje terecht. Wie weet kan de redactie van WANT of een van onze andere kijkers je helpen.

Telekoopwijzer uitgelicht

Dit zijn de beste high-endsmartphones van dit voorjaar lees verder

Samsung AR Emoji

Apple loopt met Face ID twee jaar voor op Android lees verder

Google Instant Apps

Instant Apps: Google Play laat je nu games spelen zonder installatie lees verder

smartphone veiligheid

Android is volgens Google nu even veilig als iOS lees verder

Android P nieuwe features

Android P officieel onthuld: zes dingen die je moet weten lees verder

onbekende beller blokkeren

Android P maakt einde aan vervelende onbekende bellers lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters