Dit zijn de vijf beste smartphones onder €500

De vijf beste smartphones onder €500. Dat is het onderwerp van onze video van vandaag. Voor dat geld kun je een heleboel high-endtelefoons kopen, wat betekent dat er een aantal echte toppers in deze top 5 te vinden zijn.

Topmodellen

Hoewel de topsmartphones van fabrikanten vaak een adviesprijs hoger dan €500 hebben, zakt die prijs in de praktijk soms snel naar een niveau dat onder dat bedrag ligt. Dat betekent dat je voor dit geld uitstekende smartphones kunt kopen. Bijvoorbeeld de Motorola Moto Z, Samsung Galaxy S7 en HTC 10. Of zelfs de OnePlus 5, die net uitgebracht is en net een euro onder de grens blijft.

Beste smartphones onder €500

Kortom, wie een goede smartphone wil zonder al te veel te betalen moet in deze video zijn. We vertellen je welke toestellen op dit moment de beste keuze zijn onder €500. Voor mensen die een budget hebben dat net wat anders ligt hebben we nog andere tips. Zo maakten we recent een video van de vijf beste smartphones onder €200vijf beste smartphones onder €300 en vijf beste smartphones onder €400. Bovendien hebben we onze Telekoopwijzer; een altijd actuele lijst van de beste smartphones in alle prijsklassen.

Mocht je er na het zien van deze video en het lezen van onze koopwijzer nou nog niet uit zijn, dan kun je natuurlijk altijd met je vraag in de reacties onder het filmpje terecht. Wie weet kan de redactie van WANT of een van onze andere kijkers je helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    1. Dominick Viëtor -

      Heeft weinig met sponsoring te maken, wel met het feit dat we helaas 0 ervaring met de Axon hebben en er dus niet zoveel over kunnen zeggen 🙁

  1. Mauricio -

    Beste Dominick,

    Vraag me echt af waarom de Honor 9 niet wordt benoemd. Jij was zo lovend over de Honor 8 en de 9 lijkt mij ook een erg goed toestel en dat voor 429 euro. Valt me op dat jullie vrijwel geen aandacht besteden aan dit toestel…..

Android P 9.0

‘Android P 9.0 omarmt notch en redesign moet iPhone-gebruikers overhalen’ 🔥 lees verder

Samsung heeft eindelijk zijn belabberde emoji gefixt lees verder

Smartphones samsung IDC vlaggenschepen smartphonemarkt phoneswap

Zo maak je je Android toestel net zo snel als een iPhone lees verder

OnePlus 5T review design

Contacten van oude naar nieuwe Android smartphone overzetten: zo werkt het lees verder

Android Oreo

Slechts 1.1 procent van Android smartphones draait op Android Oreo lees verder

Google Location History Android

Android verzamelt veel meer informatie over je dan je denkt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters