Top 5: de beste smartphones van de IFA 2014

De IFA ligt inmiddels alweer een week of twee achter ons. Tijd voor wat reflectie dus. In deze video bespreken we de beste smartphones die in onze ogen tijdens de IFA bekend zijn gemaakt.

In deze nieuwe videoserie zullen we van tijd tot tijd een top-lijstje publiceren. Van een event bijvoorbeeld, of over een bepaalde periode. Of omdat er een andere aanleiding voor is. In deze eerste editie bespreken we de vijf beste smartphones van de IFA 2014.

Op de vijfde plaats is de Sony Xperia Z3 Compact terecht gekomen. Een interessante smartphone die door zijn compacte formaat duidelijk een eigen markt opzoekt. In tegenstelling tot andere mini’s, is deze telefoon wel gewoon voorzien van high-end specificaties.

Op de vierde plaats staat de Nokia Lumia 830. Een erg mooie Windows Phone die door Microsoft Mobile zelf het ‘eerste goedkope vlaggenschip’ genoemd wordt. De smartphone biedt midrange-specificaties met een aantal high-endfuncties. Zo kan hij draadloos opladen en is de 10-megapixel Pureview-camera voorzien van optische beeldstabilisatie.

Het brons gaat naar de Huawei Ascend Mate 7. Een erg interessante smartphone van Huawei waarvan we onze review inmiddels hier live hebben staan. De Mate 7 heeft een mooi ontwerp, goede specificaties en een handige vingerafdrukscanner.

De Motorola Moto X 2014 pakt zilver. Het apparaat is gestoeld op hetzelfde concept als zijn voorganger, maar kan nu qua specs wel met de rest van de markt mee. Het ontwerp van de Moto X 2014 is erg mooi en de smartphone zal naast een plastic achterkant ook verkrijgbaar zijn met een leren en bamboe achterkant.

Het goud gaat naar de Samsung Galaxy Note 4. Deze nieuwe phablet van Samsung is de enige smartphone op het moment die echt een stapje verder gaat qua specificaties. Met zijn Snapdragon 805-processor en QHD-scherm wint hij het in ieder geval op papier met gemak van andere toestellen. Ook in de praktijk waren we erg over de Note 4 te spreken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Troy Kanters -

    Ik vind niet dat de Motorola Moto X (2014) de tweede plaats behaald, als je kijkt naar die beroerde accu die erin zit… Ze kunnen beter de Sony Xperia z3 compact op de 2e of 3e plaats zetten, dat is pas een toestel, compact maar high-end!!

Anyme Anime APP

Gratis anime kijken op je smartphone kan met deze app lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Dit zijn de beste high-end smartphones van dit najaar lees verder

The Machines AR game

Deze drie iOS 11 features zouden we ook graag bij Android zien lees verder

Apple vs Android

Android toestellen vertonen twee keer zo vaak kuren als iPhones lees verder

Nokia 8 meerdere toestellen

HMD Global bevestigt: alle nieuwe Nokia smartphones krijgen Android Oreo lees verder

Back to school: dit zijn de beste budget smartphones van het moment lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters