Top 5: De beste speakers voor deze zomer

De zomer is in volle gang, parken zitten proppende vol en iedereen is gelukkig. Maar er is nog één ding dat ontbreekt: een goede speaker! Wat de vijf beste speakers zijn voor deze zomer, dat vertellen Daan en Sebastien je in deze video.

De ideale zomerspeaker

De ideale zomerspeaker is een speaker die voorzien is van een stevig ontwerp, goede batterij en vooral lekker luid en goed muziek kan afspelen. Maar dat is natuurlijk mijn ideale zomerspeaker. Het kan goed zijn dat jij liever een speaker hebt die waterdicht is maar waarvan een grote batterij bijvoorbeeld niet zo belangrijk is. Omdat smaken verschillen, hebben we in deze lijst voor ieders wat wils. De vijf speakers die we in deze video bespreken gaan eveneens van een bedrag onder €100 tot net iets boven €200.

UE Roll 2

Een speaker dat niet kan ontbreken in deze lijst is natuurlijk de UE Roll 2. Als opvolger van de door ons zeer positief ontvangen UE Roll, hadden we hoge verwachtingen voor de Roll 2. We kunnen je nu al zeggen dat de speaker ons niet heeft teleur gesteld. Net zoals zijn voorganger is de Roll 2 voorzien van een mooi, schijfvormig, waterdicht en schock-resistant ontwerp. Door zijn schijfvormig ontwerp is de Roll 2 lekker handzaam, maar biedt hij eveneens 360° audio. Iets wat zeker een pluspunt is.

Libratone Too

Ook de recent door ons besproken Libratone Too-speaker vind je terug in deze lijst. Hoewel hij een dubbelzinnig ontwerp heeft, is de speaker toch voorzien van een net ontwerp. Nog belangerijker dan zijn ontwerp is dat de speaker audio super goed weergeeft. Als je naar muziek luistert met de Too merk je dat alles lekker helder wordt weergegeven en ook dat er een goede hoeveelheid aan bass aanwezig is.

Welke drie andere speakers nog thuis horen in deze teletoplijst, dat kom je natuurlijk te weten in onderstaande video!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

iPhone SE 2

Apple komt begin juni met 4.2-inch iPhone SE 2: specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is de Samsung Galaxy S9 in alle beschikbare kleuren lees verder

Samsung Galaxy Note 8 camera

Met deze vijf smartphones maak je de mooiste foto’s lees verder

Hands-on video Xiaomi Mi Mix 2S laat iPhone X-achtige navigatie zien lees verder

Samsung Galaxy S9 Prijzen

Jup, de Samsung Galaxy S9 wordt duurder dan de Galaxy S8 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters