Top 5: De beste speakers voor deze zomer

De zomer is in volle gang, parken zitten proppende vol en iedereen is gelukkig. Maar er is nog één ding dat ontbreekt: een goede speaker! Wat de vijf beste speakers zijn voor deze zomer, dat vertellen Daan en Sebastien je in deze video.

De ideale zomerspeaker

De ideale zomerspeaker is een speaker die voorzien is van een stevig ontwerp, goede batterij en vooral lekker luid en goed muziek kan afspelen. Maar dat is natuurlijk mijn ideale zomerspeaker. Het kan goed zijn dat jij liever een speaker hebt die waterdicht is maar waarvan een grote batterij bijvoorbeeld niet zo belangrijk is. Omdat smaken verschillen, hebben we in deze lijst voor ieders wat wils. De vijf speakers die we in deze video bespreken gaan eveneens van een bedrag onder €100 tot net iets boven €200.

UE Roll 2

Een speaker dat niet kan ontbreken in deze lijst is natuurlijk de UE Roll 2. Als opvolger van de door ons zeer positief ontvangen UE Roll, hadden we hoge verwachtingen voor de Roll 2. We kunnen je nu al zeggen dat de speaker ons niet heeft teleur gesteld. Net zoals zijn voorganger is de Roll 2 voorzien van een mooi, schijfvormig, waterdicht en schock-resistant ontwerp. Door zijn schijfvormig ontwerp is de Roll 2 lekker handzaam, maar biedt hij eveneens 360° audio. Iets wat zeker een pluspunt is.

Libratone Too

Ook de recent door ons besproken Libratone Too-speaker vind je terug in deze lijst. Hoewel hij een dubbelzinnig ontwerp heeft, is de speaker toch voorzien van een net ontwerp. Nog belangerijker dan zijn ontwerp is dat de speaker audio super goed weergeeft. Als je naar muziek luistert met de Too merk je dat alles lekker helder wordt weergegeven en ook dat er een goede hoeveelheid aan bass aanwezig is.

Welke drie andere speakers nog thuis horen in deze teletoplijst, dat kom je natuurlijk te weten in onderstaande video!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Apple Pay ING

Exclusief: ‘Apple Pay komt binnenkort naar Nederland, ING als lanceringspartner’ lees verder

ZTE AXON M opvouwbare smartphone

ZTE Axon M onthuld: Android smartphone met twee schermen lees verder

iPhone X Face ID

Wat is er toch aan de hand met de productie van de iPhone X? lees verder

headphone jack

Waarom Google headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

WhatsApp Emoji

Whatsapp ondersteunt binnenkort in groepen videobellen lees verder

Huawei Mate 10 Pro

Huawei Mate 10 Pro onthuld: high-end smartphone met dunne schermranden komt naar Nederland lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters