Top 5: mooiste high-end smartphones volgens de redactie van WANT

De markt voor high-end smartphones zit vol met goede, snelle en indrukwekkende toestellen. Daarom wordt het ontwerp van een smartphone steeds belangrijker. In deze video presenteren we de vijf mooiste high-end smartphones volgens onze redactie. Ben jij het met de lijst eens?

High-end smartphones

Onder high-end smartphones verstaan we toestellen die meer dan €400 kosten. Vaak zijn dat de beste smartphones van een fabrikant; de zogenaamde vlaggenschepen. Ze bieden de beste specificaties, een goede camera en vaak leuke extra’s. En natuurlijk een mooi en vaak waterdicht ontwerp.

De vijf mooiste toestellen

Smaken verschillen, en welke smartphone jij het mooist vindt dus ook. Toch hebben we geprobeerd om de vijf mooiste high-end smartphones op een rijtje te zetten. De lijst is tot stand gekomen in overleg met de redactie van WANT en reflecteert dus puur onze mening. We zijn benieuwd wat jij de vijf mooiste high-end smartphones van dit moment vindt. Laat het zeker even weten in een reactie onder deze video.

Waterdicht

Opvallend is dat maar een toestel in de lijst niet waterdicht is. Je kunt dus wel zeggen de waterdichte smartphone inmiddels gemeengoed is geworden. Handig, want het zorgt ervoor dat je niet zo snel met een verzopen exemplaar komt te zitten. Let wel: de meeste toestellen zijn gecertificeerd om minimaal een half uur op een meter diepte te kunnen verblijven. Helaas blijft elektronica en water niet zo’n goede combinatie en we raden je dan ook niet aan om je toestel expres zwemles te geven. Een sporadisch onderwaterfotootje moet kunnen, maar je kunt de waterdichtheid het beste zien als een bescherming tegen natte ongelukjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. John -

    Toch vind ik de G6 ook mooi hoor….wat mij tegenhoud om deze aan te schaffen, in nederland dan, is het ontbreken van draadloos laden. in mijn geval echt een dealbreaker. zonde. dat is bijna een standaard feature tegenwoordig

    1. bert -

      Vreemd dat de G6 dat niet kan, ik heb een G3 gehad, en die kon dat wel. Echter wat ik wel merkte was dat deze veel warmer werd als bij via draad opladen, vind draadloos laden geen breekpunt om een toestel niet aan te schaffen.

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Gelekte renders tonen driedubbele camera Huawei P20 lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 duikt eindelijk ook op in het wild lees verder

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters