Top 5: mooiste high-end smartphones volgens de redactie van WANT

De markt voor high-end smartphones zit vol met goede, snelle en indrukwekkende toestellen. Daarom wordt het ontwerp van een smartphone steeds belangrijker. In deze video presenteren we de vijf mooiste high-end smartphones volgens onze redactie. Ben jij het met de lijst eens?

High-end smartphones

Onder high-end smartphones verstaan we toestellen die meer dan €400 kosten. Vaak zijn dat de beste smartphones van een fabrikant; de zogenaamde vlaggenschepen. Ze bieden de beste specificaties, een goede camera en vaak leuke extra’s. En natuurlijk een mooi en vaak waterdicht ontwerp.

De vijf mooiste toestellen

Smaken verschillen, en welke smartphone jij het mooist vindt dus ook. Toch hebben we geprobeerd om de vijf mooiste high-end smartphones op een rijtje te zetten. De lijst is tot stand gekomen in overleg met de redactie van WANT en reflecteert dus puur onze mening. We zijn benieuwd wat jij de vijf mooiste high-end smartphones van dit moment vindt. Laat het zeker even weten in een reactie onder deze video.

Waterdicht

Opvallend is dat maar een toestel in de lijst niet waterdicht is. Je kunt dus wel zeggen de waterdichte smartphone inmiddels gemeengoed is geworden. Handig, want het zorgt ervoor dat je niet zo snel met een verzopen exemplaar komt te zitten. Let wel: de meeste toestellen zijn gecertificeerd om minimaal een half uur op een meter diepte te kunnen verblijven. Helaas blijft elektronica en water niet zo’n goede combinatie en we raden je dan ook niet aan om je toestel expres zwemles te geven. Een sporadisch onderwaterfotootje moet kunnen, maar je kunt de waterdichtheid het beste zien als een bescherming tegen natte ongelukjes.

Face ID gezichtsherkenning

iPhone X achterna: worden dit eerste Android smartphones met 3D-sensor? lees verder

Honor 10 officieel onthuld met dubbele AI camera lees verder

Moto G6

Motorola’s nieuwe Moto G6 en E5 toestellen zijn slimmer dan ooit lees verder

Galaxy Note 9 notch render

Dit is de Samsung Galaxy Note 9 met een notch lees verder

Apple iPhone Xs Plus 2018 iPhone X Plus

Nieuwe iPhones worden volgens analisten allemaal goedkoper lees verder

Samsung Galaxy S9 Red Bull Ring edition

Maak kennis met de Samsung Galaxy S9 Red Bull Ring edition lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters