Dit zijn de vijf smartphones met de beste prijs-kwaliteitverhouding

In deze video bespreken we de smartphones met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Om tot een goede lijst te komen bekeken we alle segmenten en hebben we de smartphones die opvallen in hun prijs-kwaliteitverhouding eruit gepikt.

Dat betekent dat er voor ieder wat wils is. De lijst bestaat uit low-endtelefoons, toestellen in het middensegment en (bijna-)topsmartphones. Prijzen variëren van €200 tot €440 en de kans dat we een toestel voor jouw budget in de lijst hebben opgenomen is dus groot. Toch kan het natuurlijk gebeuren dat er in deze lijst geen toestel van je gading te vinden is. In dat geval verwijzen we je graag door naar onze Telekoopwijzer, waar we alle goede deals in de smartphonemarkt op een rijtje zetten.

Beste prijs-kwaliteitverhouding merken

Opvallend is dat er twee merken nogal goed scoren in deze lijst. Zowel Lenovo/Motorola als Honor hebben twee inzendingen in de lijst, en blijken dus op dit moment de merken met de beste prijs-kwaliteitverhouding te zijn. Wat verder opvalt, is dat alle smartphones in de lijst van een Chinese fabrikant komen. Je kunt dus wel stellen dat de Chinese merken inmiddels stevig doorgedrongen zijn tot de smartphonemarkt en de beste prijs-kwaliteitverhouding waar ze om bekend staan waarmaken. De fabrikant die de laatste inzending verzorgt zal mensen die zich een beetje in de smartphonemarkt verdiept hebben trouwens ook niet verrassen: die eer gaat naar OnePlus. De OnePlus 3T is meteen de duurste smartphone in de lijst, maar biedt voor zijn geld wel heel erg veel.

We zijn benieuwd welk toestel in jouw ogen de ultieme prijs-kwaliteitverhouding biedt. We horen het graag in een reactie onder deze video.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Mr. T -

    Helemaal eens met Dominick! Ik heb de honor 8 (ook in het blauw) reeds en paar maanden in bezit het is echt een fantastisch toestel. De OS is inderdaad niet de beste, maar in combi met BlackBerry Hub+ heb je wel super combi in hard- en software.

  2. Bart -

    Goede video weer! 2016 was wat betreft toestellen met een goede prijs-kwaliteitverhouding een heel goed jaar volgens mij. Hopelijk brengt 2017 ons meer van dit soort interessante toestellen. Naar mijn mening mag de ZTE Axon 7 nog aan dit lijstje toegevoegd worden vanwege zijn prima specificaties en zeer goede geluidskwaliteit ( zowel met oordopjes als de front facing speakers.

Android P 9.0

‘Android P 9.0 omarmt notch en redesign moet iPhone-gebruikers overhalen’ 🔥 lees verder

Samsung heeft eindelijk zijn belabberde emoji gefixt lees verder

Smartphones samsung IDC vlaggenschepen smartphonemarkt phoneswap

Zo maak je je Android toestel net zo snel als een iPhone lees verder

OnePlus 5T review design

Contacten van oude naar nieuwe Android smartphone overzetten: zo werkt het lees verder

Android Oreo

Slechts 1.1 procent van Android smartphones draait op Android Oreo lees verder

Google Location History Android

Android verzamelt veel meer informatie over je dan je denkt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters