Dit zijn de vijf smartphones met de beste prijs-kwaliteitverhouding

In deze video bespreken we de smartphones met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Om tot een goede lijst te komen bekeken we alle segmenten en hebben we de smartphones die opvallen in hun prijs-kwaliteitverhouding eruit gepikt.

Dat betekent dat er voor ieder wat wils is. De lijst bestaat uit low-endtelefoons, toestellen in het middensegment en (bijna-)topsmartphones. Prijzen variëren van €200 tot €440 en de kans dat we een toestel voor jouw budget in de lijst hebben opgenomen is dus groot. Toch kan het natuurlijk gebeuren dat er in deze lijst geen toestel van je gading te vinden is. In dat geval verwijzen we je graag door naar onze Telekoopwijzer, waar we alle goede deals in de smartphonemarkt op een rijtje zetten.

Beste prijs-kwaliteitverhouding merken

Opvallend is dat er twee merken nogal goed scoren in deze lijst. Zowel Lenovo/Motorola als Honor hebben twee inzendingen in de lijst, en blijken dus op dit moment de merken met de beste prijs-kwaliteitverhouding te zijn. Wat verder opvalt, is dat alle smartphones in de lijst van een Chinese fabrikant komen. Je kunt dus wel stellen dat de Chinese merken inmiddels stevig doorgedrongen zijn tot de smartphonemarkt en de beste prijs-kwaliteitverhouding waar ze om bekend staan waarmaken. De fabrikant die de laatste inzending verzorgt zal mensen die zich een beetje in de smartphonemarkt verdiept hebben trouwens ook niet verrassen: die eer gaat naar OnePlus. De OnePlus 3T is meteen de duurste smartphone in de lijst, maar biedt voor zijn geld wel heel erg veel.

We zijn benieuwd welk toestel in jouw ogen de ultieme prijs-kwaliteitverhouding biedt. We horen het graag in een reactie onder deze video.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Mr. T -

    Helemaal eens met Dominick! Ik heb de honor 8 (ook in het blauw) reeds en paar maanden in bezit het is echt een fantastisch toestel. De OS is inderdaad niet de beste, maar in combi met BlackBerry Hub+ heb je wel super combi in hard- en software.

  2. Bart -

    Goede video weer! 2016 was wat betreft toestellen met een goede prijs-kwaliteitverhouding een heel goed jaar volgens mij. Hopelijk brengt 2017 ons meer van dit soort interessante toestellen. Naar mijn mening mag de ZTE Axon 7 nog aan dit lijstje toegevoegd worden vanwege zijn prima specificaties en zeer goede geluidskwaliteit ( zowel met oordopjes als de front facing speakers.

Google Maps Go

Bespaar nu data en batterij met Google Maps Go: nieuwe app nu beschikbaar lees verder

Samsung Galaxy S8 Plus design

Samsung bevestigt uitroldatum Android Oreo voor Samsung Galaxy S8 lees verder

Social Media

Zo helpt autofill in Android Oreo je om makkelijk overal in te loggen lees verder

iOS 12 en Android 9.0 krijgen zeer innovatieve feature: omkeerbare emoji 😱 lees verder

Samsung Galaxy S8

‘Deze Samsung Galaxy smartphones krijgen Android 8.0 Oreo’ lees verder

Google komt binnenkort met Project Treble

Waarom je nu moet wachten met het kopen van een Android smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters