Dit zijn de vijf smartphones met de beste prijs-kwaliteitverhouding

In deze video bespreken we de smartphones met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Om tot een goede lijst te komen bekeken we alle segmenten en hebben we de smartphones die opvallen in hun prijs-kwaliteitverhouding eruit gepikt.

Dat betekent dat er voor ieder wat wils is. De lijst bestaat uit low-endtelefoons, toestellen in het middensegment en (bijna-)topsmartphones. Prijzen variëren van €200 tot €440 en de kans dat we een toestel voor jouw budget in de lijst hebben opgenomen is dus groot. Toch kan het natuurlijk gebeuren dat er in deze lijst geen toestel van je gading te vinden is. In dat geval verwijzen we je graag door naar onze Telekoopwijzer, waar we alle goede deals in de smartphonemarkt op een rijtje zetten.

Beste prijs-kwaliteitverhouding merken

Opvallend is dat er twee merken nogal goed scoren in deze lijst. Zowel Lenovo/Motorola als Honor hebben twee inzendingen in de lijst, en blijken dus op dit moment de merken met de beste prijs-kwaliteitverhouding te zijn. Wat verder opvalt, is dat alle smartphones in de lijst van een Chinese fabrikant komen. Je kunt dus wel stellen dat de Chinese merken inmiddels stevig doorgedrongen zijn tot de smartphonemarkt en de beste prijs-kwaliteitverhouding waar ze om bekend staan waarmaken. De fabrikant die de laatste inzending verzorgt zal mensen die zich een beetje in de smartphonemarkt verdiept hebben trouwens ook niet verrassen: die eer gaat naar OnePlus. De OnePlus 3T is meteen de duurste smartphone in de lijst, maar biedt voor zijn geld wel heel erg veel.

We zijn benieuwd welk toestel in jouw ogen de ultieme prijs-kwaliteitverhouding biedt. We horen het graag in een reactie onder deze video.

Telekoopwijzer uitgelicht

Dit zijn de beste high-endsmartphones van dit voorjaar lees verder

Samsung AR Emoji

Apple loopt met Face ID twee jaar voor op Android lees verder

Google Instant Apps

Instant Apps: Google Play laat je nu games spelen zonder installatie lees verder

smartphone veiligheid

Android is volgens Google nu even veilig als iOS lees verder

Android P nieuwe features

Android P officieel onthuld: zes dingen die je moet weten lees verder

onbekende beller blokkeren

Android P maakt einde aan vervelende onbekende bellers lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters