Video preview: LG Optimus 3D Speed

De LG Optimus 3D Speed is de eerste smartphone die beschikt over zowel een 3D-scherm als dualchannel ram. In deze video preview van het toestel bekijken we de 3D-eigenschappen en de overige facetten van het toestel.

De Optimus 3D is de eerste Europese telefoon met 3D-opname en -afspeelmogelijkheden. Op die manier moet het toestel volgens LG als een katalysator voor de 3D-markt. ven los van de 3D-capaciteiten is het toestel gewoon een degelijke grote smartphone. Het apparaat voelt stevig aan en heeft met zijn TI OMAP4-chipset een ontzettend goede basis voor een snelle interface. Deze is vergelijkbaar met de Optimus 2X Speed, zowel qua snelheid als grafisch gezien. Wel lijkt het design van de telefoon wat minder goed gepolijst te zijn dan dat dat bij de Optimus 2X Speed het geval is.

In deze video preview, opgenomen met TeamHWW.nl, nemen we het toestel van top tot teen door. De Optimus 3D Speed zal pas eind juni in de winkels liggen in Nederland. De prijs van het toestel is nog onbekend.

[video width="716" height="403" src="http://stream.hardwarewoensdag.tv/20110505_HWW_LG3dtelefoon.mp4" /]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. andre -

  hallo,

  ik had een vraagje,
  als je een micro sd kaart hebt, en je zet hier gedownloaden films op (avi).
  kan je die hierop afspelen?

  graag antwoord!

 2. Anouk -

  Ik heb de LG Optimus 3D Speed nu 3dagen en hij bevalt me goed ! het 3D scherm is even wennen word er soms een beetje duizelig van maar voor de rest is die super ! De foto's in 3D zijn geweldig ! die video's in 3D valt tegen maar als nog gaaf! Helaas zijn er bijna geen 3D app's ! (heb gezocht kon niks vinden) Hij werk met 3D even snel als zonder 3D! ik merk geen verschil kwa snelheid !

 3. bartvuijk -

  Ik zit me even af te vragen: je kunt dus 3D-foto's maken met de twee camera's op de achterkant. Maar als je die foto's niet op het toestel, maar op een computer of op papier weergeeft, heb je dan ook een 3D-effect? Of moet je dan toch een brilletje jatten in de bioscoop 😛

Sony Xperia XZ2

Sony Xperia XZ2 en XZ2 Compact gelekt: Sony’s volgende flagships lees verder

ASUS ZenFone Max Plus

Asus ZenFone Max Plus: Face Unlock en 18:9 beeldverhouding lees verder

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Gelekte renders tonen driedubbele camera Huawei P20 lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters