Video review: BlackBerry Bold 9790

De nieuwe BlackBerry Bold 9790 kent een interessantere prijsstelling dan de voorgaande Bold-smartphones. Maar het toestel moet wel inleveren op zijn batterijduur en op zijn functionaliteit.

Blackberry heeft de laatste tijd weinig nieuwe toestellen op de markt gezet. Desondanks heeft de fabrikant nog wel wat in de pijplijn zitten, waaronder deze nieuwe Bold 9790. De bouw van de nieuwe Bold is erg goed ondanks zijn geringe prijs van 350 euro. De telefoon doet veel denken aan de originele Bold-serie en heeft daarnaast weer een erg prettig toetsenbord mee gekregen. Het is jammer genoeg niet alleen maar rozengeur en maneschijn en in onze video review bespreken we de telefoon van top tot teen.

Samen met TeamHWW bekijken we de nieuwste Bold-smartphone van BlackBerry.

[video width="716" height="403" src="http://stream.hardwarewoensdag.tv/20120329_BBPhone_1.mp4" /]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Boris -

    Ik loop op het moment rond met een bold 9780. Het is een prima toestel met een lange batterij duur. Maar zoals jullie al zeggen in de review, blackberry os biedt niet wat andere os bieden. Berichten versturen gaat top, maar dat is het dan ook wel, daarom wordt mijn volgende toestel geen blackberry. Misschien koop ik in de toekomst weer een blackberry als het ze lukt om op één lijn te komen, want ik blijf de formfactor van de bb erg fijn vinden. Bedankt voor de review!

  2. Jan_ -

    Ik ben sinds 2 jaar een verstokte blackberry gebruiker (nu een bold9900) en ik zal dit voorlopig ook zeker blijven. De meeste vrienden van mij bezitten een android-telefoon en een enkeling een iphone. Ik blijf bij BB omdat ik het principe fijn vind, dwz het toetsenbord, het formaat en ook hoe het os in elkaar steekt. Het is een super doordachte telefoon en gewoon lekker snel. Sneller dan de meeste android-telefoons. Zeker met multitasking wat uitstekend gaat met m'n bb. Echt een heerlijk telefoontje met in mijn ogen 1 nadeel: een beperkte schermgrootte. Na wat updates is m'n accu gebruik(wat in het begin belabberd was) ook goed. Ik zie zeker 2 voordelen van een android-telefoon of een iphone.. Met name het grotere scherm en het app-aanbod, maar als ik met die dingen ga flipperen mis ik al snel m'n Blackberry. Ik gebruik een stuk of 20 apps en 5 games en meer behoefte heb ik niet daarin. Ik zie trouwens wel grote vooruitgang in het app-aanbod van Blackberry. Dit komt waarschijnlijk mede doordat alle huidige apps compatibel zijn met het os 10 dat eind in q4 van dit jaar uitkomt. Hier ben ik overigens erg benieuwd naar.. Dit os schijnt volgens technici echt subliem in elkaar te steken. Mede omdat ook de meeste android-apps hierop kunnen draaien verwacht en hoop ik dat dit RIM uit het slob gaat trekken, want voor mij is blackberry het mooiste merk in smartphoneland. :Y

  3. Anton -

    Heb hiervoor al 3 Blackberry's gehad, waaronder de Bold 9700, Bold 9780 en Torch 9800, vond het fijne toestellen maar naarmate de tijd dat de Android en iOs toestellen beroemd werden, ben ik toch overgestapt naar een HTC Sensation XE.

WhatsApp taggen

WhatsApp rukt op: Facebook wordt steeds minder als nieuwsbron gebruikt lees verder

iOS 11 opslagruimte

Videobyte: 25 nieuwe functies in iOS 11 lees verder

OnePlus 5 Apple iPhone 8

Zo ziet de iPhone 8 eruit als het scherm aan staat lees verder

Pixel 2 toestell lijkt op originele Pixel

Specificaties Pixel 2 en Pixel XL 2 duiken op lees verder

HTC U11 Edge Sense

HTC toont nieuwe functies Edge Sense op HTC U11 lees verder

Huawei Mate 10 opvolger van Mate 9

Flink aantal details Huawei Mate 10 duiken op lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters