Video review: BlackBerry Bold 9900

De BlackBerry Bold 9900 is een erg mooi toestel dat net op de markt te vinden is. Voorzien van een strak nieuw design, nieuwe software en goede specs, lijkt de Bold 9900 een winnaar te zijn. Tijd om hem eens onder de loep te nemen.

De nieuwe Bold is een stuk slanker geworden met een dikte van 10,5 mm. Ook heeft het toestel voor een deel een geborsteld roestvast stalen frame gekregen voor stevigheid. Het toestel is wel breder geworden dan zijn voorganger de Bold 9780. Doordat het toestel iets breder is, zijn de toetsen van het keyboard ook groter.

Op de nieuwe Bolds draait het nieuwe BlackBerry 7 OS met daarachter een krachtige 1,2GHz processor om het toestel te voorzien van voldoende kracht. Het toestel heeft intern 768MB geheugen en daarnaast 8GB intern opslaggeheugen. Verder is het toestel nog uit te breiden met een micro-SD kaart. Hij is inmiddels beschikbaar in ons land en is het dus hoogtijd voor een video review.

De heren van TeamHWW.nl hebben het toestel inmiddels in handen en bespreken hem in deze uitgebreide video review. Onze geschreven review zal nog deze maand volgen.

[video width="716" height="403" src="http://stream.hardwarewoensdag.tv/20110831_HWW_BlackberryBold9900.mp4" /]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. NIkster27 -

  Lekker verwarrende, rommelige review van twee mensen die duidelijk niet afgesproken hebben wat ze nou eigenlijk willen zeggen. Mooi dat jullie alletwee een mening hebben, maar zorg dat je een coherent verhaal overdraagt. Jullie laten elkaar niet uitspreken, spreken elkaar tegen, dan toch weer niet, maken verhalen niet af, en zijn sowieso erg slordig qua taalgebruik. Erg amateuristisch…

 2. Japie -

  Heb bb curve en heb vandaag 4e nieuwe oplader gekocht omdat de rest door gebrand zijn maar thuis netwerk wifi en alles valt steeds weg en moet je ook nog 15euro pm meer betalen kut telefoon ben blij als volgandjaar abbonoment is afgelopen :X

 3. hakan -

  hallo,

  dit is mijn eerste blackberry en ik vind hem best wel goed.
  Ik ben eigenlijk van de echte smartphones (ios, android) maar ik dacht laat me een keer iets nieuws proberen.

  Ik heb er geen spijt van.

  greetzz

 4. Martijn -

  Review is ok, maar jullie moeten wel even de facts van BlackBerry Internet Service weten. Brengt namelijk wel een aantal voordelen met zich mee, waaronder minder data verbruik dan Android/iOS. Wat met de huidige abonnementsvormen met data limiet wel degelijk een voordeel kan zijn.

Apple apparaten

Zo stap je naadloos over van Apple naar Android lees verder

Waarom iPhones het volgend jaar winnen van Android toestellen lees verder

Samsung Galaxy A8 (2018) lekt in vol ornaat: Infinity Display lees verder

Samsung Galaxy S8 home knop

Onthullingsdatum Samsung Galaxy S9 en goed nieuws gelekt lees verder

T-Mobile

Kogel door de kerk: T-Mobile neemt concurrent Tele2 over lees verder

Vivo vingerafdrukscanner

Bevestigd: dit is de eerste smartphonefabrikant met vingerafdrukscanner in scherm lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters