Video review: BlackBerry Torch 9810

De vernieuwde BlackBerry Torch 9810 is de tweede smartphone van RIM met BlackBerry OS 7. De telefoon beschikt eveneens over een uitschuifbaar toetsenbord en een volledig touchscreen.

De nieuwe Torch, die eerder nog door het leven ging als de Torch 2, lijkt verdacht veel op zijn voorganger. RIM heeft in haar wijsheid besloten dat dit toestel de Torch 9810 gaat heten zodat niemand de toestellen door elkaar gaat halen. De Torch 9810 is qua design en uiterlijk exact het zelfde als zijn voorganger. Alleen de kleur van het toestel is aangepast, dit aangezien het toestel nu in het zilver is uitgedost.

Wat opvalt is dat het schuifmechanisme van de Torch 9810 flink verbeterd is. Het toestel schuift nu veel soepeler uit dan zijn voorganger en ook is een stevige klik te merken als hij uitgeschoven is waardoor hij minder zal wiebelen. De telefoon is verder stevig te noemen, ondanks dat de klepjes van plastic zijn gemaakt. Aan de achterkant vinden we de 5-megapixelcamera die 720p video’s kan opnemen. De camera is netjes in de body weg gewerkt en het toestel voelt goed aan in de handen. Het blijft natuurlijk een groot apparaat om mee te spelen, maar mocht je daar juist van houden dan is de nieuwe Torch uitermate geschikt.

Samen met TeamHWW.nl nemen we de BlackBerry Torch 9810 onder de loep.

[video width="716" height="403" src="http://stream.hardwarewoensdag.tv/20111013_TeamHWWBBTorch9810.mp4" /]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. breda -

    dit was een persoonlijke mening meer niet. idd vergeten dat de torch een grotere scherm heeft een langere batterijduur en voor heeel veel mensen een stoere look en wat betreft specs hetzelfde dus deze 2 pipos moeten hun mond dicht houden en meer de nadruk leggen op eigen mening.

Apple iPhone X

Pas op: consumenten gedupeerd met neppe iPhone X die op Android draait lees verder

Huawei Honor 9 Lite

Huawei Honor 9 Lite duikt op: mid-ranger met dunne schermranden lees verder

Google Maps Go

Bespaar nu data en batterij met Google Maps Go: nieuwe app nu beschikbaar lees verder

Samsung kopieert voor de Galaxy S9 Apple’s controversiële strategie lees verder

Apple Store sneeuw

Easter Egg: zo zorgt Apple op jouw iPhone voor een witte kerst lees verder

Samsung Galaxy S8 Plus design

Samsung bevestigt uitroldatum Android Oreo voor Samsung Galaxy S8 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters