Video review Google Nexus S

De Google Nexus S is de tweede smartphone die Google onder zijn eigen vlag heeft uitgebracht. Samen met de heren van TeamHWW.nl neemt All About Phones het toestel onder de loep in deze video review.

Het eerste wat ons opviel van deze Nexus S, was de lichte boog die in het scherm van het toestel verwerkt zit. Die kromming valt wel mee. Het is bedoeld om het toestel zo wat prettiger in de handen en tegen het oor te houden. Hoewel in de Nederlandse versie een Super LCD scherm wordt ingebakken, sprak het scherm ons toch aan en deed het amper onder voor de Super Amoled-displays waar de Nexus S in Amerika en Engeland mee wordt uitgerust. De bouw van het toestel is goed, alleen is het wel weer zonde dat – net als de Samsung Galaxy S, die erg op de Nexus S lijkt – ook hier de achterkant helemaal van plastic is gemaakt.

Samen met de heren van TeamHWW hebben we deze video geschoten over de Nexus S.

[video width="716" height="403" src="http://stream.hardwarewoensdag.tv/20110302_HWW_TelefoonNexusS.mp4" /]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Dualcore -

  The OS supports multiple cores just fine. Linux has been able to use multiple cores (and multiple nodes) for many years already. Your running stuff will get distributed across the available cores, so you will see smoother operation and lower workload without touching any application code at all.

  Now, if you specifically want to use multiple cores to speed up a single application you do need to write with that in mind. AFAIK, Dalvik threads are implemented as pthreads, which should make them use multiple cores transparently; using threads would thus be the easiest, most portable way to use multiple cores if available.

  1. Samsung-Rules -

   Reageer gewoon in nederlands in plaats van een stuk uit een artikel te kopieeren en te plakken..:S

   Linux kan vast wel met meerdere cores overweg..
   Alleen het huidige android os heeft dit er niet ingebakken.. zal zeker aan te passen zijn..

   Maar op dit moment absoluut niet.. heb dit uit betrouwbare bron.. iemand die het android os verder ontwikkeld om dit op hun toestellen te plaatsen.:P:P

 2. Samsung-rules -

  Dualcore kan over een maandje wel in de winkel liggen.. maar android kan hier nog niet mee overweg..

  Dat zal nog wel even duren!!

 3. Gerr -

  Nou als ik 't zo zie boys heeft deze phone officieel gewoon een 1 GHz ARM Cortex-A8 (Hummingbird) processor (van samsung zelf) die ook in de Galaxy S zit, en geen snapdragon processor, en dat in combinatie met gingerbread maakt'm zo snel.
  En als zwart egt zo zwart is, dan is het exemplaar dat jullie hebben zeker weten degene met super amoled, laten we hopen dat het exemplaar dat jullie in handen kregen ook hier bij ons in de winkels komt te liggen ūüėČ

iOS 11 batterij wifi bluetooth

iOS 11 zorgt voor klachten over de accuduur, zo fix je het lees verder

OnePlus 5 CEO

‘Gelekte renders tonen de OnePlus 5T: nieuw design’ lees verder

Huawei zet stappen om Apple voor goed in te gaan halen lees verder

Apple Store

Volgend jaar hoef je geen iPhone X meer te kopen lees verder

Pokémon Go Halloween

Deze vijf nieuwe Pokémon zijn nu in Pokémon Go te vangen! lees verder

Dit zijn de zes verschillen tussen de Huawei Mate 10 en Mate 10 Pro lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters