Video review: HTC Sensation XE

De HTC Sensation XE is al even op de markt te koop, maar inmiddels heeft All About Phones ook de tijd gehad om de telefoon te spelen. In deze video review van het toestel nemen we het toestel en diens Beats Audio onder de loep.

De originele HTC Sensation was al een prima apparaat, maar de nieuwe XE is er weer een stuk op vooruit gegaan. Het toestel beschikt over een grotere batterij, snellere processor en uiteraard Beats Audio. De telefoon is voorzien van een Beats by Dr. Dre headset die bijzonder goed geluid levert. Ook heeft de telefoon een iets strakker kleurtje gekregen en werkt het allemaal net wat gelikter. Tijd voor een video review van deze nieuwe smartphone.

Samen met TeamHWW.nl nemen we de nieuwste smartphone van HTC voor de lens.

[video width="716" height="403" src="http://stream.hardwarewoensdag.tv/20111222_HTCSensationXE.mp4" /]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. danny -

  Dat weet ik, in het filmpje hebben ze het over de originele sensation… Die volgens de mannen op 1.0 ghz loopt…. :p En ik weet het niet zeker maar volgens mij gaat het met het opnoemen van de schermresolutie ook niet helemaal goed…. Beetje rommelig…… :p

  1. Dominick -

   Oh, haha, my bad. Had inderdaad even wat beter gekund, maar ik snap dat de heren niet alles goed kunnen onthouden 😉 Heb ik verder ook niets mee te maken overigens.

 2. danny -

  Natuurlijk is de processor van de gs2 beter….. Als je denkt dat de processor van de sensation op 1.0 ghz geklokt is…… Deze is geklokt op 1.2 ghz!!! Zelfde als de gs2 dus…. Beetje slecht mannen…

  1. Dominick -

   Nee nee, deze is geklokt op 1.5. Misschien de volgende keer zelf even nakijken waar je het over hebt voordat je kritiek gaat hebben 😉 Verder is kritiek natuurlijk altijd welkom!

 3. tukker1965 -

  Heb zelf de HTC Sensation XE probleem met dit toestel is dat ik de camera niet mooi helder in kan zoomen,start regelmatig automatisch op.Maar voor de rest een top toestel,die al goed in je handen ligt en niet goedkoop aanvoelt als de S2 die ik in dit filmpje zie,meer reclame is voor de S2 wat ook een toptoestel vind,maar niet genomen hebt,omdat het zo goedkoop aanvoelt en ook zijn gebreken heeft,o.a batterij gauw leeg en strun de forums maar af,ieder toestel heeft zo zijn problemen 🙂 Maar ben zeer tevreden over mijn HTC Sensation XE en wacht op een goeie update,zodat alles perfect werkt.

 4. Bucho -

  Mooi toestel. M'n voorkeur gaat uit naar de XE, hoewel de S2 qua totaalplaatje toch misschien iets beter is. Maar dat hangt ook af van je persoonlijke smaak. Vind Sense overigens wel completer en prettiger dan Touchwiz. Daar zullen de meeste mensen met me eens zijn.

 5. kcgfjhsd -

  Ik vind het jammer dat jullie die S2 op een voetstuk zetten terwijl Sense velen malen beter werkt dan Touchwizz en die S2 aanvoelt dal een apparaatje van 3 tientjes. XE is wel een vet ding

  1. Danijel -

   We geven duidelijk aan dat de bouw van de XE veel beter is dan van de S2 volgens mij? Maar onder de streep is de S2 gewoon een van de beste smartphones tot nu toe. Zeker als je kijkt naar de prijs, scherm en processor 🙂

Apple iPhone X

Pas op: consumenten gedupeerd met neppe iPhone X die op Android draait lees verder

Huawei Honor 9 Lite

Huawei Honor 9 Lite duikt op: mid-ranger met dunne schermranden lees verder

Google Maps Go

Bespaar nu data en batterij met Google Maps Go: nieuwe app nu beschikbaar lees verder

Samsung kopieert voor de Galaxy S9 Apple’s controversiële strategie lees verder

Apple Store sneeuw

Easter Egg: zo zorgt Apple op jouw iPhone voor een witte kerst lees verder

Samsung Galaxy S8 Plus design

Samsung bevestigt uitroldatum Android Oreo voor Samsung Galaxy S8 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters