Video review: Nokia E7-00

De Nokia E7-00 is het nieuwe vlaggenschip van de producent met het Symbian^3 OS. De telefoon is kwalitatief uitstekend te noemen, maar kan de software het van Nokia nog wel bijbenen bij de concurrenten? In deze video review zoeken we dat uit.

Nadat All About Phones al een geschreven review van de E7-00 publiceerde, is het nu tijd voor de video review van het toestel. De E7-00 kenmerkt zich door een uitstekende bouwkwaliteit en daar geeft de producent haar concurrenten nog veelal het nakijken op. Nokia ziet de E7 zelf als de opvolger van de E90, die jaren geleden de laatste communicator van Nokia was en een waar technisch hoogstandje was in zijn tijd. Inmiddels is er veel veranderd en heeft de markt om Nokia heen niet stilgezeten, terwijl het soms even lijkt alsof Nokia zelf dat wel heeft gedaan. Hoewel de E7 een gigantische sprong vooruit is op de E90, steekt hij zeker niet meer met kop en schouders boven de rest van de markt uit. Het toestel zal zich moeten bewijzen in de volle smartphonemarkt, en het is de vraag of dat gaat lukken.

Samen met de heren van TeamHWW.nl nemen we het toestel wederom onder de loep en bespreken we het toestel van A tot Z.

[video width="716" height="403" src="http://stream.hardwarewoensdag.tv/20110329_HWW_E7.mp4" /]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Rajesh -

  Vastlopers? Sorry, maar dat is echt onzin. Symbian is echt rete stabiel. Veel mensen meten de kwaliteit van Symbian af aan de N97, omdat de N97 het eerste toestel van Nokia was dat mee moest in de grote smartphone hype die opeens kwam. Maar de E-series en ook de N-series voor de N97 waren gewoon prima. De E-series zijn altijd super stabiek geweest. Ik neem aan dat deze E7 dat ook gewoon is. Verder vind ik het feit dat Symbian zuinig is voor de batterij en dat het alles ondersteund (om. volledige exchange ondersteuning, Android en IOS hebben dat niet, die kunnen alleen mail, contacten en agenda syncen) en gewoon vrije bestandsmanagement biedt een dikke plus. Alleen jammer dat het er zo ouderwets uit ziet en dat het zo traag reageert op touch input. Het eerste stoor ik me niet zo aan, het tweede wel. Zeker omdat Nokia zelf aangeeft dat ze dit 'by design' erin hebben gedaan. Waar halen ze vandaan dat mensen dit fijner vinden?

  1. steve-vanm -

   Vind je dat onzin. Okay, mag je een weekje met mij meedraaien dan kun je het zelf zien. Denk je dat ik zulke dingen gewoon verzin om Nokia te bashen ofzo?! Ik vind het heel jammer juist, want ik ben nog steeds een groot Nokia-fan. Alleen dit is gewoon wat ik constateer (helaas):(

 2. steve-vanm -

  Wat ze zeggen de bouwkwaliteit is heel goed. Dat is ook nooit het probleem bij Nokia geweest. Het probleem zit hem in de software. Als hij niet binnen de eerste 3 maanden vastloopt, dan wel over een jaar. Ik werk zelf bij Belcompany en ik durf eigenlijk geen Nokia's meer te verkopen, want hoe dan ook we zien ze altijd weer terugkomen met problemen.

  1. Rico -

   Maar die andere (Steven) is weer heel erg Apple horny. Verder is Donny gewoon een tevreden Nokia gebruiker en dat wordt hier voortgezet. Maar als het om hardware gaat is hij juist beter ingegeven dan de meeste anderen en is hij redelijk opjectief als het gaat om Android vs Apple wat toch de grote spelers zijn, omdat hij aan geen van beiden zijn hart verkocht heeft.

Apple apparaten

Zo stap je naadloos over van Apple naar Android lees verder

Waarom iPhones het volgend jaar winnen van Android toestellen lees verder

Samsung Galaxy A8 (2018) lekt in vol ornaat: Infinity Display lees verder

Samsung Galaxy S8 home knop

Onthullingsdatum Samsung Galaxy S9 en goed nieuws gelekt lees verder

T-Mobile

Kogel door de kerk: T-Mobile neemt concurrent Tele2 over lees verder

Vivo vingerafdrukscanner

Bevestigd: dit is de eerste smartphonefabrikant met vingerafdrukscanner in scherm lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters